Παύλος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2006 Ειμαι κάτοχος μιας μητρικής Gigabyte 7vt600p-rz(-c),μέχρι εδώ καλά,τα προβλήματα άρχισαν όταν αγόρασα έναν δίσκο WD 160Gb(ΑΤΑΡΙ),γιατί ο προηγούμενος ο ηρωικός 30αρης,είδε τα ραδίκια ανάποδα .Εγκατέστησα λοιπον το δίσκο και όταν ήταν να στήσω το λειτουργικό(Windows XP),τον έβλεπε σαν 130G!Έκανα έρευνα και έμαθα οτι η μητρική θέλει αναβάθμιση.Σε ένα forum,ένας εξυπνάκιας μου είπε οτι αν εγκαταστήσεις το sp2,το πρόβλημα θα λυθεί.Το έκανα,αλλά τζίφος.Ξαναέψαξα και μου είπαν να κάνω αναβάθμηση στο ΒΙΟS.Eδώ αρχίζει το πρόβλημα καθως είμαι άσχετος με το θέμα.ΤΟ CD της μητρικής,έχει ένα utility to @BIOS,αλλά εγώ δεν ξέρω που μπορώ να βρώ το κατάλληλο BIOS που θα διορθώσει το πρόβλημα,καθότι και στο επίσημο site δεν έχει κάτι πιο καινούριο.Σας παρακαλώ βοηθείστε με να μην πάει στράφι ο δίσκος και συγνωμη για την πολυλογία Ευχαριστώ προκαταβολικά:bigsmile:
mech5107 Φεβρουάριος 17, 2006 #2 Φεβρουάριος 17, 2006 Στο site της Gigabyte φίλε.Πάντως σε 200αρι SATA σε Gigabyte με nForce 3 εν είχα κανένα πρόβλημα.Στο setup των XP των βλέπει σαν 200αρι?
JimmyFox Φεβρουάριος 17, 2006 #3 Φεβρουάριος 17, 2006 Σου λείπει το Patch για 48-bit addressing. http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb%3Ben-us%3B303013
apostglen46 Φεβρουάριος 17, 2006 #4 Φεβρουάριος 17, 2006 Το sp2 μαλλον σου λειπει............τα υπολοιπα ΓΒ θα τα δεις απο to disk management θα τα κανεις φορματ και μετα θα δουλευουν........
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.