astrovasilis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2006 Έχω ένα πρόβλημα εδώ και καιρό. Ενώ έχω SP2( απόSP1 με αναβάθμιση ) έχω USB 1.1. Καλό;;;Δεν ξέρω τι να κάνω!!!Παραθέτω μια φωτό από την διαχείρηση συσκευώνhttp://img444.imageshack.us/my.php?image=fdbdfbbv9ub.jpgΠ.χ όταν συνδέω ένα flash memory έχω 1,1 και μου λένε τα WINDOWS http://img444.imageshack.us/my.php?image=ferf6xg.jpg Mήπως φταίει το BIOS;
Arielis Φεβρουάριος 11, 2006 #2 Φεβρουάριος 11, 2006 Και εγώ το είχα αυτό το πρόβλημα. Λοιπόν στο CD της motherboard του κατασκευαστή υπάρχουν οι drivers για το USB 2.0, τους οποίους και πρέπει να εγκαταστήσεις.Αν δεν έχεις το CD ή αν δεν λυθεί το πρόβλημα ,πας στη σελίδα του κατασκευαστή και κατεβάζεις την πιο πρόσφατη έκδοση των drivers. Αν δεν λυθεί ούτε έτσι, πήγαινε Πίνακας Ελέγχου->Σύστημα και στην καρτέλα Υλικό πατάς το "Διαχείρηση Συσκευών". Απο εκεί πάς στο Ελεγκτής ενιαίου σειριακόυ διάυλου (USB)" και αφού εμφανιστεί το δέντρο από κάτω πατάς δεξί κλίκ και Ενημέρωση σε καθένα από αυτούς.
Qlim4X Φεβρουάριος 11, 2006 #4 Φεβρουάριος 11, 2006 παιδες για να το δει σαν USB 2.0 θα πρεπει απλα να ειναι ενεργοποιημενο απο BIOS και τιποτε αλλο τα XP SP2 το βλεπουν απο μονα τους χωρις drivers
Arielis Φεβρουάριος 11, 2006 #5 Φεβρουάριος 11, 2006 παιδες για να το δει σαν USB 2.0 θα πρεπει απλα να ειναι ενεργοποιημενο απο BIOS και τιποτε αλλο τα XP SP2 το βλεπουν απο μονα τους χωρις drivers Προσωπικά εγώ πέρασα από Windows 2000 σε Windows XP, και ενώ στα 2000 είχα USB 2.0 ,στα ΧΡ δεν είχα και έγκατυέστησα τους drivers.
Dr.Paneas Φεβρουάριος 11, 2006 #7 Φεβρουάριος 11, 2006 παιζει καποιο ρολο πως τα αναγνωρίζει το λειτουργικο ; Από την στιγμή που κανει την δουλεια του το παιδι, δεν χρειαζεται να αναβαθμίσει κατι. Αυτό δεν ξερω αν εχει δυσλειτουργία σε καποια συσκευη γιατι σπάνια να παιζει σε usb 2.Φιλε, ασε τα xp να λενε οτι θελουν. Απαξ και εχεις usb 2.0 hardware, ασε τα win να λενε οτι θελουν. Η μεταφορα γινεται σε usb 2.0 κι οχι σε 1.0 . Απλα στο λειτουργικο τα εκλαβανει ως 1.0 Klein Mein
Arielis Φεβρουάριος 12, 2006 #8 Φεβρουάριος 12, 2006 Με SP2 μου φαίνεται (έχει περάσει καιρός από τότε και δεν θυμαμαι). Μετά την εγκατάσταση των drivers όλα καλά!Klein Mein Πάλι αυτό μπροστά μου;;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.