Maz00nga Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2006 Λοιπον, εχουμε κ κλαιμε. Το πολυαγαπητο (αχου το μωρε, φτου μη το ματιασω) Lifebook εχει ενα διαβολεμενο ανεμυστηριο. Διαβολεμενο γιατι σου παιρνει τα αυτια, αλλα μεταξυ μας ειναι κ λιγο "γκεη" διοτι δεν βγαζει ΖΕΣΤΟ αερα... Παιρνει μπρος κατα ανε-μυστηριο τροπο κ "λεει" κρυαδες... ΤΟ προβλημα: Πανω απο το ανεμιστηρι ειναι το μικροφωνο του λαπτοπ. Φοβερο μικροφωνο, εξαιρετικη ληψη, μεχρι κ τον σκωρο που σου ροκανιζει το καινουριο παντελονι ακους. Και θες βρε αδερφε να μιλησεις στον αλλο με το ΒοιπΜπαστερ και σου βγαζει την ψυχη ο θορυβος απο το βζιουυυυν του fan. Η λυση: Το ξηλωνω, του βαζω διακοπτη η μηπως γινεται καμια Μαγκαιβερια σε επιπεδο BIOS ή S/W και υπακουσει στας διαταγας μου? Α και να παραθεσω κατι, οσο το χω οριζοντιομενο το λαπτοπ, το ανεμιστηρι δε πολυδουλευει, αν το εχω υπο γωνια, η και καθετα (ναι συμβαινει ΚΑΙ αυτο) το πιανει κ δουλευει και ανα 5-10 λεπτα... Τα φωτα σας φιλοι πριν του αλλαξω τα δικα του Link to comment Share on other sites More sharing options...
frap Φεβρουάριος 13, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 Δοκίμασε μήπως με αυτό γίνει τίποτε...-Κ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maz00nga Φεβρουάριος 20, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2006 frap ευχαριστω πολυ για το προγραμμα, ομως δεν μπορεσα να εχω προσβαση σε ολες τις λειτουργιες (συν εκεινη για την ρυθμιση του ανεμιστηρα) γιατι δεν ειχα "σπαστηρι" Αν τα καταφερω τελικα θα ενημερωσω, χεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
frap Φεβρουάριος 21, 2006 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2006 Δεν θα γίνει τιποτε με σπαστίρι... στην επομενη έκδοση θα λειτουργει το tab εκείνο...Μπορείς όμως να μειώσεις τα volt τροφοδοσίας σε κάθε multiplier και να ρίξεις έτσι την συνολική θερμοκρασία ... (cpu, mosfet τροφοδοτικού). Εμένα πχ ο Sonoma 750 (1.86MHz) λειτουργεί στον x6 με μόνο 0.7 V (από .988 default) χωρίς πρόβλημα. Επίσης στον x14 με 1.052 V από 1.356 (πάει με prime95 μέχρι 1.020 αλλά κρατάω πισινή). Έτσι έχει 3-4 βαθμούς μικρότερες θερμοκρασίες idle (x6) και 8-10 σε full load (x14).-K. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.