Jump to content

η Hitachi HD εχουν μόνο 10 μήνες εγγύηση?

beez

Recommended Posts

Exω ενα Maxtor αγορασμενο το 2003 και ειδα κι εγω στο σαιτ οτι εχει ληξει η εγγυηση του επισης....εκ των υστερων εμαθα οτι το 2003 ολες οι εταιριες εδιναν εως 1 χρονο εγγυηση,οποτε ετσι δικαιολογειται....

Αρχική απάντηση από DarkSaga

κάτω απο χρονο εγγύηση δεν παίζει βάση νόμου για κανένα ηλεκτρονικό!

ακόμα και το stock του πλαισιου έχει αναπροσαρμοσει την πολιτική του

Βάσει νόμου ποιανού έτους όμως??? Πότε βγήκε αυτός ο νόμος? Εντώ στο Ελλάντα ντεν καταλαβαίνουν από τέτοια...

σώπα ρε!

μια βόλτα απο τη γραμματεία γενικού εμπορίου θα σου ανοίξει τα μάτια....

υπάρχουν πολλά αυτόματα διακαιώματα που δε μπορούν να σου αρνηθούν οι πωλητές....

ο πελάτης έχει δίκιο πάντα ;)

ο πωλητής έχει και υποχρεώσεις απέναντι σου,δεν είναι εκεί μόνο για να σε ξαλαφρώνει

άλλο αν δεν έχεις απόδειξη

εκεί δεν γνωρίζω τι παίζει

και αν πας μέσω της μαμάς εταιρείας την τρώς κανονικά ε?

για 30 GB πολύ βαβούρα όμως....

δεν έχει αξία η αγορά για να τρέξεις

και εκεί ποντάρει και ο απέναντι

οτι θα βαρεθείς να τρέχεις να ρωτας κλπ κλπ

τωρα θυμηθηκα γιατι ο δισκος ειχε μονο 10 μηνες εγγύηση. τον ειχα παρει ρμα απο εναν ibm deskstar και οι κουφάλες ειχαν αλλάξει το πότε τελείωνε η εγγύηση για να μην μπορει να ξαναγίνει RMA.

εν κατακλείδι hitachi/ibm ειναι για τον που.... 2 δισκοι χτυπημένοι σε διάστημα 5 χρόνων

Αρχική απάντηση από DarkSaga

σώπα ρε!

μια βόλτα απο τη γραμματεία γενικού εμπορίου θα σου ανοίξει τα μάτια....

υπάρχουν πολλά αυτόματα διακαιώματα που δε μπορούν να σου αρνηθούν οι πωλητές....

ο πελάτης έχει δίκιο πάντα ;)

ο πωλητής έχει και υποχρεώσεις απέναντι σου,δεν είναι εκεί μόνο για να σε ξαλαφρώνει

Δεν θέλω "ρε" :p

Συμφωνώ κι εγώ μαζί σου, σαν καταναλωτής μιλάω, όχι σαν πωλητής.

Η ερώτηση ήταν ημερολογιακή: Ο νόμος ψηφίστηκε πριν ή μετά το 2003 που αγόρασε ο φίλος τον δίσκο?

Αρχική απάντηση από beez

τωρα θυμηθηκα γιατι ο δισκος ειχε μονο 10 μηνες εγγύηση. τον ειχα παρει ρμα απο εναν ibm deskstar και οι κουφάλες ειχαν αλλάξει το πότε τελείωνε η εγγύηση για να μην μπορει να ξαναγίνει RMA.

εν κατακλείδι hitachi/ibm ειναι για τον που.... 2 δισκοι χτυπημένοι σε διάστημα 5 χρόνων

Οι κλασικοι deathstar....

Αυτο για τους 10 μηνες ετσι ειναι δυστυχως... και εγω ειχα παει εναν τετοιο για ρμα και ο καινουργιος ειχε μειωμενη εγγυηση...

Εντάξει ρε παιδιά δεν είναι όλοι οι ΙΒΜ έτσι .Τον δικό μου τον deathstar ( :) ) 80 gb τον έχω 4 χρόνια και δεν έχει πάθει τίποτα . Υπάρχουν και κομμάτια ελλατωματικά αλλά να σου κάτσουν 2 . Πρέπει να είσαι και λίγο ψιλογκαντέμης :) Πλάκα κάνω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.