beez Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2006 μολις χτυπησε ο δισκος μου και πηγα να δω στο RMAκατασκευασμένος 06/03 expiry date 04/04 ????ξέρει κανεις ποιος ειναι ο έλληνας αντιπρόσωπος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Φεβρουάριος 14, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2006 Braintrust αν δεν κανω λαθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 14, 2006 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2006 Κατά καιρούς τους έφερναν πολλοί.Τώρα παίζει και η Interset. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 14, 2006 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2006 Η Interset μου λέει για 3 χρόνια εγγύηση τώρα στους Hitachi. Πάρε ένα τηλέφωνο αν είναι από αυτούς θα μπορέσουν να σου πουν κάτι -> 2103490200 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick2crete Φεβρουάριος 14, 2006 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2006 Exω ενα Maxtor αγορασμενο το 2003 και ειδα κι εγω στο σαιτ οτι εχει ληξει η εγγυηση του επισης....εκ των υστερων εμαθα οτι το 2003 ολες οι εταιριες εδιναν εως 1 χρονο εγγυηση,οποτε ετσι δικαιολογειται.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Φεβρουάριος 14, 2006 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2006 κάτω απο χρονο εγγύηση δεν παίζει βάση νόμου για κανένα ηλεκτρονικό!ακόμα και το stock του πλαισιου έχει αναπροσαρμοσει την πολιτική του Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 14, 2006 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2006 Αρχική απάντηση από DarkSaga κάτω απο χρονο εγγύηση δεν παίζει βάση νόμου για κανένα ηλεκτρονικό!ακόμα και το stock του πλαισιου έχει αναπροσαρμοσει την πολιτική του Βάσει νόμου ποιανού έτους όμως??? Πότε βγήκε αυτός ο νόμος? Εντώ στο Ελλάντα ντεν καταλαβαίνουν από τέτοια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Φεβρουάριος 14, 2006 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2006 σώπα ρε! μια βόλτα απο τη γραμματεία γενικού εμπορίου θα σου ανοίξει τα μάτια.... υπάρχουν πολλά αυτόματα διακαιώματα που δε μπορούν να σου αρνηθούν οι πωλητές.... ο πελάτης έχει δίκιο πάντα ο πωλητής έχει και υποχρεώσεις απέναντι σου,δεν είναι εκεί μόνο για να σε ξαλαφρώνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
beez Φεβρουάριος 14, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2006 ο πελάτης εχει πάντα δικιο οταν μπορει να βρεί την απόδειξη, χωρις αυτη η ιντερσετ κανει τον αλεκο, βασικα μου λεει οτι 30 γκικα δισκο δεν εχουν φέρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Φεβρουάριος 14, 2006 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2006 άλλο αν δεν έχεις απόδειξηεκεί δεν γνωρίζω τι παίζει και αν πας μέσω της μαμάς εταιρείας την τρώς κανονικά ε?για 30 GB πολύ βαβούρα όμως....δεν έχει αξία η αγορά για να τρέξειςκαι εκεί ποντάρει και ο απέναντιοτι θα βαρεθείς να τρέχεις να ρωτας κλπ κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
beez Φεβρουάριος 14, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2006 οπως το πες ακριβως..μου λεει καλυτερα να πάρεις αλλον..εντομεταξυ τωρα και seagate 200αρις αρχισε να κανει περιεργους θορύβους..και τον έχω ενα 6μηνο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 14, 2006 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2006 Αρχική απάντηση από beezκαι τον έχω ενα 6μηνο.. Πρόσεχε: Αυτός έχει εγγύηση 7 μήνες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris74 Φεβρουάριος 14, 2006 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2006 1 χρονο εδιναν οι εταιρείες τοτε οπότε δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πραγματα, Link to comment Share on other sites More sharing options...
beez Φεβρουάριος 14, 2006 Author #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2006 τωρα θυμηθηκα γιατι ο δισκος ειχε μονο 10 μηνες εγγύηση. τον ειχα παρει ρμα απο εναν ibm deskstar και οι κουφάλες ειχαν αλλάξει το πότε τελείωνε η εγγύηση για να μην μπορει να ξαναγίνει RMA.εν κατακλείδι hitachi/ibm ειναι για τον που.... 2 δισκοι χτυπημένοι σε διάστημα 5 χρόνων Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 15, 2006 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από DarkSagaσώπα ρε! μια βόλτα απο τη γραμματεία γενικού εμπορίου θα σου ανοίξει τα μάτια.... υπάρχουν πολλά αυτόματα διακαιώματα που δε μπορούν να σου αρνηθούν οι πωλητές.... ο πελάτης έχει δίκιο πάντα ο πωλητής έχει και υποχρεώσεις απέναντι σου,δεν είναι εκεί μόνο για να σε ξαλαφρώνει Δεν θέλω "ρε" Συμφωνώ κι εγώ μαζί σου, σαν καταναλωτής μιλάω, όχι σαν πωλητής. Η ερώτηση ήταν ημερολογιακή: Ο νόμος ψηφίστηκε πριν ή μετά το 2003 που αγόρασε ο φίλος τον δίσκο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Φεβρουάριος 15, 2006 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από beez τωρα θυμηθηκα γιατι ο δισκος ειχε μονο 10 μηνες εγγύηση. τον ειχα παρει ρμα απο εναν ibm deskstar και οι κουφάλες ειχαν αλλάξει το πότε τελείωνε η εγγύηση για να μην μπορει να ξαναγίνει RMA.εν κατακλείδι hitachi/ibm ειναι για τον που.... 2 δισκοι χτυπημένοι σε διάστημα 5 χρόνων Οι κλασικοι deathstar....Αυτο για τους 10 μηνες ετσι ειναι δυστυχως... και εγω ειχα παει εναν τετοιο για ρμα και ο καινουργιος ειχε μειωμενη εγγυηση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
beez Φεβρουάριος 15, 2006 Author #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2006 χαχαχααχαα death star καλοοοοο Link to comment Share on other sites More sharing options...
jobous Φεβρουάριος 15, 2006 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2006 Εντάξει ρε παιδιά δεν είναι όλοι οι ΙΒΜ έτσι .Τον δικό μου τον deathstar ( ) 80 gb τον έχω 4 χρόνια και δεν έχει πάθει τίποτα . Υπάρχουν και κομμάτια ελλατωματικά αλλά να σου κάτσουν 2 . Πρέπει να είσαι και λίγο ψιλογκαντέμης Πλάκα κάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.