leon1416003188 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2006 Οποιο προγραμα κατεβαζω απο το ιντερνετ μου βγαζει μηνυμα οταν παω να το εγκαταστησω οτι το αρχειο ειναι corupted η οτι εχει καποιο προβλημα.Καμια ιδεα;
kunoobidi Φεβρουάριος 11, 2006 #2 Φεβρουάριος 11, 2006 Aν πρόκειται για iso το isobuster με έχει σώσει πολλές φορές. Για rar υπάρχουν κάποια διαγνωστικά/επιδιορθωτικά αλλά ποτέ δε χρειάστηκα οπότε δεν ξερώ να σου προτείνω κάποιο αξιόλογο. Μπορεί να έχει πρόβλημα και ο windows installer...
leon1416003188 Φεβρουάριος 11, 2006 Author #3 Φεβρουάριος 11, 2006 Παραδειγμα κατεβασα τους νεους drivers απο την nvidia για την καρτα γραφικων και εχω προβλημα.
CaptainMilo Φεβρουάριος 11, 2006 #4 Φεβρουάριος 11, 2006 Δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις κάποιον download manager , όπως πχ το getright
Spyrus Φεβρουάριος 11, 2006 #5 Φεβρουάριος 11, 2006 Χμ...εγώ θα έλεγα ότι αν έχει κλοκάρει το pc για δοκίμασε να το βάλεις default και ξαναπροσπάθησε...έγω είχα το ίδιο πρόβλημα όταν είχα Raid 0 σε παλιότερο σύστημα και εκεί δεν άντεχε το μεγάλο FSB και είχα corrupted downloads...
leon1416003188 Φεβρουάριος 11, 2006 Author #6 Φεβρουάριος 11, 2006 Μαλλον το προβλημα ειναι με τον Firewall της nvidia.Τον απενεργοποιησα και κατεβασα επιτυχως ενα αρχειο.Θα δοκιμασω και αλλο ενα και θα σας πω.
Dr.Paneas Φεβρουάριος 11, 2006 #7 Φεβρουάριος 11, 2006 Αρχική απάντηση από leon Οποιο προγραμα κατεβαζω απο το ιντερνετ μου βγαζει μηνυμα οταν παω να το εγκαταστησω οτι το αρχειο ειναι corupted η οτι εχει καποιο προβλημα.Καμια ιδεα; Spyrus ακραία η κατασταση που περιγράφεις:computer: δεν νομιζω να αντιμετωπιζει τετοιο προβλημα ο φιλος μας.leon τι ειναι αυτα που λες για το firewall της nvidia ; Δεν υπαρχει firewall nvidia. Εχεις προσωρινό πρόβλημα με τα downloads ; Τι σύνδεση στο internet εχεις ; Ποιον isp ;btw οταν κατεβαζεις μην σερφαρεις ταυτοχρονα σε σελιδες. Το ευρος της γραμμης αν δεν ειναι μεγαλο τοτε υπαρχει κινδυνος corrupted download.Χρησιμοποιήσε download manager.
JaguarOne Φεβρουάριος 11, 2006 #8 Φεβρουάριος 11, 2006 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas [Χθες, στις 23:57] leon τι ειναι αυτα που λες για το firewall της nvidia ; Δεν υπαρχει firewall nvidia. αυτό τι είναι? http://www.nvidia.com/object/security.htmlΑρχική απάντηση από Dr.Paneas [Χθες, στις 23:57] btw οταν κατεβαζεις μην σερφαρεις ταυτοχρονα σε σελιδες. Το ευρος της γραμμης αν δεν ειναι μεγαλο τοτε υπαρχει κινδυνος corrupted download. αυτό πάλι πως σου ήρθε?με 56κ όταν ήμουν το μπουκαρα οσο δεν θα έφτανε 384dsl και δεν είδα ποτέ πρόβλημαbtw είχα παρόμοιο πρόβλημα με το firewall της nvidia με compressed αρχεια
Dr.Paneas Φεβρουάριος 11, 2006 #9 Φεβρουάριος 11, 2006 Ωπα, αυτο δεν το ηξερα. Σορρυ για το αφελες σχολειο πιο πανω (οτι δεν υπαρχει nvidia firewall). λαθος μου. Σωστή η παρέμβαση σου.Στο αλλο ομως εισαι λαθος. Παραδειγμα οτι το φιλος μας εχει PSTN και κατεβαζει με 4.5kbpss αν δοκιμασει ν ανοιξει 3 σελιδες θ μειωθει η ταχυτητα του download και με τα bug του ΙΕ θα του βγαλει κατα ενα μεγαλο ποσοστο σφαλαμα (ειδικα αν το αρχειο ειναι μεγαλο). Φυσικα αν χρησιμοποιεις download manager, κανεις ο,τι γουσταρεις χωρις φοβο.
leon1416003188 Φεβρουάριος 12, 2006 Author #10 Φεβρουάριος 12, 2006 Kαι ομως το προβλημα πρεπει να ειναι ο firewall της nvidia.Κατεβασα και αλλα αρχεια και κανενα προβλημα.Οσο για την συνδεση μου εχω adsl και ουδεποτε αντιμετωπισα αυτο το προβλημα οσα αρχεια και να κατεβαζα συνχρονος.Οσοι εχετε firewall nvidia αντιμετωπισατε παρομοιο προβλημα;
Dr.Paneas Φεβρουάριος 12, 2006 #11 Φεβρουάριος 12, 2006 η nvidia κατασκευαζει gpu, nforce chipsets... μην περιμενετε να φτιαξει και εξισου καλα firewall
greekfragma Φεβρουάριος 12, 2006 #12 Φεβρουάριος 12, 2006 Paneas τα corrupted downloads δεν εχουν να κανουν τοσο με το μπουκωμα της γραμμης.............περισσοτερο εχουν να κανουν με την ποιοτητα της γραμμης......packet loss/attenuation/margin κλπ.ισως ο φιλος μας θα πρεπε να κοιταξει λιγο την ποιοτητα της dsl του μεσω του router.σε 1-2 περιπτωσεις που ειχα corrupted downloads ειχα προβλημα με την adsl.......οχι τοσο ταχυτητας αλλα με τις υπολοιπες ποιοτικες παραμετρους
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.