Jump to content

USB 1.1 όχι 2.0

astrovasilis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω ένα πρόβλημα εδώ και καιρό. Ενώ έχω SP2( από

SP1 με αναβάθμιση ) έχω USB 1.1. Καλό;;;

Δεν ξέρω τι να κάνω!!!

Παραθέτω μια φωτό από την διαχείρηση συσκευών

http://img444.imageshack.us/my.php?image=fdbdfbbv9ub.jpg

Π.χ όταν συνδέω ένα flash memory έχω 1,1 και μου λένε τα WINDOWS http://img444.imageshack.us/my.php?image=ferf6xg.jpg

Mήπως φταίει το BIOS;

Και εγώ το είχα αυτό το πρόβλημα. Λοιπόν στο CD της motherboard του κατασκευαστή υπάρχουν οι drivers για το USB 2.0, τους οποίους και πρέπει να εγκαταστήσεις.Αν δεν έχεις το CD ή αν δεν λυθεί το πρόβλημα ,πας στη σελίδα του κατασκευαστή και κατεβάζεις την πιο πρόσφατη έκδοση των drivers. Αν δεν λυθεί ούτε έτσι, πήγαινε Πίνακας Ελέγχου->Σύστημα και στην καρτέλα Υλικό πατάς το "Διαχείρηση Συσκευών". Απο εκεί πάς στο Ελεγκτής ενιαίου σειριακόυ διάυλου (USB)" και αφού εμφανιστεί το δέντρο από κάτω πατάς δεξί κλίκ και Ενημέρωση σε καθένα από αυτούς.

παιδες για να το δει σαν USB 2.0 θα πρεπει απλα να ειναι ενεργοποιημενο απο BIOS και τιποτε αλλο τα XP SP2 το βλεπουν απο μονα τους χωρις drivers

παιδες για να το δει σαν USB 2.0 θα πρεπει απλα να ειναι ενεργοποιημενο απο BIOS και τιποτε αλλο τα XP SP2 το βλεπουν απο μονα τους χωρις drivers

Προσωπικά εγώ πέρασα από Windows 2000 σε Windows XP, και ενώ στα 2000 είχα USB 2.0 ,στα ΧΡ δεν είχα και έγκατυέστησα τους drivers.

παιζει καποιο ρολο πως τα αναγνωρίζει το λειτουργικο ; Από την στιγμή που κανει την δουλεια του το παιδι, δεν χρειαζεται να αναβαθμίσει κατι. Αυτό δεν ξερω αν εχει δυσλειτουργία σε καποια συσκευη γιατι σπάνια να παιζει σε usb 2.

Φιλε, ασε τα xp να λενε οτι θελουν. Απαξ και εχεις usb 2.0 hardware, ασε τα win να λενε οτι θελουν. Η μεταφορα γινεται σε usb 2.0 κι οχι σε 1.0 . Απλα στο λειτουργικο τα εκλαβανει ως 1.0

Klein Mein

Με SP2 μου φαίνεται (έχει περάσει καιρός από τότε και δεν θυμαμαι). Μετά την εγκατάσταση των drivers όλα καλά!

Klein Mein

Πάλι αυτό μπροστά μου;;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.