Jump to content

L.O.T.R. The battle for middle earth II

knight_77

Recommended Posts

• Replies 44
  • Created
  • Last Reply

Και σκεφτηκα να το κατεβασω αλλα ειναι τεραστιο.......

Το πρωτο μου αρεσε πολυ γιατι ηταν απλο και δεν ηθελε πολυ σκεψη και αναπτυξη σε στυλ AoE.

Το κατεβασες????? ΤΙ λεει?????

1,4 GB Demo.....LOL

(αλήθεια γιατί δεν μου εμφανίζεται το link; συμβαίνει μερικές φορές.... - το περίεργο είναι ότι με quote φαίνεται κανονικά....:confused: )

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από stratos1978

Αντε και "κατεβαινει" και το "original" ......να δουμε τι "παιζεται"...... Καλο gaming μαγκες :T: :banging:

Το βρηκες κιολας.

"κατεβαινει"..."κατεβαινει"..."κατεβαινει"..."κατεβαινει"...

Sorry ρε παιδιά, αλλά τόσα λεφτά σκάμε για hardware κάθε μήνα, γιατί τα games πάντα πρέπει να είναι κλεμμένα;

Γιατί δλδ να μην κλέβουμε και hardware αν είναι έτσι;

Και εν πάσει περιπτώσει, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να ''διαφημίζεται'' το ότι "κατεβαίνει"...

Τα 30-50 που κάνει θα μας σώσουν την στιγμή που σκάμε μερικές 100αρες για αναβαθμίσεις VGA πχ;

Αρχική απάντηση από spc

Γιατί δλδ να μην κλέβουμε και hardware αν είναι έτσι;

Εχεις κλειδια για την αποθηκη σου? :)

Σοβαρα παντως,απαντηση φανταζομαι οτι δεν μπορεις να παρεις...

Ασε που και η dsl πρεπει να εχει και λογο υπαρξης.

Αρχική απάντηση από spc

"κατεβαινει"..."κατεβαινει"..."κατεβαινει"..."κατεβαινει"...

Sorry ρε παιδιά, αλλά τόσα λεφτά σκάμε για hardware κάθε μήνα, γιατί τα games πάντα πρέπει να είναι κλεμμένα; την στιγμή που σκάμε μερικές 100αρες για αναβαθμίσεις VGA πχ;

Επειδη δεν μενει ουτε σαλιο μερικοι μπορουν να πουν οτι τα ''αγοραζουν'' ετσι.Εδω μερικοι βαζουν και δοσεις!Πρεπει να βρουμε και να απομονωσουμε τους τοκογλυφους! ;)

Αρχική απάντηση από kallileo

Καλα τα λεει ο Spc δεν θα το κατεβασω ειναι και 5Giga.

Θα το παρω σε αντιγραφη με 6 ευρω.

:D Περα απο τη πλακα, προσωπικα οταν ενα παιχνιδι πραγματικα αξιζει

το παιρνω αυθεντικο.Απλα αν σκαγαμε για καθε παιχνιδι που κυκλοφορουσε

50αρες στο τελος πιο πολλα θα στοιχιζαν τα games παρα το hardware που εχουμε...

Aν παντως τα παιχνιδια εμεναν στο δεκαχιλιαρο (οπως ειχαν πριν αυξηθουν αποτομα) εγω θα ειχα σιγουρα αυθεντικα αυτα που μου αρεσαν.Αλλα 45-50ε για παιχνιδι χωρις manual ειναι κοροιδια...

Αρχική απάντηση από Vadergr

Aν παντως τα παιχνιδια εμεναν στο δεκαχιλιαρο (οπως ειχαν πριν αυξηθουν αποτομα) εγω θα ειχα σιγουρα αυθεντικα αυτα που μου αρεσαν.Αλλα 45-50ε για παιχνιδι χωρις manual ειναι κοροιδια...

:T: Συμφωνω και επαυξανω....

Ποιό 10χίλιαρο ? Όταν είχε κυκλοφορήσει το X-com terror from the deep , είχε εγκαινιάσει την κατηγορία τιμών 8.000δρχ . Μάλιστα έβρισκα πάμπολους καινουργιους τίτλους από Microprose , Sierra , Westwood κ.λ.π. σε αυτή την τιμή .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.