CaptainMilo Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2006 Παιδιά , μήπως γνωρίζετε κάποιο μαγαζί πληροφορικής το οποίο να υποστηρίζει δόσεις μέσω visa electron? Κυρίως ενδιαφέρομαι για multirama και πλαίσιο Προσπάθησα μια με το e-shop , αλλά απ' ότι φαίνεται υποστηρίζεται μόνο στην περίπτωση που θέλεις να τα πληρώσεις όλα κατευθείαν Όλοι υποστηρίζουν visa , αλλά δεν ξέρω το κατά πόσο μπορείς να χρησιμοποιήσεις την χρεωστική για τις δόσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss Φεβρουάριος 15, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2006 Γιατί δεν τους παίρνεις ένα τηλέφωνο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 15, 2006 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2006 Ρωτα τον φραγμα. Αφου παιζουν δοσεις, θα ξερει σιγουρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 15, 2006 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2006 ειδα φως και μπηκα..... [εμπειρος mode on] το πλαισιο υποστηριζει σιγουρα και 100% αυτο που λες για ολες τις Visa....αρα και Electron το multirama εχω να το κοιταξω καιρο μιας και εχω δωθει ολοκληρωτικα στον 1 και μοναδικο δοσα της ελλαδος στα technology presents........ [εμπειρος mode off] Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss Φεβρουάριος 15, 2006 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2006 Και οι Multiramaioi κάνουν δόσεις (Ενα σωρό από δαύτες). Link to comment Share on other sites More sharing options...
nec Φεβρουάριος 15, 2006 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2006 Η electron επειδη ειναι χρεωστικη δεν μπορεις να βαλεις δοσεις. (Οταν βαζεις δοσεις, στην ουσια η καρτα σου χρεωνεται ολο το ποσο και κατοπιν η τραπεζα σου τα δινει σε δοσεις). Μαλλον το ξεχνας αυτο το σεναριο...:whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Φεβρουάριος 15, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2006 Ναι , αυτό είναι το πρόβλημα , την δέχονται σε περίπτωση που θέλεις να τα σκάσεις όλα μαζί , αλλά όχι σε περίπτωση που θέλεις να βάλεις δόσειςΣκατά , αθάνατα γραμμάτια πού είστε...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.