Jump to content

ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ

GaMeMaSTeR

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θελω να παρω ενα καινουριο εμεξεργαστη αλλα δεν ξερω πιο και θελω βοηθεια. Οι σκεψεις μου ειναι αυτες: Pentium 4 650 3.4 2mb L2 - Pentium D 920 2.8 - Pentium D 930 3.0 .

Εσεις τι προτεινετε?

Υ.Γ. Θα χρησημοποιηθει για oc και games πιο πολυ.

ΠΑΤΡΙΔΑ μου.....................

pD 930 3.0 τον πηρε ενας φίλος και ειναι πολύ δυνατός και ανεβαίνει καλά!!!!!

για δες και m/b ASUS P5WD2-E premium chipset 975

Παρε D 930 φιλε μου.Πολυ καλος και πιο χαμηλες θερμοκρασιες απο του παλιοτερους dual.Εγω αυτον πηρα με το P5WD2-E.

Kαι αν και δεν εχω δοκιμασει πολυ τις δυνατοτητες του σε oc (ειχα αρκετα προβληματα στις αρχες με το 975) παει πολυ καλα (με 1.2875 ρευμα τον εχω παει σταθερα 3600 αλλα δεν εχω προλαβει να δοκιμασω παραπανω).

Και γω αυτο σκεφτομουνα. οκ ευχαριστω και επειδη τωρα αρχιζω να ασχολουμε με oc πιστευω να με βοηθατε :))

Bλέπω ότι πήρες απόφαση να πάς σε INTEL λύση, αλλά εαν θέλεις ότι καλύτερο για GAMES ίσως θα έπρεπε να σκεφτείς ότι ΑΜD & Games = Best Solution...

Γιατί ΟΧΙ λοιπόν να μην Βάλεις στην ατζέντα σου και έναν δυπήρινο AMD πχ. 4400 ??? ή 3800 Χ2 πάντα ?????

Μια άποψη καταθέτω, αφού εαν ρίξεις μια ματιά στα 3D Bench θα δεις ότι σχεδόν το 75% είναι με AMD cpu..... :D

Αρχική απάντηση από Dagalidis [Χθες, στις 20:35]

Bλέπω ότι πήρες απόφαση να πάς σε INTEL λύση, αλλά εαν θέλεις ότι καλύτερο για GAMES ίσως θα έπρεπε να σκεφτείς ότι ΑΜD & Games = Best Solution...

Γιατί ΟΧΙ λοιπόν να μην Βάλεις στην ατζέντα σου και έναν δυπήρινο AMD πχ. 4400 ??? ή 3800 Χ2 πάντα ?????

Μια άποψη καταθέτω, αφού εαν ρίξεις μια ματιά στα 3D Bench θα δεις ότι σχεδόν το 75% είναι με AMD cpu..... :D

Δεν σκευτηκα να παω σε AMD γιατι δεν εχω ψαχτει και δεν εχω ιδεα τι ειναι. (εκτος απο το οτι ειναι επεξεργαστες και ανταγωνιστες της INTEL πολλα χρονια τωρα.) Αν ειναι καλυτερη λυση απ οτι ενας επεξεργαστης της INTEL δεν θα ελεγα οχι...

Dag η σειρα D9xx ειναι πλεον αρκετα ισορροπημενη.Η διαφορα στις επιδοσεις εχει κλεισει αρκετα.

Ο D930 ειναι μια παρα πολυ καλη λυση...

Λοιπον αν πας σε Intel η επιλογη σου ειναι η καλυτερη δυνατη κατα τη γνωμη μου...

Αν πας σε AMD και θες να ασχοληθεις σοβαρα με oc θα σου προτεινα να πας σε αλλο m/b (DFI).Οσο για επεξεργαστη οι Χ2 ειναι ισως η καλυτερη επιλογη αλλα καλο θα ειναι να ριξεις και μια ματια στους Opteron.

Αλλα πρεπει να αποφασισεις αν θα πας σε intel η amd.Και σωστα λεει και καποιος χρηστης πιο πανω οτι αν η προτεραιοτητα σου ειναι τα παιχνιδια οι amd ειναι η καλυτερη επιλογη...

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 16:35]

...και πολυ πιο overclockable

Σωστο κι αυτο...Εγω το ξεχασα να το αναφερω...;)

απο ποτε οι amd ηταν πιο o/ckable απο τους p4?Εξαιρουνται οι οπτερον φυσικα.

Ενας Χ2 3800+ θα παει με την στοκ 2450 περιπου (σταθερη λειτουργια).

