phil1416003162 Φεβρουάριος 27, 2006 #42 Φεβρουάριος 27, 2006 Αρχική απάντηση από ergotelis [Σήμερα, στις 05:16] Το δίδυμο αδερφάκι cpu του FLO από το ίδιο κατάστημα ίδιο στέπινγκ!Απλά με νεράκι γάργαρο,αν και ανεβάζει είδα στα τέστς 40άρια θερμοκρασίες,ενώ με τον cabye στα 3+ είχα 34 max!!Πάντως είναι full stable παίζει 3 ώρες με τέστ 3dmarks κτλ και παιχνίδια και zipparismata και κωδικοποιήσεις και δε φαίνεται να μασά.Υπόψην παίζω με 2Τ για αυτό είναι λίγο χαμηλό το 1Μ ,γιατί έχω βάλει 4χ512 bh5 βαριώμουνα να βγάλω τα 2!! Παιδιά το cpu απλά δε παλεύεται.Έχει φτάσει κανείς παραπάνω με τον 170 και τέτοια χαρακτηριστικά(τάση,ψύξη)?Στο xtremeforums που είδα μόνο ένας με 1,408 κάνει τα νούμερά μου.Πρέπει αυτό το stepping να είναι το καλύτερο που υπάρχει!! Όταν δώσουμε και τάση έχουμε να δούμε γλέντια!! :jump: :clap: :clap: :devil: :devil: :alien: :alien: Μπραβο Γιωργο πολυ καλο CPU:clap: :clap: :clap: Σε αυτη τη συχνοτητα βγαζει 32Μ?????
ergotelis Φεβρουάριος 27, 2006 #43 Φεβρουάριος 27, 2006 Βασικά βαριόμουν να περιμένω,30 λεπτά για να το κοιτώ, αλλά θα το κάνω,αν είναι ένδειξη σταθερότητας!Σε λίγο το χώνω.Αλλά μου φάνηκε απόλυτα σταθερός γιατί όσα τέστ και games έτρεξα δε μου βγαλε κανά error ή κάτι να δω που να μου βρωμά ότι κάπου κόλωσε!Αναμείνατε επί της οθόνης σας να δούμε!
sisman Φεβρουάριος 27, 2006 #44 Φεβρουάριος 27, 2006 Τρελο κομματι ergotelis εισαι πολυ τυχερος. Απο οτι φενετε παντος ολοι οι 170 πανε πολυ καλα. Τρέξε κανα S&M να δουμε και θερμοκρασιες.
Spyrus Φεβρουάριος 27, 2006 #45 Φεβρουάριος 27, 2006 Θέλω και εγώωωωωω...μπράβο παίδες άντε και τα 3.5!
kallileo Φεβρουάριος 27, 2006 #46 Φεβρουάριος 27, 2006 Αρχική απάντηση από ergotelis [Σήμερα, στις 05:16] Το δίδυμο αδερφάκι cpu του FLO από το ίδιο κατάστημα ίδιο στέπινγκ!Απλά με νεράκι γάργαρο,αν και ανεβάζει είδα στα τέστς 40άρια θερμοκρασίες,ενώ με τον cabye στα 3+ είχα 34 max!!Πάντως είναι full stable παίζει 3 ώρες με τέστ 3dmarks κτλ και παιχνίδια και zipparismata και κωδικοποιήσεις και δε φαίνεται να μασά.Υπόψην παίζω με 2Τ για αυτό είναι λίγο χαμηλό το 1Μ ,γιατί έχω βάλει 4χ512 bh5 βαριώμουνα να βγάλω τα 2!! Παιδιά το cpu απλά δε παλεύεται.Έχει φτάσει κανείς παραπάνω με τον 170 και τέτοια χαρακτηριστικά(τάση,ψύξη)?Στο xtremeforums που είδα μόνο ένας με 1,408 κάνει τα νούμερά μου.Πρέπει αυτό το stepping να είναι το καλύτερο που υπάρχει!! Όταν δώσουμε και τάση έχουμε να δούμε γλέντια!! :jump: :clap: :clap: :devil: :devil: :alien: :alien: Τρελο κομματι ρε....αντε να δουμε που θα πανε οι δικοι μας. Α και ανανεωσε το CPU-Z σου....
