Jump to content

Χορτοφαγικη συναντηση (η συνεχεια..)

deadlock7

Recommended Posts

Παιδια πιστευω πως μετα την πολυ επιτυχημενη προηγουμενη "χορτοφαγικη" συναντηση των μελων του φορουμ μας..ηρθε η ωρα ν'ακολουθησει η επομενη!:p

Η απηχηση ηταν μεγαλη κι ευελπιστω πως αυτη την φορα θα ξεπερασουμε καθε προηγουμενο.Η σκεψη μου ειναι η εξης:

Να δηλωσουμε ποσοι μπορουμε να μαζευτουμε εδω και κατοπιν ν'ακολουθησει θεμα στο γειτονικο μας pctechnology.Μεσα στα πλαισια της συνεργασιας που υπαρχει στα 2 φορα πιστευω ειναι καλο να γνωριστουμε καλυτερα.Οποιες προτασεις καλοδεχουμενες.

Σαν ημερομηνια εχω βαλει τις 24 ή 25 Φεβρουαριου.(Παρασκευη-Σαββατο πιστευω ειναι οι μερες που βολευουν τους περσσοτερους με βαση τα προηγουμενα poll).

στην προηγουμενη συναντηση μαζευτηκαμε περιπου 20ατομα.......και ισα που μπορεσαμε να βολευτουμε.......

πιστευεις οτι με ακομα 20ατομα απο το pctechnology θα γινει σωστη συναντηση?

αυτο που θελω να πω ειναι οτι καλες οι συναντησεις μελων φορουμ.......αλλα απο εναν αριθμο και πανω ειναι απαγορευτικα μερη οπως ταβερνες καφετεριες κλπ.

εκτος εαν κλεισουμε ΟΛΟΚΛΗΡΟ μαγαζι για την παρτη μας.

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 05:52]

στην προηγουμενη συναντηση μαζευτηκαμε περιπου 20ατομα.......και ισα που μπορεσαμε να βολευτουμε.......

πιστευεις οτι με ακομα 20ατομα απο το pctechnology θα γινει σωστη συναντηση?

αυτο που θελω να πω ειναι οτι καλες οι συναντησεις μελων φορουμ.......αλλα απο εναν αριθμο και πανω ειναι απαγορευτικα μερη οπως ταβερνες καφετεριες κλπ.

εκτος εαν κλεισουμε ΟΛΟΚΛΗΡΟ μαγαζι για την παρτη μας.

Αρχική απάντηση από spresv [Σήμερα, στις 13:26]

^^ 30 ατομα ημασταν και εγινε της ποπης. Αν κλεισουμε ολο το μαγαζι εγω μεσα με 1000

Σαφως μιλαμε για ολοκληρο το μαγαζι.Ισως θα ηταν καλυτερα να πηγαιναμε μια μερα που δεν θα ειχε πολυ κοσμο για να ειναι πιο ευκολο.Βεβαια η πρωτη φαση ειναι να μαζευτουμε ατομα εδω και μετα να το προτεινουμε και στο Pctechnology(αν τελικα σας αρεσει η ιδεα μου),αλλιως δεν εχει νοημα.Αντε να βλεπω ατομα..

ΥΓ:Οι ημερομηνιες που εθεσα πιο πανω δεν ειναι απαραιτητες.Απλα εδωσα 10 μερουλες μεχρι ν'αποφασισουμε.Αν βολευει καποια αλλη μερα δεν υπαρχει προβλημα..

Αρχική απάντηση από deadlock7 [Χθες, στις 13:42]

Σαφως μιλαμε για ολοκληρο το μαγαζι.Ισως θα ηταν καλυτερα να πηγαιναμε μια μερα που δεν θα ειχε πολυ κοσμο για να ειναι πιο ευκολο.Βεβαια η πρωτη φαση ειναι να μαζευτουμε ατομα εδω και μετα να το προτεινουμε και στο Pctechnology(αν τελικα σας αρεσει η ιδεα μου),αλλιως δεν εχει νοημα.Αντε να βλεπω ατομα..

ΥΓ:Οι ημερομηνιες που εθεσα πιο πανω δεν ειναι απαραιτητες.Απλα εδωσα 10 μερουλες μεχρι ν'αποφασισουμε.Αν βολευει καποια αλλη μερα δεν υπαρχει προβλημα..

To προβλημα ειναι οτι δεν βλεπω καν διαθεση για να συναντηθουμε εμεις εστω!:(

Αρχική απάντηση από Wizard!

Συμφωνώ με τον GF. ’λλωστε σκοπός είναι να γνωριστούμε. Σε ένα τραπέζι 20+ ατόμων, αναγκαστικά θα δημιουργηθούν πηγαδάκια και ο καθένας να γνωρίσει τους 2-3 διπλανούς.

Έτσι ακριβώς έγινε και την προηγούμενη φορά.

Μικρός ο χώρος, δεν είχαμε να κάτσουμε κυριολεκτικά, αφού κανείς δεν φανταζόταν ότι θα ήμασταν τόσα άτομα.

πάντος αν κανονιστεί εγώ μέσα...

ea6gka,fragma,haris,sln,admins,mods,κλπ πειτε μια λεξη!Θελω συμπαρασταση..

ΥΓ:Ο Dinopoulos εχει φαει ban απο την συναντηση,εκτος κι αν φερει ο καθενας απο ενα πορτοκαλι να σουρωσουμε πορτοκαλαδα..:daisy:

Αρχική απάντηση από deadlock7

ΥΓ:Ο Dinopoulos εχει φαει ban απο την συναντηση,εκτος κι αν φερει ο καθενας απο ενα πορτοκαλι να σουρωσουμε πορτοκαλαδα..:daisy:

Αυτό γιατί το λες? Γιατί δεν ήπιε αλκοόλ? Κι εγώ με ένα ποτήρι θα τη βγάλω. Μηχανή (οδήγηση γενικά) + ποτό δε συμβαδίζουν ;)

Eλπιζω τουλαχιστον να μας τιμησεις με την παρουσια σου,παρα τους πειρασμους που θα υπαρξουν!:p

Αντε εσυ που εχεις τα κονε μαζεψε τους να παμε,γιατι εμενα δεν με καταδεχονται..:computer:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.