BeetleJuice Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2006 παιδια μηπως μπορει καποιος να μου πει πως κανουμε ενα cd bootable για καποιο λειτουργικο συστημα (οποιο θελουμε) ?εκει θελω να βαζω και αρχεια για φλασαρισμα και γενικα για διαφορες δουλειες..επισης αν ξερει καποιος αν το ιδιο πραγμα μπορει να γινει και για στικ...ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Φεβρουάριος 13, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 Εχει επιλογη το nero, ψηλε. Ψαξτο λιγο....μετα τα 2-3 πρωτα καμμενα CD θα εισαι ετοιμος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Φεβρουάριος 13, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 μαστορα εννοειται οτι το εχω ψαξει...την ξερω αυτην την επιλογη αλλα αναγκαζομαι να κανω τα εξης :πρωτα εχω μια δισκετα με λειτουργικο που θελωμετα περναω εκει το μπιος που θελω να αντιγραψωπαω στο Nero και διαλεγω αυτο που ειπες και το nero διαβαζει την δισκετα και οτι περιεχει το κανει bootableετσι μια χαρα δεν λεω , αλλα ειναι ο σωστος τροπος?δεν γινεται να αποφυγω το ενδιαμεσο σταδιο της μεταφορας σε δισκετα?νυχτοπουλι jax ε? λη μηπως τωρα πιανεις δουλεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Φεβρουάριος 13, 2006 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 Αρχική απάντηση από BeetleJuiceδεν γινεται να αποφυγω το ενδιαμεσο σταδιο της μεταφορας σε δισκετα?νυχτοπουλι jax ε? λη μηπως τωρα πιανεις δουλεια? Μα, αν φτιαξεις μια φορα το CD μετα προσθετεις εκει περα οτι θελεις. Το θεμα ειναι να γινει μια φορα bootable.Σε λιγο σχολαω απο την δουλεια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Φεβρουάριος 13, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 τοκανα και ετσι και δεν εγινε τπτ απαξ και το κανω μπουταμπλ μετα οτι και να προσθετω δεν το βλεπει ισως γιατι το εκανα με win98 ισως αν το κανω με xp βλεπει τα περιεχομενα αν θυμασαι το bootable απο win98 δημιουργει ενα εικονικο drive με τα διαγνωστικα και στο A:/ βλεπει μονο το μπουτ οτι και να εχωσα μεσα δεν το εμφανιζε στο dos ενω στα win τα εβλεπε κανονικα παντως το κολπο με δισκετα επεηε τελεια... :flex: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.