Vadergr Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2006 Προσφατα πηρα την dfi ultra-d και εχω φρικαρει με τις επιλογες στο bios.Μεχρι τωρα ημουν με τα κλασσικα 5-3-3-2 κτλ.4 επιλογες ολες και ολες.Τωρα εχω δει τα ραδικια αναποδα.Καμμια 20αρια επιλογες που δεν εχω ιδεα οχι μονο τι κανουν,αλλα και ποιες ειναι οι σημαντικες.Μπορει καποιος να με βοηθησει εξηγωντας μου τι κανουν και κυριως ΠΟΙΕΣ ειναι οι σημαντικες (εκτος απο τις κλασσικες παλιες) και ποιες ρυθμισεις απο αυτες ειναι gay/σφιχτες κτλ...Βοηθηστε ρε παιδια,κριμα ειναι να παιζω με διαιρετη... :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 13, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 τι τσιπακια εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Φεβρουάριος 13, 2006 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 http://www.dfi-street.com/forum/showpost.php?p=203179&postcount=4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Φεβρουάριος 13, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 αγνωστα2x1gb twinmos cas2.5Δεν ξερω αν και ποσο τραβανε.Αλλα με ενδιαφερει να κανω σωστα την προσπαθεια.Αλλα δεν μπορω αν δεν ξερω τι ειναι η καθε επιλογη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Φεβρουάριος 13, 2006 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 Αν δε ξερεις τι τσιπακια εχεις,αρχισε να ψαχνεις τα timmings με το A64tweaker,μεσα απο τα win και οταν καταληξεις,τα βαζεις και στο bios. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.