Papas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2006 Παιδια δεν ξερω αν το εχετε δει ειναι ακομα σε beta εκδοση. Tο επαιξα σε ενα φιλο και με εψησε ασχημα. Αντε να κυκλοφορισει μπας κ δουμε κανα καλο rpg online me D&D Rules. DDo :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
axlvaled Φεβρουάριος 14, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2006 το είδα και ομολογώ οτι μου άρεσε και εμένα. Αλλά μπορώ να πώ ότι δεν φτάνει το WOW (απο όσα έχουμε δεί ώς τώρα απο τη ΒΕΤΑ έκδοση του παιχνιδιού). Μπορώ να πώ ότι θα γουστάρω τρελά να κάνω κάνα session με τα φιλαράκια μου αλλα ως εκεί. Δεν ξέρω ποσοι απο εσάς παίζαν D&D και πραγματικά ελπίζω να ανταπεξέλθει το παιχνίδι στις απαιτήσεις μας γιατί καλώς ή κακως είμαι πολύ απαιτητικός για το Game. Anyway το μόνο σίγουρο είναι οτι για λίγο καιρό θα το λιώσουμε όταν βγεί στην αγορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_gld Φεβρουάριος 15, 2006 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2006 Εγω δεν μπορω να πω πως εντιποσιαστικα απο την beta μεχρι τωρα...Το WOW μακραν καλητερο...Ας περημενουμε την επομενη beta η ακομα καλυτερα την τελικη εκδοση γιατι εχουμε δει μονο λιγα πραγματα απο το game Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάρτιος 15, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2006 Πάντως το παιχνίδι δείχνει αρκετά καλό. Επιτέλους ένα RPG που απαιτεί PARTY για να τελειώσεις quests ακριβώς επειδή έχει έμφαση στο ROLE part. Μην το συγκρίνουμε με Hack n' slash παιχνίδια που απλώς βάλανε τους όρους XP και LEVEL και τα είπανε RPG.Το μόνο που μου ξενίζει (και αυτό λόγω συνήθειας) έιναι ότι αργείς πολύ να ανέβεις LVL.server LYRANDAR /:casiopeGR (PALADIN) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Μάρτιος 28, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2006 Αρχική απάντηση από Snips Μην το συγκρίνουμε με Hack n' slash παιχνίδια που απλώς βάλανε τους όρους XP και LEVEL και τα είπανε RPG. πες ενα παραδειγμα να καταλαβουμε ποια παιχνιδια ενωεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.