BeetleJuice Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2006 guys κατι απλο και θα ηθελα ενα μινι γκαλοπενα σκληρακι θα παρω απο 200 μεχρι 300 γιγα για αποθηκευτικο ΚΑΙ ΜΟΝΟ σκοπο ωστε να αποφορτιστει το raid με τα ραπτοριαεσωτερικη χρηση και δεν θα μεταφερεται (εχω φορητο 60αρη για αυτη τη δουλεια)παιζουν 2 θεσεις στο NF4 και 4 στο Sil σε μια dfi nf4 sli drθα ηθελα αν καποιος εχει κανει καποια ερευνα αγορας να ριξει καμια ιδεα περι :- τιμης vs χωρητικοτητας , τι συμφερει αυτην την εποχη - θορυβου - αποδοσης , που ειδατε πολυ καλες επιδοσεις και που χαμηλο θορυβο- εταιριακαι υπαρχει και το ερωτημα σατα 1 ή σατα 2 για το nf4σας ευχαριστω πολυ και σορρυ για το "παιδικης φυσης" ποστ αλλα εχω τρομερη πιεση χρονου και δεν προλαβαινω για ερευνα αγορας Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Φεβρουάριος 13, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 250αρης Maxtor 106200αρης Maxtor 92 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Φεβρουάριος 13, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 αρα φαινεται οτι τα 250 γιγα ειναι πλεον συμφερουσα αγορα...απο πλευρας θορυβου και επιδοσεων στα 250 γιγα τι λετε?maxtor , seagate , hitachi , wdλεω να παω σε σατα 2 παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Φεβρουάριος 13, 2006 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 Αρχική απάντηση από BeetleJuice αρα φαινεται οτι τα 250 γιγα ειναι πλεον συμφερουσα αγορα...απο πλευρας θορυβου και επιδοσεων στα 250 γιγα τι λετε?maxtor , seagate , hitachi , wdλεω να παω σε σατα 2 παντως Αν μπαινει ο θορυβος στην μεση σαν σημαντικος παραγοντας τοτες προτεινω WD.Οι αλλοι 3 κανουν αρκετο θορυβο για τα γουστα μου τουλαχιστον.Υ.Γ. Οι WD ειναι και πιο κρυοι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Φεβρουάριος 13, 2006 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 οι wd απο προσοπικη μου αποψη ειναι πολυ ησηχα πλασματακια.... απο θερμοκρασιες ειναι πολυ καλα 29 maxσε αξιοπιστια ομως δεν ξερω πια ποιοι ειναι οι καλητεροι μετα το ατιχημα που ειχα με το raid... δεν ειναι να εμπιστευεσε τους δισκους πια..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Φεβρουάριος 13, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 περιεργα μου τα λετε ρε κορμια μια ζωη wd ειχα δοκιμασα ενα μαξτορ και απο θορυβο δεν ειδα κατι σημαντικο , ησυχος ητανχμμμλετε να παραμεινω πιστος στην western?sata 2 βγαζουν ολες οι μαρκες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Φεβρουάριος 13, 2006 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 Αρχική απάντηση από BeetleJuice περιεργα μου τα λετε ρε κορμια μια ζωη wd ειχα δοκιμασα ενα μαξτορ και απο θορυβο δεν ειδα κατι σημαντικο , ησυχος ητανχμμμλετε να παραμεινω πιστος στην western?sata 2 βγαζουν ολες οι μαρκες? και εγω WD ειχα παντα.... αλλα εχω φοβηθει αρκετα με τους δισκους..... τωρα πια ολα ειναι κλα αρκη να μην σου κατσι κατι σκαρτο... εκει την μαμισες....η διαφορα αναμεσα σε sata vs sataII ειναι μικρη μην πω δεν υπαρχη........ μονο στα καινουρια ραπτορια 150gb εχει διαφορα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jara Φεβρουάριος 13, 2006 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 Αν θες 5 χρονια εγκυηση και ησυχια παρε seagate;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Φεβρουάριος 13, 2006 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 Seagate θα προτεινω και εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 13, 2006 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 ελα κορμαρα , εδω σε εχω http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=984&Nav_Section_Id=21&Catalog_Id=1&Product_Id=279301&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Φεβρουάριος 13, 2006 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 Κοίτα και αυτόν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Φεβρουάριος 13, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 ευχαριστω ρε κορμια για το support...