houla Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2006 Το σαββατο αγορασα και εγκατεστησα το Gatewatch της aerocool, Πραγματικα ομορφο πανελακι, αλλα παρατηρησα οτι οι θερμοκρασιες που δειχνουν οι αισθητηρες του δεν συμπιπτουν με αυτες που δειχνει το mobo (MSI K8N DIAMOND) συγκεκριμενα εχω μια διαφορα της ταξης 5-6c σε idle και κοντα στους 8-9c σε load, to gatewatch δειχνει χαμηλοτερα. και με την καρτα γραφικων συμβαινει το ιδιο αλλα και με τους αλλους αισθητηρες. Τους Αισθητηρες τους εχω τοποθετηση πιστευω σε καλες θεσεις, συγκεκριμενα της cpu ειναι σφηνωμενος πανω στην βαση της (GIGABYTE G-POWER PRO). Kαι της gpu κατω απο την heatsink διπλα στη gpu. Εχει καποιος αλλος κατοχος του gatewatch τις ιδιες διαφορες
phil1416003162 Φεβρουάριος 13, 2006 #2 Φεβρουάριος 13, 2006 Λογικο μου φαινεται μιας και τωρα πια οι αισθητηρες θερμοκρασιας CPU και GPU ειναι μεσα στα chip,οποτε με κανενα εξωτερικο σενσορα δεν μπορεις να εχεις τοσο σωστες θερμοκρασιες
knight_77 Φεβρουάριος 13, 2006 #3 Φεβρουάριος 13, 2006 Eτσι ειναι.Εδω να φανταστεις οτι αποκλισεις στις θερμοκρασιεςπαιζουν και στις μητρικες καθως δεν εχουν ολες τον ιδιο σενσορα.Αποκορυφωμα οι Asus που ειδικοτερα σε παλιοτερα της μοντελααπο τις temp που εβλεπες υπολογιζες +10° C πανω!Καλο ειναι παντως το σενσορα του cpu να τον βαλεις χαμηλα, στα πλαγια της ψυκτρας ετσι ωστε να μην τον χτυπαει ο αερας απο τον ανεμιστηρα.
houla Φεβρουάριος 13, 2006 Author #4 Φεβρουάριος 13, 2006 Ναι τον εχω τοποθετηση ετσι ωστε δεν τον χτυπαει καθολου αερας, γιαυτο και μου εκαναν εντυπωση αυτες οι διαφορες:wassat:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.