Jump to content

Απορια σχετικα με το fan και την λειτουργια της Gpu

leon1416003188

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω 2 αποριες σχετικα με την καρτα μου.Αφορα τις στροφες λειτουργιας του fan που μπορεις με το riva tuner να αλλαξεις.Βλεπω οτι μου δινει τρεις επιλογες για 2d / 3d low /3d performance οπου λειτουργουν στο 28%,43% και 43%.Αυτες ειναι φανταζομαι οι τιμες που εχει καθορισει το εργοστασιο,οποτε αν εμεις αυξησουμε τις στροφες δεν θα ειναι εκτος προδιαγραφων;Ασε που κανει διαολεμενο θορυβο.

Ακομα η Gpu δουλευει σε 2 σταδια;(275 και 400)Ετσι ειναι και σε εσας;

Ναι, το πρόγραμμα αυτό σου παρέχει τη δυνατότητα να αλλάξεις την ταχύτητα περιστροφής του ανεμιστήρα της κάρτας σου, απλά μην το βάλεις πολύ χαμηλά λόγω κινδύνου υπερθέρμανσης. Για τα 2 στάδια που λες έτσι συμβαίνει σε όλους, σε περιβάλλον Windows ξεκουράζεται ο πυρήνας και μπαίνει σε πλήρη λειτουργία όταν ξεκινάς κάποιο παιχνίδι ή εφαρμογή με τρισδιάστατες απαιτήσεις.

Μια ερωτηση και απο εμενα αν βαλω τερμα τις στροφες υπαρχει πιθανοτητα να παθει καμια βλαβη η καρατα?

Αρχική απάντηση από moutsa [Σήμερα, στις 20:03]

Μια ερωτηση και απο εμενα αν βαλω τερμα τις στροφες υπαρχει πιθανοτητα να παθει καμια βλαβη η καρατα?

η κάρτα όχι, τα αυτιά σου ισως :...:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.