deadlock7 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2006 Παιδια πιστευω πως μετα την πολυ επιτυχημενη προηγουμενη "χορτοφαγικη" συναντηση των μελων του φορουμ μας..ηρθε η ωρα ν'ακολουθησει η επομενη! Η απηχηση ηταν μεγαλη κι ευελπιστω πως αυτη την φορα θα ξεπερασουμε καθε προηγουμενο.Η σκεψη μου ειναι η εξης: Να δηλωσουμε ποσοι μπορουμε να μαζευτουμε εδω και κατοπιν ν'ακολουθησει θεμα στο γειτονικο μας pctechnology.Μεσα στα πλαισια της συνεργασιας που υπαρχει στα 2 φορα πιστευω ειναι καλο να γνωριστουμε καλυτερα.Οποιες προτασεις καλοδεχουμενες. Σαν ημερομηνια εχω βαλει τις 24 ή 25 Φεβρουαριου.(Παρασκευη-Σαββατο πιστευω ειναι οι μερες που βολευουν τους περσσοτερους με βαση τα προηγουμενα poll). Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 12, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2006 στην προηγουμενη συναντηση μαζευτηκαμε περιπου 20ατομα.......και ισα που μπορεσαμε να βολευτουμε.......πιστευεις οτι με ακομα 20ατομα απο το pctechnology θα γινει σωστη συναντηση?αυτο που θελω να πω ειναι οτι καλες οι συναντησεις μελων φορουμ.......αλλα απο εναν αριθμο και πανω ειναι απαγορευτικα μερη οπως ταβερνες καφετεριες κλπ.εκτος εαν κλεισουμε ΟΛΟΚΛΗΡΟ μαγαζι για την παρτη μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Φεβρουάριος 12, 2006 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2006 ^^ 30 ατομα ημασταν και εγινε της ποπης. Αν κλεισουμε ολο το μαγαζι εγω μεσα με 1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Φεβρουάριος 12, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 05:52] στην προηγουμενη συναντηση μαζευτηκαμε περιπου 20ατομα.......και ισα που μπορεσαμε να βολευτουμε.......πιστευεις οτι με ακομα 20ατομα απο το pctechnology θα γινει σωστη συναντηση?αυτο που θελω να πω ειναι οτι καλες οι συναντησεις μελων φορουμ.......αλλα απο εναν αριθμο και πανω ειναι απαγορευτικα μερη οπως ταβερνες καφετεριες κλπ.εκτος εαν κλεισουμε ΟΛΟΚΛΗΡΟ μαγαζι για την παρτη μας. Αρχική απάντηση από spresv [Σήμερα, στις 13:26] ^^ 30 ατομα ημασταν και εγινε της ποπης. Αν κλεισουμε ολο το μαγαζι εγω μεσα με 1000 Σαφως μιλαμε για ολοκληρο το μαγαζι.Ισως θα ηταν καλυτερα να πηγαιναμε μια μερα που δεν θα ειχε πολυ κοσμο για να ειναι πιο ευκολο.Βεβαια η πρωτη φαση ειναι να μαζευτουμε ατομα εδω και μετα να το προτεινουμε και στο Pctechnology(αν τελικα σας αρεσει η ιδεα μου),αλλιως δεν εχει νοημα.Αντε να βλεπω ατομα..ΥΓ:Οι ημερομηνιες που εθεσα πιο πανω δεν ειναι απαραιτητες.Απλα εδωσα 10 μερουλες μεχρι ν'αποφασισουμε.Αν βολευει καποια αλλη μερα δεν υπαρχει προβλημα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Φεβρουάριος 13, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 Mα μονο εγω πειναω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 13, 2006 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 Συμφωνώ με τον GF. ’λλωστε σκοπός είναι να γνωριστούμε. Σε ένα τραπέζι 20+ ατόμων, αναγκαστικά θα δημιουργηθούν πηγαδάκια και ο καθένας να γνωρίσει τους 2-3 διπλανούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Φεβρουάριος 13, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 Αρχική απάντηση από deadlock7 [Χθες, στις 13:42] Σαφως μιλαμε για ολοκληρο το μαγαζι.Ισως θα ηταν καλυτερα να πηγαιναμε μια μερα που δεν θα ειχε πολυ κοσμο για να ειναι πιο ευκολο.Βεβαια η πρωτη φαση ειναι να μαζευτουμε ατομα εδω και μετα να το προτεινουμε και στο Pctechnology(αν τελικα σας αρεσει η ιδεα μου),αλλιως δεν εχει νοημα.Αντε να βλεπω ατομα.. ΥΓ:Οι ημερομηνιες που εθεσα πιο πανω δεν ειναι απαραιτητες.Απλα εδωσα 10 μερουλες μεχρι ν'αποφασισουμε.Αν βολευει καποια αλλη μερα δεν υπαρχει προβλημα.. To προβλημα ειναι οτι δεν βλεπω καν διαθεση για να συναντηθουμε εμεις εστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Φεβρουάριος 13, 2006 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 Αρχική απάντηση από Wizard! Συμφωνώ με τον GF. ’λλωστε σκοπός είναι να γνωριστούμε. Σε ένα τραπέζι 20+ ατόμων, αναγκαστικά θα δημιουργηθούν πηγαδάκια και ο καθένας να γνωρίσει τους 2-3 διπλανούς. Έτσι ακριβώς έγινε και την προηγούμενη φορά.Μικρός ο χώρος, δεν είχαμε να κάτσουμε κυριολεκτικά, αφού κανείς δεν φανταζόταν ότι θα ήμασταν τόσα άτομα.πάντος αν κανονιστεί εγώ μέσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Φεβρουάριος 13, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 ea6gka,fragma,haris,sln,admins,mods,κλπ πειτε μια λεξη!Θελω συμπαρασταση..ΥΓ:Ο Dinopoulos εχει φαει ban απο την συναντηση,εκτος κι αν φερει ο καθενας απο ενα πορτοκαλι να σουρωσουμε πορτοκαλαδα..:daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 13, 2006 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 Αρχική απάντηση από deadlock7ΥΓ:Ο Dinopoulos εχει φαει ban απο την συναντηση,εκτος κι αν φερει ο καθενας απο ενα πορτοκαλι να σουρωσουμε πορτοκαλαδα..:daisy: Αυτό γιατί το λες? Γιατί δεν ήπιε αλκοόλ? Κι εγώ με ένα ποτήρι θα τη βγάλω. Μηχανή (οδήγηση γενικά) + ποτό δε συμβαδίζουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 13, 2006 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 χαχαχα... Βρε αν ηταν πριν τις 18 Ιαν, θα σου λεγα εγω για πορτοκαλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Φεβρουάριος 13, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 Eλπιζω τουλαχιστον να μας τιμησεις με την παρουσια σου,παρα τους πειρασμους που θα υπαρξουν! Αντε εσυ που εχεις τα κονε μαζεψε τους να παμε,γιατι εμενα δεν με καταδεχονται..:computer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 13, 2006 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 ζορικη περιοδος για μενα παιδες.σε ενα 10ημερο τελειωνω με την εξεταστικη οποτε μετα ειμαι μεσα 100%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Φεβρουάριος 13, 2006 Author #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 Σε ενα 10ημερο λεω να παμε.Παρασκευη 24/2 ή Σαββατο 25/2.Μετα πεφτουν αποκριες και πολλοι δεν θα μπορουν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Φεβρουάριος 14, 2006 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2006 Ok μεσα και εγω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.