ergotelis Φεβρουάριος 27, 2006 #47 Φεβρουάριος 27, 2006 Ρε παιδιά έχει κανείς phase στο Ηράκλειο Κρήτης?Θα μου κάνει κανείς δώρο αλλιώς?Η έστω στη χειρότερη περίπτωση πόσο κάνουνε? :D Έρχονται νέα εντυπωσιακά screenshots!!! :jump:
ergotelis Φεβρουάριος 27, 2006 #48 Φεβρουάριος 27, 2006 το 32Μ που μου ζητήσατε ορίστε!!! :D:D:D:D και 1Μ με κάτι παραπάνω σε ρολόγια και τάση!!! :D:D:D:D Ζήτω ο Opteron!!! :D:D:D Υπόψην οι μνήμες παίζουνε stock δλδ 2-2-2-5 στα 200 mhz και 2Τ γιατί ειναι 4χ512,θα βαριόμουν να ξαναπαίξω το 32Μ αν με κόβανε αυτές,για αυτό stock ρολόγια και καλά ειναι!
Chosen Φεβρουάριος 27, 2006 #49 Φεβρουάριος 27, 2006 Like... wtf? Από περιέργεια: πόσα κομμάτια δοκιμάσατε για να βρείτε αυτά τα 2; Μήπως ο Φλο έχει μαγαζί;
ergotelis Φεβρουάριος 27, 2006 #50 Φεβρουάριος 27, 2006 Αρχική απάντηση από Chosen Like... wtf? Από περιέργεια: πόσα κομμάτια δοκιμάσατε για να βρείτε αυτά τα 2; Μήπως ο Φλο έχει μαγαζί; Κοιτα το κατάστημα έφερε 7 επεξεργαστές δεν ανοίξαμε κανένα κουτί πέραν τα δικά μας.Δεν είναι του FLO το μαγαζί, στη τύχη διάλεξε ένα cpu αυτός&το αγόρασε και στη τύχη αγόρασα και μου στείλανε έναν εμένα.Απλά τα κομμάτια που έχει το κατάστημα έχουνε όλα το ίδιο stepping
street warrior Φεβρουάριος 28, 2006 #51 Φεβρουάριος 28, 2006 Τρομερά τα αποτελέσματα σας Flo και ergotelis.Πέσατε σε διαμαντάκια.Μάλλον θα πρέπει να τσιμπήσω κι εγώ κανενα 170 μπας και δω καμια προκοπή
phil1416003162 Φεβρουάριος 28, 2006 #52 Φεβρουάριος 28, 2006 Αρχική απάντηση από ergotelis [Σήμερα, στις 00:05] το 32Μ που μου ζητήσατε ορίστε!!! :D:D:D:D και 1Μ με κάτι παραπάνω σε ρολόγια και τάση!!! :D:D:D:D Ζήτω ο Opteron!!! :D:D:D Υπόψην οι μνήμες παίζουνε stock δλδ 2-2-2-5 στα 200 mhz και 2Τ γιατί ειναι 4χ512,θα βαριόμουν να ξαναπαίξω το 32Μ αν με κόβανε αυτές,για αυτό stock ρολόγια και καλά ειναι! Πωωωω...τωρα με εστηλες Απιθανο κομματι.Να το χαιρεσαι Γιωργο Αραγε τι να κανει πανω σε ενα phase????? EDIT:Μια τελευταια χαρη.Ενα διπλο spi 32M
ergotelis Φεβρουάριος 28, 2006 #53 Φεβρουάριος 28, 2006 Βασικά για να ξέρω σίγουρα αν είναι σταθερός 1000% στα 3ghz με 1,39V θα τα κάνω τα τέστ,για να δούμε τι παίζεται!Αλήθεια μέχρι πόσο ρεύμα προτείνετε να δώσω?
ΝTG Φεβρουάριος 28, 2006 #54 Φεβρουάριος 28, 2006 ααα καλα.... :confused: :confused: εχουν ανεβει πολυ ψηλα τα ελικ-opteron:) Με νερο εισαι ..σωστα??(το βλεπω στην υπογραφη αλλα βλεπω και αλλο cpu!!!!!)
