apostolis22 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2006 Αγόρασα το Sims2 ,είναι ένα cd και ένα dvd πάο να το κάνω install από το instalation cd προχοράει η εγκατάσταση και όταν πάει να περάσει to 'C:\Support\es\Leeme.txt' κολάει και λέει:Do you want to retry top copy the file or cancel the installation?Βρήκα το αρχείο στο cd μεσα το άνοιξα κανονικά και μπόρεσα να το διαβάσω. Έψαξα στο google και βρήκα πως πολλά άτομα έχουν το ίδιο πρόβλημα...Λύση δεν βρηκα..Θα ήθελα την βοήθεια σας! Σας ευχαριστώ!
jara Φεβρουάριος 12, 2006 #2 Φεβρουάριος 12, 2006 εχω το ιδιο προβλημα...Το εχω αγορασει απο παπασωτηριου.Λετε να το περνουν πισω?
steve_m Φεβρουάριος 14, 2006 #4 Φεβρουάριος 14, 2006 Βασικα κοιτα στο manual του παιχνιδιου πισω πισω στους ορους χρησης θα λεει καπου μεχρι ποσες μερες μπορεις να το επιστρεψεις σε περιπτωση που δεν μεινεις ικανοποιημενος.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.