Helly Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2006 Για να βλεπουμε και απο σταθεροτητα πως παμε με τα νεα διπυρηνα αφου ειναι γνωστο οτι συχνα πυκνα "λακιζει" ο ενας πυρηνας γρηγορα.Προς το παρων ενα δικο μου στα 2700 με 1.52v η μνημες ειναι με 5/6 με 2.5v. To σταματησα αλλα δε νομιζω να ειχα προβλημα και για 24h.Αν επιθυμουσατε και εσεις να το κανουμε the 24h prime x2 database οπως ειναι και στο ΧS για να εχουμε καποιο reference. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Φεβρουάριος 13, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 Καλή ιδέα αλλά προτιμώ το S&M για τέτοιες βρωμοδουλίτσες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Φεβρουάριος 13, 2006 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 Να και μενα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Φεβρουάριος 13, 2006 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 Αρχική απάντηση από Helly Για να βλεπουμε και απο σταθεροτητα πως παμε με τα νεα διπυρηνα αφου ειναι γνωστο οτι συχνα πυκνα "λακιζει" ο ενας πυρηνας γρηγορα.Προς το παρων ενα δικο μου στα 2700 με 1.52v η μνημες ειναι με 5/6 με 2.5v. To σταματησα αλλα δε νομιζω να ειχα προβλημα και για 24h.Αν επιθυμουσατε και εσεις να το κανουμε the 24h prime x2 database οπως ειναι και στο ΧS για να εχουμε καποιο reference. τι μητρικη εχεις αν επιτρεπετε???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieros Φεβρουάριος 13, 2006 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 ThorLite μας δουλεύεις τι θερμοκρασία έχεις? ο επεξεργαστής πόσο τρέχει γιατί δεν βλέπω καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Φεβρουάριος 13, 2006 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 -3 εχει το παιδι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieros Φεβρουάριος 13, 2006 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 καλως την να , εγω το σμαρτγκαρντιαν κοίταγα που λέει 252 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Φεβρουάριος 13, 2006 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 Αρχική απάντηση από Pieros [Σήμερα, στις 00:28] καλως την να , εγω το σμαρτγκαρντιαν κοίταγα που λέει 252 Ετσι ειναι . Απο τους -1 και κατω ξεκιναει απο το 255 .Εσενα κατι σου χρωσταω ... :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Φεβρουάριος 13, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Χθες, στις 23:04] τι μητρικη εχεις αν επιτρεπετε???? DFΙ SLI DR EXPERT μαλλον δυστυχως Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Φεβρουάριος 14, 2006 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2006 Αρχική απάντηση από Helly DFΙ SLI DR EXPERT μαλλον δυστυχως απο που το ειδες αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Φεβρουάριος 14, 2006 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2006 Έχει δύο μάτια το παιδί οπότε μην ακούγεσαι εριστικός .Πάντως με 24h S&M παίζει να τα πάρουμε όλα στο χέρι.Ειδικά τα phase θα γονατίσουν εαν παίξει looping το fpu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Φεβρουάριος 14, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2006 Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 08:12] απο που το ειδες αυτο? Την υπογραφη σου αρκει να δω.Σοβαρα τωρα μονο το αρχικο bios release εχει δουλεψει καπως σωστα τις μνημες σε win.Mε τα αλλα εχω ασταθειες παρολο που τα πηγαιναν καλυτερα με memtest.Κατα τα αλλα δε ειχα κανενα προβλημα.