deninho Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2006 Ανοίγω το πρώτο μου thread, γιατί χρειάζομαι τη βοήθειά σας, και δεν μπόρεσα να βρω κάτι αντίστοιχο στο υπόλοιπο φόρουμ. Σκέφτομαι να πάρω τον opteron 165, και θέλω να μου προτείνετε ένα καλό mobo. Θέλω να έχει πράματα πάνω (αρκετές usb, να έχει firewire) και να σηκώνει o/cing. Να σημειώσω ότι δεν είμαι παλιός στο άθλημα, οπότε μάλλον οι DFI, που έχουν άπειρες ρυθμίσεις για τις μνήμες αποκλείονται... Όσο για το κόστος, ε, να μην ξεφεύγει :D Ευχαριστώ προκαταβολικά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Φεβρουάριος 13, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 Mια καλη λυση ειναι αυτη εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 13, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 nice one. το μόνο που με χαλάει είναι, ότι αν και MSI έχει μαύρο PCB... Όσο για την φράση μου, "Όσο για το κόστος, ε, να μην ξεφεύγει", εννοεούσα όχι τπτ μητρικές >200e... άλλωστε η μητρική και το τροφοδοτικό είναι δυο κομμάτια που πρέπει να τα επιλέγουμε προσεκτικά. Υπάρχει κάποια επιλογή με Crossfire;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Φεβρουάριος 13, 2006 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 Κοιτα η dfi μπορει να εχει απειρα settings αλλα πιστευω πως αν παιξεις μαζι μια εβδομαδα θα την μαθεις.AMD+OC μονοδρομος η DFI εμενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 13, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 λες, ε;;; αν είναι να τη μάθω σχετικά εύκολα, ok. αλλά έχω ακούσει και για προβλήματα με μνήμες, ξέρει κανείς τπτ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 14, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2006 αυτήν, αυτήν ή κάποια άλλη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Φεβρουάριος 14, 2006 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2006 Ναι αυτη παρε DFI LP UT nF4 SLI-D με τον 165 θα χρειαστεις ενα ανετο 300MHz+ HTT.Δεν χρειαζεται να μαθεις αμεσως τις ρυθμισεις στις μνημες και καλο ηταν να παρεις καποιες καλες μνημες..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 14, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2006 για μνήμες σκέφτομαι: OCZ 2gb PC4000 Platinum Series. Θα υπάρχει prob με τη m/b? Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Φεβρουάριος 14, 2006 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2006 Μπες στο site της DFI για να δεις τις compatible μνημες.Αν και δεν νομιζω να εχεις προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Φεβρουάριος 14, 2006 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2006 DFI δαγκωτο κι απο μεναδεν ξερω αν σκοπευεις να χρησιμοποιησεις το SLI........και το ULTRA-D εχει τις ιδιες δυνατοτητες,ειναι λιγο φτηνοτερο και δεν εχεις το 2ο slot να σε "μπριζωνει" για 2η VGA Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 15, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2006 μπα... ATi θα βάλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Φεβρουάριος 15, 2006 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2006 τοτε τι κοιτας SLI μητρικες?????παρε nf4 ultra ή crossfire ready Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 15, 2006 Author #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2006 οι crossfire είναι πανάκριβες (όσες έχω βρει), και το άλλο (ότι είναι SLI) δεν το πρόσεξα (η MSI έχει ως μέρος του ονόματος NF4U). :tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Φεβρουάριος 15, 2006 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από knight_77 [13-02-2006 13:56] Mια καλη λυση ειναι αυτη εδω Aυτη που ειπα ειναι με NForce4 Ultra.H αντιστοιχη της MSI με SLI ,που εχω και εγω,ειναι αυτη ΕΔΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.