Lewnidas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2006 Μολις κανω επανεκκινηση για να κανω scandisk του c: μου βγαζει αυτο το μηνημα στην αρχη της μπλε ο8ονης can not open volume for direct access .,Και μετα μπανει κανονικα στην επιφανεια εργασιας. Εκανα defrag to sklhro τιποτα.... Υπαρχει καποια λυση στο προβλημα μου ετσι ωστε να αποφυγω το φορματ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 12, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2006 Έχεις sp2 εγκατεστημένο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewnidas Φεβρουάριος 12, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2006 ναι κανονικα ,πηγα και στο services na δω τι ειναι απενεργοποιημενο δεν ειδα κατι να εμποδιζει το chkdisk .καμια αλλη βοη8εια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 12, 2006 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2006 Το ανέφερα γιατί σύμφωνα με την microsoft το πρόβλημα έχει λυθεί στο sp2.Θα ψάξω λίγο, αν βρω τίποτε σχετικό θα ποστάρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewnidas Φεβρουάριος 12, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2006 ψαχνω και γω στο νετ αλλα δεν εχω βρει κατι συγκεκριμενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 12, 2006 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2006 Στο lab ναι. Σβήσε το κομμάτι με το crαck, τα έχουμε πει χιλιάδες φορές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewnidas Φεβρουάριος 12, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2006 καμια αλλη βοη8εια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewnidas Φεβρουάριος 12, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2006 ειναι απαραιτητη αυτη η λειτουργεια του chkdsk?χρησιμοποιω τπ diskeeper 9 για defrag για bad cluster kai ckeck υπαρχει κανα αλλο προγραμμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewnidas Φεβρουάριος 13, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 Ρε παιδια για να αποφυγω το φορματ μηπως μπορειτε να με βοη8ησετε?Τι ειναι αυτο που εμποδιζει το chkdsk οταν κανει ρεσταρτ ο υπολογιστης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.