Jump to content

Πρόβλημα με 7vt600p motherboard και 160G σκληρου..

Παύλος

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ειμαι κάτοχος μιας μητρικής Gigabyte 7vt600p-rz(-c),μέχρι εδώ καλά,τα προβλήματα άρχισαν όταν αγόρασα έναν δίσκο WD 160Gb(ΑΤΑΡΙ),γιατί ο προηγούμενος ο ηρωικός 30αρης,είδε τα ραδίκια ανάποδα .Εγκατέστησα λοιπον το δίσκο και όταν ήταν να στήσω το λειτουργικό(Windows XP),τον έβλεπε σαν 130G!Έκανα έρευνα και έμαθα οτι η μητρική θέλει αναβάθμιση.Σε ένα forum,ένας εξυπνάκιας μου είπε οτι αν εγκαταστήσεις το sp2,το πρόβλημα θα λυθεί.Το έκανα,αλλά τζίφος.Ξαναέψαξα και μου είπαν να κάνω αναβάθμηση στο ΒΙΟS.Eδώ αρχίζει το πρόβλημα καθως είμαι άσχετος:o με το θέμα.ΤΟ CD της μητρικής,έχει ένα utility to @BIOS,αλλά εγώ δεν ξέρω που μπορώ να βρώ το κατάλληλο BIOS που θα διορθώσει το πρόβλημα,καθότι και στο επίσημο site δεν έχει κάτι πιο καινούριο.Σας παρακαλώ βοηθείστε με να μην πάει στράφι ο δίσκος και συγνωμη για την πολυλογία:o Ευχαριστώ προκαταβολικά:bigsmile:

Στο site της Gigabyte φίλε.

Πάντως σε 200αρι SATA σε Gigabyte με nForce 3 εν είχα κανένα πρόβλημα.

Στο setup των XP των βλέπει σαν 200αρι?

Το sp2 μαλλον σου λειπει............τα υπολοιπα ΓΒ θα τα δεις απο to disk management θα τα κανεις φορματ και μετα θα δουλευουν........

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.