Jump to content

Sos!!περεργο προβλημα--αλυτο για μηνες

longiorgis

Recommended Posts

Kοιτα το να ανοιξεις τον Firefox/IE οταν τρεχεις καποιο διαγνωστικο...δεν νομιζω να δικαιολογει ''πτωση'' στο read rate..(και αν θα εχει θα ειναι σε λογικα πλαισια σε μικρες ταξεις)..

Απο θερμοκρασιες στους ΗDD εισαι οκ οπως λες..

Errors στο ΗDTune δεν εχεις και αυτο ειναι καλο..

To HDlife δεν το γνωριζω.

Αν δεν τα παρεις απο την αρχη δεν προκειτε να βρεις ακρη.Η κατι στο software δεν γινετε σωστα..(Conflict την ωρα που εισαι Internet + Video + Whatever..πιθανον καποιο προγραμμα ή Malware) ή κατι απο το υλικο κοματι τον πινει..:p

Οοουυ ο σκληρος ειναι ψοφιος..WD FTW!!! :p

εγω παντως αυτο πιστευω. κατι παιζει με τον δισκο αλλα δεν βοηθας. δοκιμασες τα 2 παρακατω;

Δες οταν στο κανει αυτο στο task manager ποση ελευθερη μνημη εχεις εκεινη τη στιγμη και τι εφαρμογες σου την καταναλωνουν. Το ιδιο και για το cpu.
για δοκιμασε να απενεργοποιησεις το pagefile. Στα Vista κανεις τα παρακατω.

th_pagefiledisable.jpg

μετα κανε και ενα restart.

Το transfer rate ειναι μεσο ορο περιπου 70 mb/sec() χωρις να κανω τιποτα.οταν ανοιγα καποια σελιδα στο ιντερνετ η κατεβαζα κατι,κατευθειαν το rate επεφτε κατακορυφα.το μεσο οροεπεφτε στο 28 mb/sec.

αυτο με ποιο προγραμμα το ειδες;

EDIT: δοκιμασε και με το διαγνωστικο της Seagate SeaTools

σορυ ξεχασα να τ'αναφερω οταν ελεγα τι εκανα...τη καταργηση του pagefile την εκανα αλλα δε καταφερα κατι...

το transfer rate το ειδα με το hdtune.

εχω το process explorer αντι για το task manager.Βλεπω οτι οταν παιζω απλα ενα βιντεο το cpu usage ειναι γυρω στο 25%.οταν χρησιμοποιω το ιντερνετ και κανει αυτο το τρεμουλο φτανει γυρω στο 50% δηλαδη διπλασιαζεται και καποιες φορες στο 75%.Λογικο;για την μνημη δε ξερω πως να το κοιταξω.δυστυχως δε το εχω κοιταξει οταν τον ανοιγω που δε κανει το προβλημα.οταν το δω θα ενημερωσω.Στο system information του process explorer δειχνει οτι απ'τα 2600mb διαθεσιμα ειναι ελευθερα τα 1600mb μνημης.Εχω xp 32 bit και δεν αναγνωριζει και τα 4 gb μνημης

μολις τωρα εκανα ενα restart τον υπολογιστη.δουλευει μολις 5 λεπτα.Ξανατρεξα το hdtune και βλεπω οτι παιζοντας ενα βιντεακι και ανοιγοντας και το ιντερνετ δε πεφτει κατακορυφα το transfer rate οπως εκανε ο υπολογιστης μετα apo 5-6 ωρες λειτουργιας.το ιδιο βλεπω και στον process explorer.To cpu usage με βιντεο και ιντερνετ φτανει μολις το 20% ενω χωρις το ιντερνετ φτανει στο 5%.Επομενως καταληγω οτι κατι κουραζει πολυ γρηγορα τον υπολογιστη και δεχεται τη χρηση του ιντερνετ πολυ "ασχημα" μετα απο 5 ωρες και ακομα πιο ασχημα αν τον αφησω μια ολοκληρη μερα(εκει τα πραγματα γινονται εκνευριστικα αργα)

εχω το process explorer αντι για το task manager.για την μνημη δε ξερω πως να το κοιταξω.

Στο system information του process explorer ειναι το τερμα κατω γραφημα, που λεει Physical Memory History. Ετσι βλεπεις το συνολο. για να δεις ποση RAM καταναλωνει η καθε εφαρμογη, αφου δεν θελεις να χρησιμοποιησεις τον Task Manger, στον process explorer κανε το εξης:

View->Select Columns->Process memory->Working Set Size-> OK

θα δεις οτι στο τελος προστεθηκε ακομη μια στηλη με την ραμ που καταναλωνει την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη η εκαστοτε εφαρμογη.

δες ποση RAM ειναι δεσμευμενη οταν ανοιγεις τον υπολογιστη και δες ποση δεσμευεται οταν συμβαινουν τα κολληματα.

Στο system information του process explorer δειχνει οτι απ'τα 2600mb διαθεσιμα ειναι ελευθερα τα 1600mb μνημης.Εχω xp 32 bit και δεν αναγνωριζει και τα 4 gb μνημης

γιατι εχω την εντυπωση οτι επρεπε να βλεπει 3.2;

Προσωπικη αποψη, πιστευω οτι κατι παιζει με την μητρικη σου.

Αν θελεις και δεν βαριεσαι, δοκιμασε ενα Clear CMOS την μητρικη, ξανα περνα ολες τις ρυθμισεις σου και πες μας.

Αληθεια, που μενεις? Αν ειναι να σου δωσουμε ενα δισκο που ειναι σιγουρο πως δουλευει, απλα για να αποκλεισουμε το δισκο σου.

Απλα θα μπεις στο κοπο να κανεις ενα φορματ.

σημερα πρωι εκανα format.Μεχρι τωρα ολα τελεια.Θα συνεχιζω να το δοκιμαζω για 2 μερες τουλαχιστον.ελπιζω να πανε ολα καλα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.