Γενικα ομως δε μπορεις να ξεκινησεις με auto τις μνημες και να χεις σιγουρο το κεφαλι σου.Kαθε bios βαζει διαφορετικα πραγματα και διαφορετικα optimized defaults και το κυριοτερο πειραζει τα Settings του mem controller Bypass max asynch latency read preamble data drive strength κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Φεβρουάριος 14, 2006 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2006 Αρχική απάντηση από Arapis Έχει δύο μάτια το παιδί οπότε μην ακούγεσαι εριστικός .Πάντως με 24h S&M παίζει να τα πάρουμε όλα στο χέρι.Ειδικά τα phase θα γονατίσουν εαν παίξει looping το fpu. Sex @ CPU Core :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydrus Μάρτιος 5, 2006 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2006 Οντως ρε παιδια εμενα με opteron 148 στα 275*11 με αερα ειναι μια χαρα.Δλδ παιζω παιχνιδια και 2-3 S pi 32M απροβληματιστα.Στο S&M οτανφτανει στο FPU αρχιζουν τα ζορια...Καποιος ειχε πει εδω μεσα οτι ολα τα αλλα ειναι παιχνιδια μπροστα στο S&M.Θα συμφωνησω απολυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάρτιος 5, 2006 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2006 Αρχική απάντηση από Hydrus Οντως ρε παιδια εμενα με opteron 148 στα 275*11 με αερα ειναι μια χαρα.Δλδ παιζω παιχνιδια και 2-3 S pi 32M απροβληματιστα.Στο S&M οτανφτανει στο FPU αρχιζουν τα ζορια...Καποιος ειχε πει εδω μεσα οτι ολα τα αλλα ειναι παιχνιδια μπροστα στο S&M.Θα συμφωνησω απολυτα Εγω εχω 7-8 βαθμους πιο πανω απο οτιδηποτε αλλο...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Μάρτιος 5, 2006 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2006 To long FPU ή το Loop FPU test του S&M είναι ΚΟΛΑΣΗ για την CPU... Exω τουλάχιστον 6C επάνω από το ποιό βαρύ test που έχω δοκιμάσει μεχρι τώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάρτιος 5, 2006 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2006 και περαν του cpu/fpu που οντως τσακιζει..ριχτε και ενα snm memtest...βρισκει λαθη εκει που τα αλλα περνανε αερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάρτιος 5, 2006 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2006 Tα λαθη που μετραω σε μοναδες στο MemTest τα μετραω σε χιλιαδες στο S&M. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάρτιος 6, 2006 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2006 Εγω παντως με διπλο cpu Burn ( http://pages.sbcglobal.net/redelm/ ) ειχα παραπανω θερμοκρασιες απο οτι με το snm... (+4-5 βαθμους)To κακο με το cpu burn ειναι τοι δεν σου δειχνει λαθη... απλα τρεχει ασταματητα και ψηνει. Αν ο ενας πυρηνας π.χ. χτηπησει στο task manager θα μηδενισει στιγμιαια το load... και μετα θα συνεχισει να ξαναδουλευει (αυτο δεν ξερω πως εξηγειται... ή αν ειναι οντως ετσι) απλα ειναι μια δικη μου παρατηρηση που την εβγαλα οταν ετρεχα σε μια ταχητητα οπου δεν ηταν σταθεροι και οι 2 πυρηνες, οποτε στο ενα cpu burn εβλεπα συνεχεια να σταματαει το load του και να ξαναρχιζει, ενω στο αλλο ηταν καρφωμενο στο 100%...Ειναι καλο προγραμματακι για ψησιμο στους διπυρηνους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydrus Μάρτιος 7, 2006 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2006 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης και περαν του cpu/fpu που οντως τσακιζει..ριχτε και ενα snm memtest...βρισκει λαθη εκει που τα αλλα περνανε αερα... Ακριβως φιλε μου γι αυτο δεν καταλαβαινα που κατι Transcend UCCC ενω στο τεστ no8 του memtest μετα απο 20 λουπες δεν εβγαζαν λαθη οταν πηγαινα να παιξω παιχνιδια τσακ...(3-4-3-8@277ΜHz).Tελικα το S&M μου ειπε την αληθεια.Καιτο θεμα ειναι οτι τα λαθη τα εβγαλαν στο τεστ no5 του S&Μ που ειναι και το πιο βαρυ και το τελευταιο.Οχι οτι το memtest δεν ειναι αξιοπιστο αλλα σε πολυ οριακες καταστασεις το(οπως με μνημες και επεξεργαστη σε max fsb)απλα το S&M λεει την πικρη αληθεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.