Jump to content

The Complete Off Topic Poll #2 - McDonalds

totally_wired

Η απόψη μου για τα McDonalds είναι...  

50 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

ε ναι λοιπον ειμαι ο πρωτος που θα ψηφισω το πρωτο....!!!!:banging: :banging: πεθαινω-λιωνω-ηδονιζομαι:blink: μαζι τους!!!αν μπορουσα να τρωω 7/7 θα ετρωγα αλλα δυστυχως βλαπτουν.... αχ αυτες οι πατατες και αυτη η sour creme......αχ....:o :o :o

Αρχική απάντηση από astrolabos

Μπορείτε να εξηγήσετε γιατι με τρείς πίττες (κανονικού μεγέθους) χορταίνω περισσότερο από μια μακαρονάδα + 1 double bacon cheeseburger στα Goody's;

Αρχική απάντηση από ---Zapotek--

Ελληνικό σουβλάκι ftw.

Ειδικά "καθαρό" σουβλάκι, γιατί υπάρχουν και οι εντελώς σαβούρες.

Ευτυχώς εδώ έχουμε μερικά σουβλατζίδικα στα οποία ο γύρος μοιράζει ακόμα ως χοιρινή μπριζόλα και όχι σαν δε ξέρω γω τι.

Αρχική απάντηση από vdeseris

My choice... :D

To σουβλακι, ο γυρος κτλ παιζουν εκτος συναγωνισμου... Καταρχας δεν ειναι junk food...:D

@astrolabos : Φαντασου να φας απο τον Πρασσα (vdeseris photo). Ενα αρκει...αντε δυο...

Αλλοι γνωστοι Θεσσαλονικεις σεφ: 157str, Γιωτης, Σωκρατης κτλ

Αρχική απάντηση από greekfragma

μπορω να διαψευσω τα περι πρασσα....ενα ΔΕΝ αρκει.....δυο ειμαστε καλα.........στα 3 ΜΙΛΑΜΕ για ΣΩΣΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ.:hehe:

[stylaki mode off]

μουφες , ολο λογια εισαι και αποτελεσμα μηδεν :hehe: . Ολο ετσι λες και οταν βρεθουμε σε χωρο εστιασης ενω περιμενεις να δεις ενα αγριμι να ξεσκιζει τα παντα στο διαβα του , εσυ παιρνεις το μαχαιρακι και το πηρουνακι και κοβεις το φαγητο οπως στη σχολη ευελπιδων , και φυσικα μεχρι να τελειωσεις εχουμε φαει τα διπλασια . :p

καταρχας ημουνα ψιλοχαλια εκεινη τη μερα.....κατα δευτερον η 2η γυρα αργησε πολυ να ερθει.....κατα 3ον μετα οδηγουσα και απο τη στιγμη που δεν μπορουσα να πιω πως να κατεβει παραπανω φαγητο.

κατα 4ον αλλος εκοβε με το μαχαιρακι την πανσετα.......εγω με το χερι την ετρωγα.......:hehe:

Υ.Γ.οποτε θες κατω απο ισες συνθηκες σε παω κοντρα......:rofl:

Αρχική απάντηση από kreach [Χθες, στις 18:15]

Σουβλάκια κι από μένα :D

Φτηνότερα, καθαρότερα, κ ΝΟΣΤΙΜΟΤΕΡΑ :smoke:

Αν ρωτήσετε χασάπη (ξέρουν αυτοί;)) θα σας πει πως το πατροπαράδοτο σουβλάκι είναι το καλύτερο. Και φυσικά τα Goodies.:jump:

Αρχική απάντηση από sotiris [Χθες, στις 11:13]

AMD ΡΑ.

Κι εγώ αυτό ψήφισα. AMD Rulefffffffff :blink: (Fazerάς γιά....) λέμε ρα.

Εγω πριν 6-7χρονια (στα 5-6 μου)ετρωγα σχεδον καθε σαβατοκυριακο(οταν πηγαινα στο εξοχικο μου) mcDonalds στην κορινθο κοντα,οταν καποιος γνωστος μας ειπε οτι του σπασανε το αμαξι οι γυφτοι που κατοικοεδρευανε απεξω!Ετσι δεν ξαναπατησαμε εκει.Απο εκεινη τη μερα και μετα παταγαμε μονο goodies!!!:hehe::hehe: Δεν λεω μικρο παιδι ειμουνα ειχα φαει εκατομυρια πατατες και σαντουιτσ!Τωρα τα εχω κοψει ολα,εκτος απο ενα πραγμα.Οταν πηγεινω goodies τροω τις γ@ματες <<custom>> σαλατες τους,που τις φτιαχνω ολομοναχος!Ε δεν νομιζω να εχουν τιποτα οι σαλατες?

οι σαλατες?

απολυτως τιποτα.....ειναι φρεσκοΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ προιοντα χωρις συντηρητικα και βελτιωτικα χρωματος-γευσης κομμενα την ιδια μερα απο τον κηπακο καθε goodys που βρισκεται στην ταρατσα.

Δηλαδη οποιος πουλαει σαλατα θα πρεπι να τα λαχανικα να ειναι δικα του?Δεν υπαρχει περιπτωση να τα αγορασε.Δεν αντιλεγω στο οτι ειναι κατεψυγμενα και θα εχουν καποια συντηριτικα..........Αλλα τελοσπαντον ειναι το πιο ηγειηνο πραγμα που υπαρχρει στα goodies μετα το νερο!:hehe:

Eγινες η αιτια,απο εδω και περα να πηγαινω στο εξοχικο μου με τοστακια!!!:hehe::hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.