Jump to content

wireless input devices vs LAG

nec

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

...η τεχνολογια προχωραει, ολα γινονται πιο γρηγορα, εκανα λοιπον και εγω την 3η αποπειρα να απαλλαγω απο τα περιτα καλωδια του keyboard & mouse.

Πηρα λοιπον το Logitech S510 ,slim ,designατο ,μπαταρια κραταει μηνες ολοκληρους κτλ. Προς μεγαλη μου απαγοητευση ομως, ακομα υπαρχει LAG!!! μα ειναι δυνατον?!?! υπαρχει ακομα το ιδιο lag που υπηρχε στο wireless mouse που ειχα παρει το '99!!!

Επειδη λοιπον εχουν περασει 2 εβδομαδες και ακομα δεν μπορω να το συνηθισω το ριμαδι, ξερει κανεις αν υπαρχει (εστω και σε engineering sample :upside: ) καποιο lag-free mouse ή να ξαναγυρισω στο αγαπημενο μου intellimouse 2.0 ?

G7 ? Εμενα μου φαινεται καλο και χωρις ιδιαιτερο lag. Βεβαια δεν ειμαι και ο supah-dupah gamer που θα καταλαβει το 1/10 του sec lag !

1/10 του sec το καταλαβαινει ο καθενας που ειναι κατω των 80 ετων :p

Το θεμα ειναι αυτα τα ατιμα εκνευριστικα 30-40 μsec...

Το ειπα τυχαιο το νουμερο. Αν καποιος φιλος σου εχει το Logitech G7, πηγαινε να το δεις... Σε Call Of Duty 2 και Battlefield 2 που εχω παιξει (ωσαν παιδουλα :p ), η αποκριση ειναι φοβερη...

;) thanx θα το τσεκαρω! αν και χλωμο να δωσω 90 για ενα mouse!!! Με βλεπω πισω στα καλωδιακια μου!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.