Jump to content

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι κανει restart οταν παω να κανω εγκατασταση!

jon

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι κανει restart οταν παω να κανω εγκατασταση ή στην τυχη να τρεξω καποιο προγραμμα.

Να προσθεσω οτι στην προβολη συβαντων ολα ειναι καθαρα.

Αυτο δεν το κανει με ολα τα προγραμματα δηλαδη το restart!!

To ποιο προσφατο παρουσιαστηκε οταν πηγα να τρεξω το photoshop η οταν πηγα να το κανω εγατασταση ,στην μεση με εκανε restart!!

Kai oxi μονο και με το mix-fx μου το εκανε αλλα και οταν πηγα να περασω drivers για την καρτα γραφικων αλλα οταν πηγα να τρεξω και ενα rootkit tool!!

Oτι ναναι αυτα τα windows!!!

Mηπως σας λέει κατι η ολη ιστορία?

:unsure:

Εχεις κανει καθολου overclock?Μηπως αλλαξες τιποτα στις ρυθμισεις του bios?

Αν δεν εχεις κανει τιποτα απο τα παραπανω δοκιμασε κανενα φορματακι!

Πολυ πιθανον να φταινε τα windows!

δοκίμασε για αρχή να τρέξεις κανά super_pi ή κανά prime να δείς αν έχεις γενικότερα προβλήματα αστάθειας.

Αγαπητε φίλε,

Απο οσα λες πιο πανω, καταλαβα πως οταν προσπαθείς να τρέξεις μια εφαρμογή η οποία απαιτεί αρκετούς πόρους από το σύστημα, το λειτουργικο σου κρασαρει -> κανει reboot (επανεκίνηση). Συνήθως, αν προσέξεις, όταν ανοίγεις βαριές εφαρμογές όπως το photoshop, θέτουν τον cpu σε Full Load (100% CPU Usage). Να υπογραμμισω πως αυτο γινεται μόνο για ενα μικρό χρονικό διάστημα κατα την διάρκει εκκίνησης του προγράμματος. Σε αυτά τα λίγα δέκατα του δευτερολέπτου ο kernel (πυρήνας του λειτουργικού) προσπαθεί να μοιράσει τους πόρους του συστήματος καταλληλα. Για να μην πολυλογώ, λογικα, όπως σου είπε και ο προλαλήσαντας malkav, υπάρχει πρόβλημα σταθεροτητας του συστήματος. Από την εμπειρία μου, δεν νομίζω ότι φταίνε τα windows, αλλα το hardware που διαθέτεις. Για παράδειγμα ενα φιλαράκι μου ειχε μια QDI (motherboard) και οταν εκανε δεξι κλικ σε μια εικόνα μεγαλύτερη των 20mb, το pc εκανε restart.

Συνήθως, όταν συμβαίνει αυτό φταίνει τα εξής: 1)Τροφοδοτικό, 2)RAM, 3)Καποιο αλλο προβλημα με την μητρικη και τον επεξεργαστή (πχ καποιο προβλημα ψυξης του cpu).

Φιλε jon, πες μας τις προδιαγραφες του συστήματος σου καλου κακου.

Τρέξε το s&M σε maximun - long . Θα το βρεις τα tools του thelab.gr και πες μα ς αποτελέσματα!!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.