Jump to content

3800+ Venice ή X2 4400+

spyvoz

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

την Δευτέρα θα το παραγγείλω το ευλογημένο.έχω καταλήξει σε όλα τα κομμάτια του Η/Υ.έιμαι σε δίλημμα για τον επεξεργαστή.το δίλημμά μου το βλέπετε στον τίτλο.η motherboard είναι ASUS A8N-sLI DELUXE,με κάρτα γραφικών NX6800gs 256mb και με μνήμες GEIL VALUE RAM 1024mb DUAL CHANNEL x2.Βοήθεια......

Υ.Γ ο 3800+ έχει 292,5 ενώ ο 4400+ 'εχει 475.αρκετά μεγάλη διαφορά ε?

:banging:

Mαλλον το θεμα του φιλου μας δεν ειναι 3800+ vs 4400+ αλλα 3700+ vs X2 3800+.

Αν πας σε μονοπυρηνο ο 3700+ ειναι η καλυτερη λυση.Σε διπυρηνο παρε αν μπορεις τον 3800+ .Πιστεψε με δεν υστερει καθολου σαν διπυρηνος.Θα του ριξεις αν θες και το νομιμο o/c που παιρνει (ανετα μεχρι 2400mhz) και θα εισαι αρχοντας.Σκεψου και για opteron.

οπτερον 165 χωρίς δευτερη σκέψη

x2 POwerrr και μπορεί να σου κάτσει και να ανεβαίνει και καλά

όλα τα άλλα είναι απλές μπανάνες

ναι νομιζω οτι ο Χ2 4400 παρουσια του 165 μενει εκτος....

Το θεμα ειναι αν θα δωσεις πλεον 295 η 360€ πλεον.....

(μεταξυ μας δωσε 360€ οταν βρεις)

ρε παιδιάτο θέμα είναι οτι το e-shop δεν έχει χ2 3800.και δεν θέλω να περιμένω κανά χρόνο μέχρι να ρθει.ούτε opteron dual core έχει

Απο e-shop αναγκαστικα?Παρε τους τηλ γιατι μπορει να μπορουν να φερουν επεξεργαστη της αρεσκειας σου.

Προτιμησε τον 3700+ απο τον 3800+ αν πας σε μονοπυρηνο.Σκεψου και τον 4000+ που ειναι σφαιρατος...

να σου στήσουν το όλο σύστημα και να κουμπώσεις με τα χεράκια σου το cpu απόπου το βρείς

Skroutz rulez.....

με τηλέφωνο επιβεβαίωσης οτι η τιμή ισχύει και υπάρχει διαθέσιμο κάτι γιατί έχει και κράχτες άπειρους

Opteron 165 και ας μην είναι από το e-shop. Εγώ που δεν είμαι και κανας τρελός overclocker δες τι όμορφα που τον έχω πάει στην υπογραφή μου για καθημερινή χρήση. ’σε που με τη γομαρίον ψύκτρα που έχει από τη μάνα του παίζει να μη χρειάζεσαι και έξτρα ψύξη. Με 350 ευρώ έχεις FX-60, σκέψου το. Υπάρχουν άλλοι εδώ μέσα που με ίδιο επεξεργαστή με μένα έχουν πάει 2800-3000, το 2600 είναι μόνο η αρχή των δυνατοτήτων του ;)

φυσικα και θα παρεις 3800 , φτηνος καλος κλπ. Μην ξοδεψεις πολλα για κατι που σε ενα 6 μηνο θα ειναι πλεον , "παρωχημενη" τεχνολογια.

αγόρασα τελικά σήμερα τον χ2 3800+ απο H.A.C στη στουρνάρη και πήρα και το tsunami της thermaltake σε μαύρο.θα τα πάω όλα στο e-shop αύριο να μου τα μοντάρουν και να προσθέσω τα υπόλοιπα,μητρικές,σκληρό και τέτοια.κάρτα γραφικών 6800 gs θα πάρω.πως σας φαίνονται?το κουτί και ο επεξεργαστής

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.