Jump to content

Πρόβλημα με HIS X1800XL

lukasbayern13

Recommended Posts

Λοιπόν τώρα που τρέχω το artifact view από το ati tool είδα κάτι αξιοσημείωτο. Το voltage regulator current πήγε απο 24Α ξαφνικά σε 34Α και σε λιγο ξαφνικά σε 38Α. Είναι αυτό φυσιολογικό; ’ραγε τι δείχνει αυτή η ένδειξη; Συγγνώμη που σας ενοχλώ αλλά προσπαθώ να βρω μια λύση.

εαν εχεις την τελευταια εκδοση του ΑΤΙ tool κατι δεν παει καλα.......εχω την Χ1800ΧΤ 512ΜΒ και ποτε δεν ειδα πανω απο 24.5Α

για πιο ασφαλη συμπερασματα δοκιμασε μια αλλη καρτα στο συστημα σου(οσο το δυνατον πιο ισοδυναμη)

Βασικά έτρεξα το Ati tool και τα στοιχεία τα βλέπω από Riva Tuner. Λοιπόν το μηχάνημα κράσαρε (σαν αυτό που παθαίνω) όταν (προφανώς) ανέβηκε πάραπάνω (έβγαλε το κίτρινο τρίγωνο δίπλα στο σχήμα του voltage regulator). ’ρα θα μιλάμε για πάνω από 40Α... Δεν είδα αφού την ώρα που έβγαλε την ένδειξη κράσαρε το μηχάνημα.

Δοκίμασα και τπτ :( Το ερώτημα είναι γιατί κολλάει σε συγκεκριμένα σημεία του 3D Mark (το SM.2 αυτό με το δέντρο) και όχι σε όλα. Επίσης γιατί δε κολλάει στο Cod2 που θεωρείται βαρυ και όχι στο nfsmw. Θα τη δοκιμάσω σε άλλο Pc και βλέπουμε...

Λοιπόν μάλλον βρήκα τη λύση. Στο wow έβγαλα τα πάντα που αφορούν εφέ και είδα οτι δεν είχα πρόβλημα. Οπότε κάτι από τα antialising κλπ την ενοχλούν. Θα προσθέτω ένα ένα τα εφέ και θα δω τι την πειράζει...

Τελικα με αλλες μνημες δοκιμασες;Οι Ballistix ειναι φοβερες μνημες αλλα απο οτι εχω δει στο XS,μετα απο μερικους μηνες πεθαινουν χωρις κανενα ιδιαιτερο λογο.Επισεις μην βασιζεσαι σε memtest και λιπα διαγνωστικα οσο αφωρα τις μνημες.Εμενα οι Mushkin μου(2Χ1G),βγαζουν καθαρο memtest και pi32M στα 268Mhz αλλα δεν παιζουν 3D πανω απο τα 257Mhz;)

Δεν είναι θέμα μνημών αφού δοκίμασα και με άλλες. Απλά δε μπορώ να καταλάβω γιατί κάνει επιλογή σε τεστ. Πχ κολλάει σε συγκεκριμένα τεστ του 3d mark. Στο Aquamark που το έβαλα να τρέξει δε κόλλησε για καμια ώρα. Τι να πω...

Αρχική απάντηση από lukasbayern13

Δοκίμασα και τπτ :( Το ερώτημα είναι γιατί κολλάει σε συγκεκριμένα σημεία του 3D Mark (το SM.2 αυτό με το δέντρο) και όχι σε όλα. Επίσης γιατί δε κολλάει στο Cod2 που θεωρείται βαρυ και όχι στο nfsmw. Θα τη δοκιμάσω σε άλλο Pc και βλέπουμε...

Και εμενα ακριβως σε αυτο το τεστ κολλαει που κατα την γνωμη μου ενισχυει την αποψη περι ασυμβατοτητας.και μαλιστα καπου στην μεση του τεστ.Οτι αλλο και αν εχω τρεξει δεν εχει καταλαβει χριστο.(Aquamark,3dmark03,COD2,Farcry)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.