vazelos Φεβρουάριος 16, 2006 Author #21 Φεβρουάριος 16, 2006 Λοιπον παιδια ενημερωνω για τα τελευταια νεα πανω στο προβλημα που ανεφερα....Απο τι στιγμη που εβγαλα το netmod (5 μερες περιπου) σταματησαν τα restart και ολα δουλευουν μια χαρα....Οποτε μαλλον αυτο ηταν το προβλημα (ευτυχως).
HellhammeR Φεβρουάριος 21, 2006 #23 Φεβρουάριος 21, 2006 Δεν νομίζω να φταίει το Netmod ρε συ..αυτο θα ήταν παράλογο.. -Θερμοκρασιες, ρεύμα εγώ νομίζω πρέπει να ευθύνονται. Γιατί πολλύ απλά δεν δοκιμάζεις ένα άλλο τροφοδοτικό για μερικές μέρες..?
DuKe Φεβρουάριος 21, 2006 #24 Φεβρουάριος 21, 2006 αφου λέει ρε hellhammer ότι τώρα όλα σταμάτησαν...και εσυ λες ότι δεν είναι αυτό?? ρε vazele(θρύλος ρεεε ) δοκίμασε να το έχεις για καμια μέρα πάνω πάλι το netmod να επιβεβαιώσεις ότι όντως αυτό σου κάνει problemos
HellhammeR Φεβρουάριος 21, 2006 #25 Φεβρουάριος 21, 2006 Ε το βλεπω λίγο εξωφρενικό ρε συ να φταίει το netmod:p Με τι το έχεις συνδεμένο το netmod με USB ή με σειριακή?
dioptra999 Φεβρουάριος 21, 2006 #26 Φεβρουάριος 21, 2006 Αρχική απάντηση από HellhammeR Ε το βλεπω λίγο εξωφρενικό ρε συ να φταίει το netmod:p Με τι το έχεις συνδεμένο το netmod με USB ή με σειριακή? διαβασε πρώτα όλο το thread και μετα πες την γνώμη σου... βεβαια ειναι στην USB το έχει δηλώσε στην προηγούμενη σελίδα!!!!!! Εχει ακουστεί οτι κάποιες συσκευες usb που ειναι online(modem,tv's) προκαλούν κρασαρίσματα....Εμενα το pc κολλαγε τελείως(παγωνε) επειδή οι drivers tou modem που έχω (tornado 801) είχαν bug (και μην ρωτήσει κανείς εαν το είχα στην usb:p :p )
vazelos Φεβρουάριος 21, 2006 Author #27 Φεβρουάριος 21, 2006 Παιδια οι θερμοκρασιες ειναι μια χαρα... Και δοξα το Θεο δεν μου εχει παρουσιαστει ξανα το προβλημα (καμια 10αρια μερες δηλαδη). Αλλαξα μαλιστα και το netmod και εβαλα καινουριο και ολα δειχνουν καλα.
vazelos Φεβρουάριος 21, 2006 Author #28 Φεβρουάριος 21, 2006 Αρχική απάντηση από HellhammeR [Σήμερα, στις 11:46] Ε το βλεπω λίγο εξωφρενικό ρε συ να φταίει το netmod:p Φιλε μου τιποτα δεν ειναι εξωφρενικο με τα PC...Εχουμε δει ΤΕΡΑΤΑ!!!! Το συγκεκριμενο προβλημα μαλιστα το εχουν αντιμετοπισει και αρκετοι τεχνικοι σε μαγαζια απο οσο ειδα ρωτντας.
dioptra999 Φεβρουάριος 21, 2006 #29 Φεβρουάριος 21, 2006 Αρχική απάντηση από vazelos Φιλε μου τιποτα δεν ειναι εξωφρενικο με τα PC...Εχουμε δει ΤΕΡΑΤΑ!!!! πρεπει να είσαι πολύ γκαντεμης :whistling :whistling :rofl: :wall: :rofl: :rofl:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.