Jump to content

Χρηση 100% CPU στην εκκινηση!!

Παπ

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδια ο υπολογιστης μου τωρα τελευταια τα εχει παιξει και δεν ξερω την αιτια. Ακουστε ολη την περιεργη ιστορια. Πριν λιγο καιρο ακουσα στον σκληρο δισκο εναν θορυβο.Οταν ακουγοταν αυτος ο θορυβος ο υπολογιστης κολλουσε για 10-15 δευτερολεπτα και μετα ξαναεπανερχοταν στα ισια του.Παραλληλα ομως στα καλα καθουμε να μου εβγαζε μπλε οθονες και οταν πηγαινα να μπουταρο μου εβγαζε ενα αρχει οτι ειναι κατεστραμμενο κα δεν μπορω να κανω μπουτ.Αυτο το προβλημα διορθωθηκε με ενα scan disc!! Τωρα ομως οταν μπω στα windows σβηνω απο την εκκινηση σχεδον ολα τα μη αναγκαια προγραμματα και η χρηση του cpu ειναι 100%!! Ο υπολογιστης σερνετε κανονικα!!

Τι μπορει να φταιει;; Περιμενω λυσεις γιατι δεν θελω να φαει format! Ευχαριστω εκ των προτερων!

Κανε ενα backup στα απαραιτητα και format στο c:/ να δεις!Αλλιως χρεισιμοποιησε καποιο προγραμμα defragment ή scandisk!

μηπως χρησιμοποιησες πολλα antivirus για δοκιμη και κτυπησε ο δισκος;μηπως εβαλες το norton antivirus μετα;Μηπως εβαλες Linux καποια εκδοση;

....Εχεις πολλα προγρμματα στο σταρτ απ... βγαλε ασ πουμε το μσν το φαΐερ wαλλ και να τα ανοιγεις οταν ξεκινησει το πισι....

βαλε μονο τα βασικα να ανοιγουν,,, αντιβιρους κ ενα δυο εφαρμογες που θες. :p

Όπως λέει κ ο Ρro , πρέπει να εχεις βάλει ΠΟΛΛΑ να τρέχουν στο start up. Κατέβασε το TuneUp Utilities 2006 κ με το StartUp Manager θα ορίζεις ποιά προγράμματα θα ανοίγουν κατά την εκίνηση. Επίσης, κάνε κανενα defragment.

Μνήμες? Επεξεργαστής? Ολα οκ?

Αρχική απάντηση από Παπ

οκ παω να δοκιμασω μια ανασυγκροτηση!!! Ευχαριστω!

ΠΑΠ τελικα τι εγινε ????? το βρηκες?????

Απλα σε καθε θεμα θα πρεπει να υπαρχει κ η λυση για να μην ανοιγουνε οι νεοι καινουργια θεματα σε τυχων ιδιο προβλημα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.