dohc161416003179 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2006 Ωρε παιδιά πέρασα τους 6.70 Nforce και επέλεξα καί την εγκατάσταση του network control manager, που εγκαθιστά και το Nvidia firewall...Aπό εκεί όμως που είχα 29-31 διεγασίες τώρα με πήγε αμέσως στους 37-39, επιβαρύνοντας φυσικά και το σύστημα αναλόγως....Και σκέφτομαι να βγάλω το firewall της Nvidia, αλλά θα ήθελα πρώτα και καμιά γνώμη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Φεβρουάριος 11, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2006 Όχι δεν πάιζει να επιβαρύνει το σύστημα. Είναι πολύ ελαφρύ και δεν κάνει και πολλά πράματα. Καλό θαναι να υπάρχει για να εμποδίζει ανεπιθύμητες δειργασίες που προσπαθούν να συνδεθούν στο internet μια και καλή...Καμμιά φορά μετά από φρέσκο Install χρειάζομαι 2-3 restart μέχρι να ρυθμιστεί σωστά μόνο του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Μάρτιος 10, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2006 Το ειχα βαλει αλλα "φορτωνε" αρκετα το συστημα μου!Εχει καλες ρυθμισεις και αλλα χαρακτηριστικα,αν εχεις καποιο εμπιστο firewall μην το εγκαθιστας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick2crete Μάρτιος 10, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2006 Ανοιξε τον Task Manager και δες οτι τρωει αρκετα,κι εγω το εβγαλα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Μάρτιος 12, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2006 Το έχω κι εγώ. Τρώει αρκετά αλλά είναι καλό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 17, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2006 αληθεια ειναι καλο; με ενδιαφερει πραγματικα για αυτο και ρωταω Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Μάρτιος 17, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2006 Υπαρχουν απειρα αλλα firewall που μπορει κανεις να βαλει στο pc του εκτος αυτου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.