Makis Hourdakis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2006 Ένας φίλος έχει μια FX5600 και θέλει να αλλάξει ψύκτρα γιατί του κάνει κάτι κουλά ο ανεμιστήρας της stock. Η πρώτη που μου ήρθε στο μυαλό ήταν η silencer μιας και την έχω ακούσει και πραγματικά δεν ακούγεται... Το θέμα είναι οτι στους compatibility charts της arctic cooling δεν βρήκα καμία που να κάνει για FX5600. Έχω την εντύπωση πως είχα ακούσει οτι οι 5600 ήταν λίγο ιδιότροπες σε σχέση με τις άλλες στη διάταξη, εξού και η έλειψη μοντέλου. Παίζει τεσταρισμένα καμία silencer σε FX5600;Αλλιώς έχετε να προτείνετε κάποια άλλη που να παίζει ή να πάω να πάρω μια orb ό,τι να ναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Φεβρουάριος 11, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2006 με το σκεπτικό οτι το silencer έχει 22Ε τα rev 1.0 για na μην πώ ~30 τα rev 2.0καλύτερα να το ξεχάσει.....ας δέσει έναν 8άρη αθόρυβο στην θέση του μικρού ανεμιστήρααλλιώς πέταμα η κάρτα σε φιλική τιμη +τα λεφτά του silencer και να πάει σε κάτι πιο νορμάλ απο θόρυβο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.