Dagalidis Φεβρουάριος 28, 2006 #55 Φεβρουάριος 28, 2006 Mπράβο βρε παιδιά. :clap: Τι να πώ... μας πετάξατε τα μάτια έξω, τα CPU είναι απίστευτα. Μακάρι να φτάσετε και τα 3.5GHZ... Eγώ την άλλη εβδομάδα θα βάλω νεράκι να δω μπάς και πάρω 3GHZ σταθερά για Bench με τον 3800 Χ 2 που έχω.. Θα δοκιμάσω να τον ξεβρακώσω κι'ολας ....
sisman Φεβρουάριος 28, 2006 #56 Φεβρουάριος 28, 2006 Βασικα με τα κρυα που εχουμε αυτο το καιρο μεχρι 1.55 αφοβα θα ριχνα προσωπικα με watercooling παντα. Αρκει να μη ζεστενεται και πολυ. Δες σταδιακα με default ρευμα που τρεχει S&M και μετα σιγα σιγα ανεβαζε ρευμα και MHz. Αν δεις θερμοκρασιες πανω απο 55 βαθμους δε νωμιζω πως θα εχεις πολλα περιθορια για περισσοτερο ρευμα.
ergotelis Φεβρουάριος 28, 2006 #57 Φεβρουάριος 28, 2006 -Στα 1,44V είδα max 40 βαθμούς στο superpi &sp2004 ,άρα είμαι καλά ως ένα σημείο έτσι?Aλλά είναι χειμώνας φανταστείτε το καλοκαίρι τι γίνεται!!!Και εδώ στη Κρήτη έχει ζέστες καλές! -Είμαι με νερό τόσο,κύκλωμα διπλό black ice->skinny13->tank->μονό black ice->vga asetek block->L30-> Και πάλι από την αρχή.Χρησιμοποιώ 4 ανεμιστήρια coolermaster στα 950rpm.Επειδή έχω Armor,έχω βάλει τα ψυγεία κάθετα,λέτε αυτό να μου κόβει βαθμούς?Έχω το Armor,σκέφτομαι να πιάσω dremmel και να το κόψω από κάτω να βάλω κάτω οριζόντια τα ψυγεία,θα είναι καλύτερα?Θα μου κόψει χώρο αλλά δε το χρειάζομαι κάτω.Επόμενη αλλαγή σκέφτομαι eheim 1262(βγάζει 2400 την ώρα και καλό ύψος αλλά καίει 65W),αρκεί να είναι αθόρυβη και να μην ανεβάζει temp όπως η L30!Α και λέω να βάλω άλλα ανεμιστήρια με μεγαλύτερη απόδοση για τα τέστ και σε load,γιατί με τους coolermaster δε κάνω πολλά,μάλλον θα ψάξω ανεμιστήρια που στα 5V να παίζουνε 900rpm,και στα 12V να τα δίνουνε όλα.Ποιά λέτε? ΤΟ cpu της υπογραφής το έχει πλέον ο phil και κάνει λέει 3.5ghz( σε Phase -18 νομίζω) με 1,66 τάση!Σπέρνουν οι opteron λέμε!! :D:D:D
sisman Φεβρουάριος 28, 2006 #58 Φεβρουάριος 28, 2006 Το super pi και το sp2004 δε λενε τιποτα, τρεξε ενα S&M για να δεις αν οντος εισαι σταθερος και να δω και τις θερμοκρασιες σου θα θελα σε παρακαλω.
ergotelis Φεβρουάριος 28, 2006 #59 Φεβρουάριος 28, 2006 Αρχική απάντηση από Sisman Το super pi και το sp2004 δε λενε τιποτα, τρεξε ενα S&M για να δεις αν οντος εισαι σταθερος και να δω και τις θερμοκρασιες σου θα θελα σε παρακαλω. -Παιδιά το S&M δε το βγάζει ,έτρεξα χωριστά τα τέστ και για τα 2cοre και κολλά( 2 φορές που το δοκίμασα) στην level2 cache.Δε ξέρω αν δοκιμάσω παραπάνω φορές αν θα το περάσει .Το σφάλμα πάντως βγαίνει αρκετά μετά,όχι αμέσως.Τα άλλα τα βγάζει κανονικά χωρίς πρόβληματα.Λέτε να αυξήσω λίγο τάση ή να πειράξω κάτι συγκεκριμένο? -Μέγιστη θερμοκρασία που παρατήρησα ήτανε 40 βαθμούς όσο έτρεχε το S&M με το smartguardian . -Ερώτηση noob:Πως γίνεται το dual spi 32M??? :D
kallileo Φεβρουάριος 28, 2006 #60 Φεβρουάριος 28, 2006 Τρεχεις το PI απο δυο διαφορετικους φακελους.Τι ψυξη εχεις????? Και μενα ακριβως εκει χτυπαει στο S&M.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.