cabalai Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2006 τι γινεται ρε παιδια με αυτους τους raptor εχω 3 maxtor 300g 16mb ncq και σκεφτομαι σε κανα 2 μηνες να τους αλλαξω με αυτους τους 2 σε raid 0 αλλα η απορια μου ειναι οτι μου λενε παντα σε εναν δισκο να εχω το os και σε αλλον μεγαλο τα games,music... αλλα με αυτα τα διαβολια θα μπορω να μοιρασω και στους 2 αρχεια χωρις διακριση αφου ειναι ταχυτατοι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Φεβρουάριος 10, 2006 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2006 Φίλε cabalai... κάνε λίγο υπομονή, δεν είναι ανάγκη να τα μάθεις όλα σήμερα Έχω την υποψία ότι άνοιξαν οι πύλες του ηλεκτρονικού παραδείσου Καλώς ήρθες:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabalai Φεβρουάριος 10, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2006 το site ειναι απιθανο και μου αρεσει να ειμαι member επιτελους υπαρχει και καποιος να σε βοηθησει την δυσκολη στιγμη ρε παιδι μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
street warrior Φεβρουάριος 10, 2006 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2006 Καλωσηήρθες κι από μένα αυτός είναι κι ο σκοπός του forum να μοιραζόμαστε τις γνώσεις μας και να βοηθά ο ένας τον άλλο.Οι raptor των photo είναι οι raptorX.Θα κυκλοφορήσουν τέλη Μάρτη και θα είναι 30-50 ευρώ ακριβότεροι.Αν θες να πάρεις μια γεύση απο τους raptor και γενικά για την απόδοσή τους ρίξε μια ματιά εδώ.Ελπίζω να σε βοηθήσειhttp://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=23275 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabalai Φεβρουάριος 11, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2006 thanks, τυχερακια μπραβο καλη δουλεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.