Ο D930 θα παει στα 3.6-3.7 και λογικα θα δωσει παρα πολυ καλα αποτελεσματα...

Αρχική απάντηση από Vadergr

απο ποτε οι amd ηταν πιο o/ckable απο τους p4?Εξαιρουνται οι οπτερον φυσικα.

Ενας Χ2 3800+ θα παει με την στοκ 2450 περιπου (σταθερη λειτουργια).

Ο D930 θα παει στα 3.6-3.7 και λογικα θα δωσει παρα πολυ καλα αποτελεσματα...

Ναι πράγματι, οι Intel ανεβαίνουν αρκετά καλά, σε ισάξια επίπεδα με τους Χ2. Οι όπτερον είναι άλλο κεφάλαιο βέβαια αλλά έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια για τη σειρά 9ΧΧ. Αν θες Intel πάρε Intel. Αν θες AMD πάρε AMD, απλό είναι. Οι διαφορές είναι πολύ μικρές και στα παιχνίδια, μη λέμε βλακείες, η κάρτα γραφικών παίζει τον κυριότερο ρόλο, όχι ο επεξεργαστής.

Αρχική απάντηση από Vadergr [Χθες, στις 16:48]

απο ποτε οι amd ηταν πιο o/ckable απο τους p4?

Για να το διορθωσω λιγο, αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι τα τρελα o/ckable μοντελα ηταν και ισως ειναι απο amd μερια (απο καποιους παλιους ΧΡ,barton κτλ μεχρι τους σημερινους opteron)...Tωρα σε γενικες γραμμες το μεγαλο oc εχει πολλες παραμετρους και εξαρταται απο πολλα πραγματα....

Αρχική απάντηση από vazelos

Για να το διορθωσω λιγο, αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι τα τρελα o/ckable μοντελα ηταν και ισως ειναι απο amd μερια (απο καποιους παλιους ΧΡ,barton κτλ μεχρι τους σημερινους opteron)...Tωρα σε γενικες γραμμες το μεγαλο oc εχει πολλες παραμετρους και εξαρταται απο πολλα πραγματα....

Αυτό ειναι το πιο σωστό! Μεχρι 20% το πετυχαίνεις "σχετικα" ευκολα...όταν θές να πάς παράπανω τότε πρέπει όλα τα κομματια να ειναι ελεγμένα και ένα προς ένα!...!Εαν διαλέξει ΙΝΤΕΛ τοτε μάλλον θα πετύχεις 20%( διαλεξε D930 απο Costa Rica) αλλα για ΠΟΛΥ παραπάνω δεν σε βλέπω

;) ;) ;)

οκ παιδια. ευχαριστω. αυριο θα παω e-shop και αναλογα με το οικονομικο θα παρω ΙΝΤΕΛ η οπτερον.

Αρχική απάντηση από GaMeMaSTeR

οκ παιδια. ευχαριστω. αυριο θα παω e-shop και αναλογα με το οικονομικο θα παρω ΙΝΤΕΛ η οπτερον.

Δεν νομιζω να φερνει Opteron socket 939 το e-shop.

Απλα και όμορφα πάρε AMD με την A8N32-SLI deluxe όχι μόνο overclocking αλλά θα πίνετε και καφέ με αυτην την ASUS. Και εγώ Intelas ήμουν αλλα....τα ξανάπαμε δεν αργεί ο μαθητής να περάσει τον δάσκαλο..:rolleyes:

Αν σκεφτείς πως η AMD πόσο γρήγορα μυρίστηκε πως τα Ghz δεν είναι το παν..αυτο τα λέει όλα νομίζω:o

Αρχική απάντηση από GaMeMaSTeR [14-02-2006 15:19]

Θελω να παρω ενα καινουριο εμεξεργαστη αλλα δεν ξερω πιο και θελω βοηθεια. Οι σκεψεις μου ειναι αυτες: Pentium 4 650 3.4 2mb L2 - Pentium D 920 2.8 - Pentium D 930 3.0 .

Εσεις τι προτεινετε?

Υ.Γ. Θα χρησημοποιηθει για oc και games πιο πολυ.

AMD Vs Intel and the winner is...

1) Ταχύτητα: AMD

2) Κατανάλωση: AMD

3) Θερμοκρασία: AMD

4) Τιμή: AMD

5) Τιμή / Απόδοση: AMD-AMD-AMD-AMD-AMD

Προς το παρόν η AMD έχει να ηνία στην τεχνολογία κια η Intel στις πωλήσεις. Αν στο παρόν αλλάξει κάτι βλέπουμε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.