brwmogazos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25, 2009 Παιδες εδω και χρονια παρατησα τον υπερχρονισμο και τοεριξα στον μηχανοκινητο...Εχω ενα μαχ 2 τζιτι που ειχα ακριβοπληρωσει τοτε και αποτι καταλαβα εχει χαλασει ο σενσορας της θερμοκρασιας της κεφαλης...δεν διαβαζει χαμηλα και κατα συνεπεια δεν ανοιγει το πισι...το ξυλωσα και το τρεχω υδορψυκτο σκετο...ειναι κριμα που το εχω παρατησει χρονια...και σκεφτομαι αν γνωριζετε καποιον που αναλαμβανει να το επισκευασει...σενσορα μου ειχαν στειλει παλιοτερα απο αγγλια...και επι την ευκαιρια να φτιαξουμε νεα κεφαλη και να το σκαλισουμε λιγο για καλτυερη αποδοση....με σοκετ 478 ειμαι ακομη αλλα μια χαρα παει το συστημα..γιαυτο και ψαχνομαι....αντι γιατι τελευταια με τρωει ο ποπος μου παλι και σκεφτομαι να το ανεβασω λιγο τομπρικι μου....αρκετα χρονια εμεινε στοκ υστερα απο τα 5.2 γιγαχερτζ που ετρεξε :gyros Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Απρίλιος 25, 2009 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2009 Ακομα τα θυμαμαι αυτα τα 5,2ghz... μου ειχες ραγισει την καρδια Ευχαριστως να σε βοηθουσα αλλα πλεον ειμαι λιγο μακρια γμτ... Παντως αν το θες μονο για bench ξηλωσε τελειως το κοντρολερ και βαλε εναν απλο διακοπτη on-off στο μοτερ. Ps.Kαλως ηρθες κιολας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
brwmogazos Απρίλιος 27, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2009 Ακομα τα θυμαμαι αυτα τα 5,2ghz... μου ειχες ραγισει την καρδια Ευχαριστως να σε βοηθουσα αλλα πλεον ειμαι λιγο μακρια γμτ... Παντως αν το θες μονο για bench ξηλωσε τελειως το κοντρολερ και βαλε εναν απλο διακοπτη on-off στο μοτερ. Ps.Kαλως ηρθες κιολας! Eπ κιοτι σεψαχνα! ειχαμε μιλησει μαζι αν θυμασαι πριν καποιους μηνες...που αλλαξαμε αντλια για το συστημα μου...το εχω υδροψυκτο πλεον... Το εχω για 24/7 ομως...αρα θα ηθελα να επισκευαστει... Μου ειχες πει οτι θα μπορουσα να στο στειλω. Ποσο μακρια εισαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Απρίλιος 27, 2009 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2009 Πόσα χιλιόμετρα είναι Δουβλίνο-Ελλάδα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brwmogazos Μάϊος 27, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2009 Εναλλακτικη δεν εχω δηλαδη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάϊος 27, 2009 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2009 καποιο νεο ψυκτικο? Να του εξηγησεις τι και πως για να γινει η δουλεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brwmogazos Μάϊος 28, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2009 καποιο νεο ψυκτικο? Να του εξηγησεις τι και πως για να γινει η δουλεια.Συμφωνοι αλλα θελει μονωσεις και νομιζω οτι το εβαπορειτορ του θα καταστραφει...αρα θα με ενδιεφερε καποιος γνωστης να μου φτιαξει και εβαπ για πιο καινουριους επεξεργαστες και ριγκαζινγ.Καμια ιδεα?ποτε ερχεσαι Ελλαδα? :respect: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky Μάϊος 28, 2009 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2009 Από οτι γνωρίζω ο Μηχάλης (eleven) φτιαχνει εβαπ και μάλιστα πολύ καλα . Μίλα μαζί του καλύτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.