abarth Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2006 υπαρχει καποιο προγραμμα που να εμφανιζει τα passwords απο τα accounts στο outlook 2003 ? (αντι να φαινονται ********) .. εχω χασει καποια pwds και ειναι 'σεταρισμενα' στο outlook ... οποτε ο μονος τροπος να τα βρω ειναι αυτος .... η εταιρια που εχω τα accounts/emails ειναι η HOL και για να μου μηδενισει τα emails και να μου στειλει νεα θελει ολοκληρη διαδικασια με fax, ταυτοτητες κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Φεβρουάριος 13, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 Βάλε google outlook password crack, θα σου βγάλει πολύ πράμα. Πήγαινει στο πρωτο λινκ να πάρεις μια ιδέα Link to comment Share on other sites More sharing options...
abarth Φεβρουάριος 13, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 εχμ , το εχω κανει αυτο. Απλα θα ηθελα μια σιγουρη κ δοκιμασμενη λυση .... και αν ειναι δυνατον free Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Φεβρουάριος 13, 2006 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 free χλωμό λιγάκι, όλα αυτά τα προγραμματάκια είναι της λογικής όποιος δεν έχει μυαλό έχει τσέπες. Παίζουν demo, δοκίμασε, δεν έχεις να χάσεις κάτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.