Jump to content



επιτέλους ήρθε!! DELL 2405 FPW


crmaris

Recommended Posts

  • Replies 40
  • Created
  • Last Reply

Bρε ’ρη μια απορία!

Αφού είχες ολόκληρη LCD SAMSUNG δίπλα την την ήθελες την 24άρα. Η 20άρα δεν θα 'ηταν καλύτερη για GAMES και γενικά για PCoδουλειές;Εϊναι και πιο φωτεινή από ότι είδα.

Link to comment
Share on other sites

@snips άστα φίλε άλλη αίσθηση η 24αρα. Δεν συγκρίνεται με καμιά 20αρα. Έχω πάθει πλάκα μιλάμε..Την 20αρα δεν την έχω δει για να εκφέρω γνώμη αλλά στην 24αρα κατέβασα το brightness αρκετά γιατι κόντεψα να τυφλωθώ από την φωτεινότητα και η 24 από ότι λέγεται έχει πιο καλό μαύρο.

@knight μέχρι 5 νομίζω δίνει η Dell για την 24.

Link to comment
Share on other sites

Υπέροχα... ’ψογα. Είναι μεγάλη εταιρία η DELL γμτ. Ας ελπίσουμε ότι η DELL Hellas δε θα rainbow-o-δίσει... Έχει κάτι τάσεις προς αυτή την κατεύθυνση (Με τα επαγγελματικά και ελάχιστα με τους ιδιώτες). Τώρα και εγώ έχω Ντράβαλα με την DELL καθώς πέθανε το PDA μου, απ' ότι μου είπαν θα μου δώσουν καινούργιο :) αν και δεν έχει ελληνική εγγύηση.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.