unknown Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2006 εχω μια 6800gs point of view pci-e με πυρηνα να πηγαινει φουλ 530-540 και μνημες 1350..σκεφτομαι να την μονταρω αλλα δεν εχω κανει ποτε τετοιο πραμα.πρωτα απο ολα τι υλικα θα χρειαστουν και που θα τα βρω?με κολλητηρι γινεται η δουλεια?και το βασικοτερο..ο πυρηνας και οι μνημες που θα τελικιαζουν με το Mod και με τι συχνοτητα περιπου θα μπορω να ειμαι καθημερινα.με λιγα λογια αξιζει σε αυτη την καρτα?ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Φεβρουάριος 10, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2006 είναι σαν τους πυρήνες επεξεργαστών... Λαχείο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Φεβρουάριος 12, 2006 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2006 Ξεχνα το καλυτερα ... δεν ειναι καιρος για RMA .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 12, 2006 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2006 την αποψη σου κρατα την για τον εαυτο σου οβερβολτ.το παλικαρι δειχνει να θελει να την πειραξει.δεν χρειαζεται σε ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ πειραγματος να ποσταρεις το κλαασικο σου ''μην το πειραζεις....δεν χρειαζεται......''ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ@uknown:αυτα που θα χρειαστεις ειναι κολλητηρι αντιστασουλες....καλωδιακια και ΑΡΚΕΤΕΣ γνωσεις αλλα και πειρα σε τετοιες λεπτεπιλεπτες κολλησεις.το που θα τελικιαζουν εξαρταται απο την ψυξη που θα της εχεις.συνηθως καρτες με εργοστασιακη ψυξη δεν τις μονταρουν γιατι ανεβαζουν πολυ υψηλες θερμοκρασιες.εαν βαλεις μια πολυ δυνατη αεροψυκτρα ή περασεις σε watercooling/tec/phase change ή κανιστρα και αλλα τετοια ωραια................τοτε αξιζει..........εαν δεν εισαι γνωριμος με τετοια extreme παιχνιδια καλυτερα αστην οπως ειναι.....ή δοκιμασε μια καλυτερη αεροψυκτρα μηπως κερδισεις λιγο ακομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Φεβρουάριος 12, 2006 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 06:01] την αποψη σου κρατα την για τον εαυτο σου οβερβολτ. @uknown: αυτα που θα χρειαστεις ειναι κολλητηρι αντιστασουλες....καλωδιακια και ΑΡΚΕΤΕΣ γνωσεις αλλα και πειρα σε τετοιες λεπτεπιλεπτες κολλησεις. . Βρεεεεεεεεε το παλικαρι δηλωσε οτι δεν εχει ιδεα απο τετοια , και εσυ θελεις να το χαντακώσης ... Δηλαδη, τωρα το βοηθησες το παλικαρι με ολα αυτα που εγραψες !! Τι πινεις .... και δεν μας δινεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 12, 2006 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2006 γιατι ποιος ηξερε να μονταρει και να υπερχρονιζει απο την κοιλια της μανας του και μου διαφευγει?εκτος εαν εσυ γεννηθηκες με εμφυτευμενα τα ΙΤ χαρτια στον εγκεφαλο σου και μας πουλας παραμυθια τοσο καιρο για τις σπουδες σου και την εμπειρια σου.ολοι απο καπου ξεκινανε.ασε τον κοσμο να ψαχτει.δεν ειναι ολοι πολυμαθεις σαν και σενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Φεβρουάριος 12, 2006 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2006 Το να μου κολλάς, δεν με ενδιαφερει .Οσο για το φιλαρακι, ας κανει τα πειραματα του σε κανενα παλιο μηχανακι , εαν εχει , διοτι τα καινουργια δεν αγοραζονται ευκολα .Τελος . Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Φεβρουάριος 13, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 λοιπον..κολλητηρι εχω και εχω κανει μερικες προπονησεις με καλωδια..απο ψυξη εχω μια silencer5 και το ανεμιστηρι της χπ120 που ξυριζει το πισω μερος της καρτας..42βαθμουσ ειναι τωρα..γιατι rma ρε σεις??αν πχ καει η καρτα βγαζω το mod την σουλουπωνω και λιγο για τυχον σημαδια και ουτε γατα ουτε ζημια....