leon1416003188 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2006 Εχει τσεκαρει κανεις αν δειχνει σωστα τις θερμοκρασιες;Εχω ενδειξη cpu idle 34c kai chipset παλι 34.Τις cpu μου φαινετε λιγη.Ακομα η ενδειξη στην καρτα γραφικων ειναι 43c idle.
hayabusa Φεβρουάριος 16, 2006 #2 Φεβρουάριος 16, 2006 Βαλε το motherboard monitor 5 για να δεις τις θερμοκαρασιες. Αυτη την στιγμη οπως καταλαβαινω τις βλεπεις απο το BIOS
knight_77 Φεβρουάριος 16, 2006 #3 Φεβρουάριος 16, 2006 Toσο ειναι σε default κατασταση η νορμαλ tempτου cpu.Mια χαρα ειναι οι ενδειξεις.@hayabusaAν δεν κανω λαθος και Μ.Μ. 5 εμφανιζει τις θερμοκρασιες βασητου σενσορα της μητρικης.Τα ιδια θα του δειξει.
Maximus Φεβρουάριος 16, 2006 #4 Φεβρουάριος 16, 2006 Αρχική απάντηση από leon Εχει τσεκαρει κανεις αν δειχνει σωστα τις θερμοκρασιες;Εχω ενδειξη cpu idle 34c kai chipset παλι 34.Τις cpu μου φαινετε λιγη.Ακομα η ενδειξη στην καρτα γραφικων ειναι 43c idle. Βάλε το Asus PC Probe από το CD της μητρικής και πες μας (αν δεν το έχεις ήδη βάλει). Εγώ αυτό χρησιμοποιώ
inertiacreep Φεβρουάριος 16, 2006 #5 Φεβρουάριος 16, 2006 Εναλλακτικά κατέβασε και την πιο καινούρια εκδοση του PC Probe από το site της Asus...και το ΜΒΜ από τον σενσορα της μητρικής παίρνει πληροφορίες, απλά μεταξύ των δυο προγραμμάτων μπορεί να παρατηρήσεις κάποιες μικρές αποκλίσεις. Εγγυημένα και τα δύο απλά στης Asus δεν χρειάζεται να κάνεις ρυθμίσεις για να πάρει δεδομένα από τους σενσορες κτλ.
hayabusa Φεβρουάριος 16, 2006 #6 Φεβρουάριος 16, 2006 @knight_77: Εμενα μου δειχνει πολυ διαφορετικες θερμοκρασιες απο το BIOS και αυτο το εμπιστευομαι περισσοτερο. Εχω διαβασει οτι πολλες φορες το BIOS αναγνωριζει λαθος τις θερμοκρασιες για διαφορους λογους και ειναι καλυτερα να χρησιμοποιει καποιος προγραμματα οπως τα προαναφερθεντα. Παντως δεν αποκλειω την πιθανοτητα να εχεις δικιο και να του δειξει τα ιδια παλι. Εγω παντως αν πιστευα το BIOS θα επρεπε να εχω σαλταρει με αυτα που μου λεει
leon1416003188 Φεβρουάριος 16, 2006 Author #7 Φεβρουάριος 16, 2006 Τις θερμοκρασιες τις βλεπω με το probe II μεσα απο τα windows,οι οποιες συμφωνουν με αυτες του bios. To θεμα ειναι αν ο σενσορας που εχει η μητρικη ειναι αξιοπιστος.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.