Jump to content

L.O.T.R. The battle for middle earth II

knight_77

Recommended Posts

Παράθεση
Αρχική απάντηση από Vadergr

Aν παντως τα παιχνιδια εμεναν στο δεκαχιλιαρο (οπως ειχαν πριν αυξηθουν αποτομα) εγω θα ειχα σιγουρα αυθεντικα αυτα που μου αρεσαν.

Παράθεση
Αρχική απάντηση από hurin

Ποιό 10χίλιαρο ? Όταν είχε κυκλοφορήσει το X-com terror from the deep , είχε εγκαινιάσει την κατηγορία τιμών 8.000δρχ . Μάλιστα έβρισκα πάμπολους καινουργιους τίτλους από Microprose , Sierra , Westwood κ.λ.π. σε αυτή την τιμή .

Μάλιστα...

Να ρωτήσω λοιπόν κάτι (χωρίς να υπονοώ τίποτα) ;

Πόσους τίτλους από αυτούς τους παλιούς - φθηνούς είχατε / έχετε νόμιμα στην κατοχή σας;

• Replies 44
  • Created
  • Last Reply

nba live 95,wing commander 3,xcom,command and conquer,nba live 2000 και αλλους που δεν θυμαμαι.Τα κουτια τα εχω ακομα...

40+ και είχα περισσότερους αλλά τους χάρισα. Κι όταν λέω 40+, το τελευταίο που πήρα ήταν το NFSMW. Είχα πάρει και το Splinter Cell Chaos Theory, που θα το έπαιρνα άσχετα με το αν ήταν καλό ή όχι, αλλά το "πεταξα" λόγο των προβλημάτων που μου έκανε το Starforce. Και για τον ίδιο λόγο ούτε αγόρασα ούτε θα ασχοληθώ με το X3-The Threat.

Και το NFS έχει καλό κλείδωμα, αλλά υπάρχει τρόπος να παίξεις από image χωρίς να βάζεις-βγάζεις δισκάκια και χωρίς να ρισκάρεις το πρωτότυπό σου.

’λλωστε μη γελιέστε... ΟΛΕΣ οι μεγάλες εταιρίες λογισμικού, τα ΠΑΙΡΝΟΥΝ κανονικότατα από το hardware. Όταν η ASUS πχ έχει βάλει απάνω το λογοτυπάκι "Windows Compatible" πληρώνει αδρότατα γι'αυτό τη Μ$. Και το χειρότερο είναι ότι η Μ$ τα παίρνει, κι ας βάλεις Linux.

Όσο για τις εταιρίες παιχνιδιών, όλες αυτές που κάνουν παιχνίδια που χρησιμοποιούντε για μετρήσιες (FarCry, Doom, HL2, Quake, κλπ) παίρνουν χρήματα για να βελτιστοποιούν την απόδοσή τους, για κάθε εταιρία ώστε να φαίνεται γρήγορη στις δοκιμές.

Παράθεση
Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 17:02]

Μάλιστα...

Πόσους τίτλους από αυτούς τους παλιούς - φθηνούς είχατε / έχετε νόμιμα στην κατοχή σας;

spc ρωτα καλυτερα ποσοι απο εδω μεσα εχουν "αυθεντικα" Windows και μετα ρωτα και για τα games ....:D:p .

Και για να κανω εγω τι "αρχη" .....ΔΕΝ υπαρχει τιποτα "αυθεντικο" OS & Software αυτην την στιγμη στα PC μου.....

"Αρε Ελληναρα "καταχραστη"......φαντασου να τα δηλωναμε και στην εφορια.....ΟΛΑ ":tomato:

Windows, Visual Studio, SQL Server, κλπ είναι ΟΛΑ αγορασμένα με licences από το γραφείο ;) ’λλες εταιρίες βέβαια που έχουν μικρό προσωπικό, δεν πληρώνουν ποτέ volume licences, και οι υπάλληλοι δεν το δικαιούντε.