λες και ξερουν αυτοι στα multirama...(η ξερουν?:...: αν τη παω σε ηλεκτρολογο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 13, 2006 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 εαν πριν την στειλεις για rma δεν υπαρχει ιχνος της ''επεμβασης'' σου και η καρτα φαινεται σαν καινουρια τοτε το rma θα γινει κανονικα.το αν θα το κανεις ειναι δικο σου θεμα ηθικης.απο τη στιγμη που λες οτι εχεις προπονηθει λιγακι με το θεμα δεν ειναι κατι δυσκολο.το μονο που χρειαζεσαι ειναι μια φωτογραφια με τα σημεια που πρεπει να κολλησεις και τι αντιστασεις πρεπει να βαλεις(και γω ασχετος ειμαι με το θεμα....απο οτι εχω δει σου περιγραφω)μεσα στο εργαστηρι υπαρχουν αρκετα θεματα με μοντες σε καρτες γραφικων.για 6800GS μαλλον θα σαι ο πρωτος εδω μεσα και ισως αρκετοι ενδιαφερονταν για τα αποτελεσματα σου.το ζουμι ειναι να βρεις τι ακριβως πρεπει να κανεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Φεβρουάριος 14, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2006 http://www.vrforums.com/showthread.php?t=47261 βρηκα αυτο...το συγκεκιμενο mod ανεβαζει ταση σε μνημες και πηρυνα ε?μπορω με συγκεκριμενη κολληση να εχω και την αναλογη ταση που επιθυμω?edit:http://www.vr-zone.com.sg/?i=3027 τι ρολογια ειναι αυτα ρε σεις???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Φεβρουάριος 14, 2006 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2006 Αρχική απάντηση από unknown λοιπον..κολλητηρι εχω και εχω κανει μερικες προπονησεις με καλωδια..απο ψυξη εχω μια silencer5 και το ανεμιστηρι της χπ120 που ξυριζει το πισω μερος της καρτας..42βαθμουσ ειναι τωρα..γιατι rma ρε σεις??αν πχ καει η καρτα βγαζω το mod την σουλουπωνω και λιγο για τυχον σημαδια και ουτε γατα ουτε ζημια....λες και ξερουν αυτοι στα multirama...(η ξερουν?:...: αν τη παω σε ηλεκτρολογο? κοιτα αυτοι στα μουλτιραμα τουλαχιστον στουρναρη ξερουν.Απλα δεν χρειαζεται να πεις τιποτα χωρια που αν την καθαρισεις καλα δεν φαινεται τιποτα οποτε εισαι ΟΚ.Αυτα ειναι τα μοντς που βρηκες ειναι οκ απλα δες αν μπορεις να τα κανεις μονος σου.Στην φωτογραφια ειναι μια χαρα,φαινονται ευκολα,στην πραγματικοτητα ειναι λιγο πιο δυσκολο..Δες την καρτα σου και αν νομιζεις πως το "εχεις" καντο!!!Τους βαθμους να τους κοιτας στο load οχι στο idle.. 42 exeis idle!!load πρεπει να εχεις γυρω 60-65οβερβολτ,εσυ ο πρωτος greek moder επρεπε να δινεις πιο ενθαρυντικες συμβουλες στους νεους και ταπεινους μοντερ.Ωστοσο η σοφια σου ειναι τετοια που λιγοι μπορουν να συλλαβουν την απλοτητα της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Φεβρουάριος 15, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2006 μια χαρα δεν ειναι σε idle?κοιταξα τη καρτα και στο σημειο αυτο φαινεται να ειναι πανομοιοτυπη!θα κανω και ενα fake mod σε μια σαβουρα που ειχα βρει στα σκουπιδια για να δω απο ακριβεια σε καρτα και οχι καλωδια πως παω..το mod στη φωτο ανεβαζει τη ταση και στις μνημες ετσι??που θα βρω τα καταλληλα υλικα?υπαρχει κανα ετοιμο 'kitακι'?ευχαριστω για τις απαντησεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sitios Φεβρουάριος 15, 2006 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2006 Καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να τη μοντάρεις αφού γουστάρεις να την πιέσεις κι άλλο.Ούτε ο πρώτος θα είσαι ούτε και ο τελευταίος.Κι εγώ έχω μια XFX 6800GS και το σκέφτομαι...Εμένα πάει μέχρι 505 core και 1310 mem χωρίς artifacts.Απλά εγώ δεν ξέρω τπτ από κολλήσεις και τέτοια οπότε αν είναι να κάνω κάτι τέτοιο θα την αφήσω στα χέρια του modmaster....Προχώρα δικέ μου. Προσεκτικά μεν, αλλά προχώρα κατά τη γνώμη μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.