hemppants Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2006 Πήρα ένα καινούργιο δίσκο WD και προσπαθώ να περάσω Windows XP Pro πάνω αλλά μετά το Format και την αντιγραφή αρχείων που είναι για το setup των Windows και μετά την πρώτη επανεκκίνηση, βγάζει σφάλμα Error Loading Operating SystemΤο έχω βάλει σε MSI Motherboard K8N Neo2 Platinum, CPU Athlon64 3200+.Με ήδη περασμένα Windows στον άλλο τον δίσκο που έχω, τον βλέπει κανονικά σαν δεύτερο δίσκο και αντιγράφω κανονικά αρχεία.Καμιά ιδέα γιατί μου βγάζει αυτό το σφάλμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_gld Φεβρουάριος 11, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2006 Πανε BIOS "standart cmon features" επελεξε το HDD σου και στο acces mode του βαλε Large...Πηστευω να σε βοηθισα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hemppants Φεβρουάριος 11, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2006 Ναι φίλε, αυτό ήταν! Ο δίσκος δουλεύει μια χαρά και πέρασα και τα Windows κανονικά χωρίς προβλημα!Σε ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!:nuke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_gld Φεβρουάριος 11, 2006 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2006 Μια μερα ολοκλιρη εφαγα για να το βρω φιλε μου..Δεν ξερω αν γηνετε αυτο μονο στη σηγκεκριμενη mobo αλα απο τη στιγμη που εχοθμε ηδιες ολα ΟΚ :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hemppants Φεβρουάριος 11, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2006 Σε αυτό φίλε μου δεν ξέρω να σου απαντήσω! Πολύ πιθανόν να είναι θέμα της MoBo μας και μπορεί με Κανά BIOS Update να μην χρειάζεται να το επιλέγουμε από μόνοι μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hemppants Φεβρουάριος 11, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2006 Και πρόσεξα ότι έχουμε αρκετά ίδιες προτιμήσεις σε Hardware! CPU, Mobo, DVD-R, Monitor. MSI, LG, PIONEER, AMD. γιατί έτσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_gld Φεβρουάριος 13, 2006 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 LoL ναι !!! Καλη φαση :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_gld Φεβρουάριος 13, 2006 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 Κιαλο προβλημα με WD 200GB SATA2 δεν τον βλεπει το partition magic!!!!! καμια ηδεα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.