ναστε καλαακομα δεν κατασταλαξα παντως...ειμαι μεταξυ seagate αλλα η ζυγαρια γερνει περισοτερο στον wd sata 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 13, 2006 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 Εγώ πάντως πήρα πρόσφατα Seagate 7200.9 για χρήση σε Raid0 μεν, αλλά τους δοκίμασα και αυτόνομους. Εντελώς αθόρυβοι, ζεσταίνονται ελάχιστα, και μου έδωσαν σε burst 290mb/sec ενώ μέσο όρο δίνουν πάνω απο 80mb/sec επιδόσεις που ζηλεύουν και οι Raptors.Φυσικά είναι SATA2 NCQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
morpheus Φεβρουάριος 13, 2006 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 Οι πιο φτηνοί είναι όντως οι Maxtor αλλά έχουν χαλια acces times, και οι WD σειρά JS. Οι καινουριοι WD KS, hitachi, seagate κλπ ειναι λίγο πιο πάνω σε τιμή. Εγώ πήρα πρόσφατα τον Hitachi T7K250. Έχει τα καλύτερα acces times και σε transfer rate χανει για λιγο μονο απο τους 7200.9 και τον Samsung P120. Απο θόρυβο είναι πολύ ήσυχος, σαφώς πιο ήσυχος απο τον Maxtro DiamondMax9 160 που επισης εχω. Είναι και πιο κρυος αποσο μπορω να κρινω με το χερι.PS: Τώρα είδα τον KS στο πλαίσιο, καλή τιμή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Φεβρουάριος 13, 2006 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 Για αλλαγή θα σου έλεγα τον Samsung P120. Είναι ο πιο αθόρυβος και πιο δροσερός από όλους. Λίγο πιο αργός από τους κορυφαίους 7200 αλλά διαφορές της τάξης των 1-3% δεν τις καταλαβαίνεις. Επόμενη επιλογή Seagate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
street warrior Φεβρουάριος 13, 2006 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 12:26] Εγώ πάντως πήρα πρόσφατα Seagate 7200.9 για χρήση σε Raid0 μεν, αλλά τους δοκίμασα και αυτόνομους. Εντελώς αθόρυβοι, ζεσταίνονται ελάχιστα, και μου έδωσαν σε burst 290mb/sec ενώ μέσο όρο δίνουν πάνω απο 80mb/sec επιδόσεις που ζηλεύουν και οι Raptors.Φυσικά είναι SATA2 NCQ O seagate είναι πολύ καλή επιλογή τώρα δεν ξέρω βέβαια με την τιμή του τι παίζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Φεβρουάριος 13, 2006 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.302710 αυτον ελεγα να παρω εγω προχθες, αλλα τελικα το ανεβαλα προς το παρον.. κατι χρονια τωρα maxtor εχω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Φεβρουάριος 14, 2006 Author #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2006 αυτος ρε παιδια τι λεει?http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303828σατα 1 αποτι καταλαβα και χωρις NCQ να ρωτησω κατι , το NCQ ειναι μονο στους seagate?ενας δισκος που ειναι για αποθηκη και για κανα game πρεπει ναναι σατα 2 και ncq , τι λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jara Φεβρουάριος 14, 2006 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2006 Αρχική απάντηση από BeetleJuice [Σήμερα, στις 17:16] αυτος ρε παιδια τι λεει? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303828 σατα 1 αποτι καταλαβα και χωρις NCQ να ρωτησω κατι , το NCQ ειναι μονο στους seagate? ενας δισκος που ειναι για αποθηκη και για κανα game πρεπει ναναι σατα 2 και ncq , τι λετε? και αλλες εταιριες εχουν ncq. δεν ειναι υποχρεοτικο αλλα γιατι οχι αφου ειναι στην ιδια τιμη με τους σατα 1... εγω προτεινω http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.301519 καλες αγορες Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Φεβρουάριος 14, 2006 Author #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2006 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.302710αυτο λεω οτι ειναι οτι καλιτερο απο 250 γιγα με 16μβ cache στο ε-σοπκαι τιμη καληαλλα με τραβαει πολυ ο western απο το πλαισιο με sata2/16mb cache/250 giga και ονλινε αγορα με 114 ευρω , ειναι πολυ καλη τιμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.