Καλή η ιδέα για να κλέβουμε hardware, κλέβουμε που κλέβουμε τα παιχνίδια, δεν κάνουμε και κανένα πλιάτσικο στο Πλαίσιο?

:)

Πάντως εγώ κόβω το κεφάλι μου ότι αν μπουν τσοιμπά στα σπίτια των thelabιτών θα τιγκάρουν οι φυλακές :D :D

Παράθεση
Αρχική απάντηση από gznp

Πάντως εγώ κόβω το κεφάλι μου ότι αν μπουν τσοιμπά στα σπίτια των thelabιτών θα τιγκάρουν οι φυλακές :D :D

Προσωποκρατηση λεγεται... ;)

Παράθεση
Αρχική απάντηση από gznp [Σήμερα, στις 17:38]

Καλή η ιδέα για να κλέβουμε hardware, κλέβουμε που κλέβουμε τα παιχνίδια, δεν κάνουμε και κανένα πλιάτσικο στο Πλαίσιο?

:)

Αντε να μαθουμε και κανα τραγουδι επ' ευκαιριας ....Ας ειναι καλα ο Γ.Μαργαριτης ..."στο κελι 33":p :D

Αυτα που θα ασχοληθω δεκαδες ωρες μαζι τους τα περνω αυθεντικα, CoD 2 απο την πρωτη μερα που βγηκε, CoD + UO αργησα. Τωρα για ενα SP των 10 ωρων τα 50Ε ειναι κοροιδια.

Παράθεση
Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 17:02]

Μάλιστα...

Γύρω στις 80 συσκευασίες . Τελευταίοι τίτλοι που αγόρασα είναι το Baldurs Gate 2 και το BLOOD OMEN 2 , και τα 2 σε προσφορά λόγω παλαιότητος....

Συμφωνώ και επαυξάνω. Γιατί εδώ το λειτουργικό κοστίζει 150 ε και ένα παιχνίδι χωρίς καν manual 50 ε. Δεν είναι απάτη.? Όσο τα παιχνίδια είναι τόσο ακριβά δεν πρόκειται να δώσω μία για να τα αγοράσωΕδώ το ίδιο γίνεται και με τα cd τραγούδια 1 CD 20 ε? Τι λες ρε μεγάλε??? Για να κυκλοφορεί ο καλλιτέχνης με πορσικό ? Και κλαίγονται πως οι πειρατεία σκοτώνει την μουσική! Σιγά μην και σε λίγο τους δούμε και με βιολί στην Ομόνοια !!!! Γυρνώντας πάλι στα παιχνίδια έχω να πω ότι όλα αυτά τα χρήματα που δίνουμε σε αναβαθμίσεις γιατί το κάνουμε???? Για να γράφουμε πιο γρήγορα στο Word ? Όχι κύριοι το κάνουμε 99% για τα παιχνίδια, και αντί να μας σεβαστούνε που σκορπάμε τα ωραία μας λεφτά στο hardware για να παίζουμε τα παιχνίδια τους που έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις από ERP, μας κοπανάνε και επιπλέον με το software αντί να κρατήσουν μια λογική τιμή. Αντί να κάνουν το σταυρό τους που είμαστε τόσο μεγάλα ψώνια και ασχολούμαστε με αυτά μας θεωρούνε και επιπλέον μαμακεςΛάθοςόσο μας θεωρούν μαμακες εγώ original ΠΟΤΕ.

οσο περνανε παντως τα χρονια τοσο περισσοτερο με ελκυει το αυθεντικο,φτανει να ειναι πληρες (συσκευασια,manual κτλ)

Και εμενα μοθ αρεσει το αυθεντικο..ειναι αληθεια αθτο και περνω κιωλασ αρκετα...αλλα περνω και για το χβοχ360 ποθ να τα πρωτο δινω τα 50ευρα και τα 60αρια..απο την αλλη να εχω και την 1024Dsl να καθεται?:p

1ον) Kανε edit και γραψε με ελληνικους χαρακτηρες

2ον) Το παιχνιδι ειναι RTS ( Real Time strategy)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.