Jump to content



Δεν εμφανιζεται το παραθυρο της εντασης ηχου "Volume Control"


psilos2000

Recommended Posts

Χαιρομαι που καθε φορα τα Xp(Sp2 +all recent updates) μου αναθετουν απο μονα τους καινουργιο homework!

Απο οπου και αν προσπαθησω να ανοιξω το παραθυρο της εντασης ήχου (Εκει που ρυθμιζουμε τον ηχο των devices ) αυτο ανοιγει ελαχιστοποιημένο(minimized) στην γραμμη εργασιας (taskbar) και δεν μπορω να το κανω επαναφορα (restore) με τιποτα.

Αυτο φυσικα εγινε εν μια νυκτι και χωρις λόγο! Σκεφτικα οτι πιθανος καποιο απο τα τελευταια προγραμμα τα που εβαλα θα εκανε την δουλεια οποτε εκανα απεγκατασταση τους αλλα τιποτα..

Μετα ειπα θα μπηκε τιποτα καινουργιο στην registry ,καθαρισα και εκει, παλι τιποτα..

Λεω πιθανως κατι στα start-up programms εκανε την βρωμοδουλεια ...καθαρισα,σκουπισα, σφουγγαρισα...παλι τιποτα!!

Το μονο που καταφερα ηταν να καθυστερησω κατα πολυ στο system tray (notification area) την εμφανιση του dsl modem και του laptop hardware control

Σκεφτηκα μηπως η αρχικη θεση του παραθυρου εχει καταλαθος μεινει εκτος οθονης οποτε αλλαξα τις αναλυσεις εβαλα και 2 μονιτορ πανω..εψαξα,φώναξα..παλι τιποτα.!

Προσπάθησα να κανω και επανεγκατάσταση την καρτα...τζίφος

Να προσθεσω οτι με 3rd party application μπορω να χειριστώ τις εντάσεις ,αλλα εγω θελω με την native εφαρμογη!

Εχει κανεις καμια ιδέα?

Link to comment
Share on other sites

με δεξι click στη task bar αποεπιλεγεις hide inactive icons (η κανεις always show το εικονιδιο του volume control) (δεν εχω ελληνικα xp οποτε δε ξερω τις ακριβεις μεταφρασεις τους.)

Αν δε βοηθησει πηγαινει control panel -) sound and audio devices

Αποεπελεξε το place volume icon in the taskbar και στη συνεχεια 3αναβαλτο

Link to comment
Share on other sites

johny το tray icon υπάρχει κανονικότατα αυτο που λέω ειναι οτι οταν κανω διπλο κλικ ανοιγει μονο minimized χωρις να μπορώ να κάνω τίποτε άλλο. Το ιδιο οταν προσπαθώ να το ανοιξω μέσα απο control panel

Link to comment
Share on other sites

οταν λες minimized εννοεις οτι το παραθυρο δε φαινεται στο desktop ?

Αν ναι τοτε ειναι κλασσικο προβλημα που δεν εμφανιζεται sony και καλα στο volume control (πολυ συχνα εμφανιζεται οταν παιζει κανεις με window managers) . Απο τη task bar κανε δεξι click και με τα βελη του keyboard και μονο φερτο μεσα στο desktop . θα μου πεις τωρα ποια βελη θα χτυπας για να το φερεις μεσα ...2-3 δοκιμες στα βελη και θα καταλαβεις που χαθηκε το παραθυρο γιατι το pointer του ποντικιου πηγαινει προς τα εκει που χαθηκε το παραθυρο

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.