Jump to content

Ποιοτική 17άρα (ή 19άρα) σε προσιτή τιμή

fractalbit

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε όλους. Βλέπω ότι όλοι το έχετε ρίξει σε οθόνες > 20" και όχι άδικα. Όμως θέλω για μία θεία μου που είναι γραφίστρια να της προτείνω ένα TFT monitor το πολύ μέχρι 350 ευρώ που να έχει πολύ κάλη (πιστή) απόδοση χρώματος και καλές γωνίες θέασης. Το gaming και το dvd δεν μας ενδιαφέρουν. Έχετε να προτείνετε κάποια 17άρα ή 19άρα με αυτά τα χαρακτηριστικά και < 350?

Η ΕΙΖΟ L550 μου έρχεται στο νου, 17άρα και κορυφαία χρώματα και γωνίες θέασης. Από τιμή όμως νομίζω είναι πάνω από 350.

Πρόσφατα είδα και αυτό: http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=891&Catalog_Id=1&Product_Id=309210&Merchant_Id=1

Aρκετά καλό αλλά χωρίς DVI όπως και η L551.

Πάντως για γραφιστικά εγώ προτιμώ τις CRT ακόμα. Είναι τεράστιες όμως ανάθεμά τες...

για δουλειες γραφιστα προτιμησε οθονη ΧΩΡΙΣ ΤΝ πανελ.

επισης τα 350ευρω που εβαλες σαν οριο ζοριζουν πολυ τις επιλογες σου.

19αρες TFT στην τιμη αυτη δεν υπαρχουν κατα τη γνωμη μου.ολες στα ~350ευρω ειναι με ΤΝ πανελ που δεν σου κανει.

ανεφερε της το εξης:

μιας και θα αγορασει οθονη για επαγγελματικη χρηση και προκειται για ΣΟΒΑΡΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ μηπως αξιζει να ξανασκεφτει το οικονομικο?

γνωμη μου να κοιταξε κατι σε EIZO Samsung 19''

Γι αυτό μίλησα κυρίως για 17άρα και όχι για 19άρα, μήπως και δεν υπερβούμε το όριο των 350. Εξάλλου έχουν και οι δύο 1280χ1024 οπότε οι 19άρες δεν έχουν και πολύ νόημα εκτός από το ότι βλέπεις λίγο μεγαλύτερα τα πράγματα (δεν έχεις όμως περισσότερο desktop). Επίσης το "μην πάρεις οθόνη με ΤΝ panel" δεν βοηθάει και πολύ γιατί δεν έχω δει σε κανένα spec κατασκευαστή να αναφέρεται αυτό το χαρακτηριστικό. Μόνο σε κάποια reviews λένε ότι η οθόνη φοράει IPS/TN/VA κ.τ.λ.

Παρακαλώ αν μπορείτε προτείνετε συγκεκριμένα μοντέλα.

Σε αυτα τα χρηματα ποιοτικη οθονη,ακομη και 17'' δεν θα βρεις.

Ειδικα για γραφιστικη δουλεια θα σου προτεινα και εγω

να κοιταξεις για καμια μεταχειρισμενη 19''crt Eizo σε καλη κατασταση.

Διαφορετικα κοιτα και αυτη εδω

αλλα ξεφευγεις πολυ απο το budget που εθεσες.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.162290

Πιστεύω αποτελεί την καλύτερη αγορά στα χρήματα που σκοπεύεις να διαθέσεις και για τον σκοπό τον οποία την προορίζεις

Μπορείς ακόμα να διαβάσεις και το review που κάναν τα παιδιά για το συγκεκριμένο μοντέλο (αν δεν κάνω λάθος ο μάκης χουρδάκης)

Αρχική απάντηση από CaptainMilo

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.162290

Πιστεύω αποτελεί την καλύτερη αγορά στα χρήματα που σκοπεύεις να διαθέσεις και για τον σκοπό τον οποία την προορίζεις

Μπορείς ακόμα να διαβάσεις και το review που κάναν τα παιδιά για το συγκεκριμένο μοντέλο (αν δεν κάνω λάθος ο μάκης χουρδάκης)

Χμμμμ δεν ήξερα ότι έπεσε τόσο η τιμή της! Πράγματι κορυφαία επιλογή :T:

Προσωπικα για γραφιστικη δουλεια θα πηγαινα

κατευθειαν σε 19''.

Πολυ πιο ξεκουραστη εικονα σε σχεση με 17αρα

ασχετα αν δουλευουν στη ιδια αναλυση.

Ευχαριστώ παιδιά. Φαίνεται δηλαδή ότι η Eizo L568 είναι η μόνη λύση; Καμία άλλα παρόμοια παίζει; Με ανησυχεί και λίγο το γεγονός ότι είναι σχετικά παλιά. Μήπως ξέρουμε αν αναμένεται αντικαταστάτης της και πότε;

Btw δεν ψάχνω για το τέλειο, απλά κάτι που από πλευράς χρωμάτων και γωνιών θέασης να είναι αρκετά πάνω από το μέσο όρο.

Μην σε απασχολεί το γεγονός ότι είναι παλιά , απλά ο αντικαταστάτης της (αν δεν κάνω λάθος είναι το 578 μοντέλο) έχει χρόνο απόκρισης 16 ms αντί για 25 που έχει αυτή

Αλλά είπες ότι παιχνίδια και ταινίες δεν θα βλέπεις οπότε δεν είναι πρόβλημα

Μπες και στο site της eizo να δεις και να συκγρίνεις χαρακτηριστικά για να σου φύγει η όποια αμφιβολία ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.