Αριστείδης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2006 Ύστερα από την αλλαγή τροφοδοτικού στο συστημά μου συγκεκριμένα τοποθέτησα το tagan tg580-u15 ανέβηκε η θερμοκρασία της μητρικής στους 52 C, ενώ με το πρηγούμενο τροφοδοτικό ήταν στους 32 C, στην θερμοκρασία του επεξεργαστή δεν προέκυψε καμία αλλαγή είναι στους 34 C. Ζητάω την βοηθείας σας.Το σύστημα αποτελείται Μητρική Asus a8n-sli deluxeΕπεξεργαστής amd athlon64 3200 winchester
haris1984 Φεβρουάριος 14, 2006 #2 Φεβρουάριος 14, 2006 για πιασε το τροφοδοτικο να δεις αν ειναι ζεστο...για να εχεις τοσο μεγαλη αυξηση θερμοκρασιας και να οφειλεται στο τροφοδοτικο μονο λιγο δυσκολο...θα πρεπει να ζεματαει...πιασε την ψυκτρουλα του chipset...να δεις αν ειναι ζεστη...τσεκαρε αν δουλευει ο ανεμιστηρας...ισως να εβγαλες το βυσματακι του κατα λαθος κατα την επεμβαση ή να το κουνησες και να μην παταει καλα...επισης κοιτα μηπως εχεις χαμηλωσει τις στροφες του.
Αριστείδης Φεβρουάριος 14, 2006 Author #3 Φεβρουάριος 14, 2006 Καλησπέρα και ευχαριστώΤο τροφοδοτικό δεν είναι ζεστό η ψυκτρούλα του chipset δεν είναι πολλύ ζεστή και το ανεμιστεράκι της δουλέβει στις 6026 στροφές δεν έχει γίνει καμία αλλαγή Και το άλλο που παρατήρησα είναι ότι τα +12 Volt είναι τώρα στα 12.22 V
hayabusa Φεβρουάριος 16, 2006 #4 Φεβρουάριος 16, 2006 Απο που μετρησες τις θερμοκρασιες; Αν τις μετρησες απο το BIOS ενδεχεται να μην ειναι και απολυτα ακριβεις.
Αριστείδης Φεβρουάριος 16, 2006 Author #5 Φεβρουάριος 16, 2006 Ευχαριστω για τις απαντησεις και το ενδιαφερον που δείξατε αλλά το πρόβλημα λύθηκε, όταν μου δημιούργησε πρόβλημα ο οδηγός της δισκέτας και της άλλαξα το καλώδιο σύνδεσης το οποίο το είχα αλλάξει και αυτό με την τοποθέτηση του τροφοδοτικού τοποθετώντας ένα sharkoon silver, και ξαναβάζωντας το παλιό καλωδιο λύθηκε το πρόβλημα.Μπορεί να ήταν και ένα τυχαίο περιστατικό
knight_77 Φεβρουάριος 16, 2006 #6 Φεβρουάριος 16, 2006 Αρχική απάντηση από Αριστείδης Ευχαριστω για τις απαντησεις και το ενδιαφερον που δείξατε αλλά το πρόβλημα λύθηκε, όταν μου δημιούργησε πρόβλημα ο οδηγός της δισκέτας και της άλλαξα το καλώδιο σύνδεσης το οποίο το είχα αλλάξει και αυτό με την τοποθέτηση του τροφοδοτικού τοποθετώντας ένα sharkoon silver, και ξαναβάζωντας το παλιό καλωδιο λύθηκε το πρόβλημα. Μπορεί να ήταν και ένα τυχαίο περιστατικό Μαλλον για τυχαιο το βλεπω
Αριστείδης Φεβρουάριος 16, 2006 Author #7 Φεβρουάριος 16, 2006 Δεν είναι τυχαίο από περιέργεια ξανάβαλα το Sarkoon στον οδηγό δισκέτας και με το που άναπσα τον υπολογιστή πάλλι τα ίδια προβλήματα 1. αναμένο το λαμπάκι του οδηγού δισκέτας συνέχεια αναμένο2. η θερμοκρασία της μητρικής μέσα από το μπάιος σε ένα λεπτό από 30 βαθμούς έφτασε στους 52 βαθμούς3. η τροφοδοσία άλακσε συμπεριφορά τα 12v σε 12,22 τώρα στα 12,16 τα 1,39 του vcore σε 1.40 τώρα 1.39Και κάτι άλλο μου είχαν κρασάρει και τα windows και τα έκανα πάλι φορματ μου έβγαζε μύνηνα στο μπουτ NTLDR is missingευχαριστώ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.