Lewnidas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2006 H τελευταια εκδοση του DirectX 9chttp://download.microsoft.com/download/2/4/3/243865fc-c896-497e-9a66-bcc3f596741e/directx_feb2006_redist.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 23, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2006 συγγνωμη που πηρα το φτυαρι αλλα εχω μια απορια........στις ενημερωσεις των εκδοσεων του DX9 που βρισκεται το changelog?και εκτος τις λιστας των αλλαγων.........κερδιζουμε κατι σημαντικο απο την αναβαθμιση του?αναρωτιεμαι δηλαδη εαν υπαρχουν αλλα πραγματακια που βελτιωνονται και δεν αναφερονται στα changelog.τα παραπανω τα αναφερω για το εξης:προσφατα εκανα μια αναβαθμιση του DirectX στην τελευταια εκδοση και παρατηρησα μια αισθητη διαφορα στην απεικονιση αλλα και την αποδοση στα FPS.......ή μηπως ειναι ιδεα μου και λεω πατατιες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 23, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragma.....ή μηπως ειναι ιδεα μου και λεω πατατιες? το αυτό:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.