BeetleJuice Φεβρουάριος 27, 2006 Author #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2006 αααααμην ξεχνιομαστεβολτα με την hayabusa θελω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Φεβρουάριος 27, 2006 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2006 Beetle, θα έχω την ψύκτρα αυτή την Τετάρτη στα χέρια μου για ένα φιλαράκι με 3.2 478 που θερμαίνει με τη στοκ ψύκτρα όλη τη Θεσ/νίκη, αν είναι θα σου πω και τα δικά μου αποτελέσματα. Φαίνεται πραγματικά καλή πάντως, αν δεν είχα την ΧΡ-120 ίσως την τιμούσα. Βαριά όμως βρε παιδί μου, 700 γραμμάρια είναι πολλά, θα ντελαπάρει το κουτί Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 27, 2006 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2006 Moνο βολτα????? Εγω ελεγα να σου παρω μια δωρο στα γενεθλια σου, μονο που θα εχει κοφτει ενω η δικη μου δεν εχει και πιανει original τελικη 320 κμ/h. Λοιπον μεσα στην βδομαδα μαλλον θα την εχω παρει και οταν βρω χρονο και την στησω θα γραψω τα αποτελεσματα. Ως τοτε ομως........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 27, 2006 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2006 A! και κατι που παρατηρηση μολις πριν απο λιγα δευτερολεπτα. Το ram shop την εχει περιπου 10 ευρω πιο ακριβα απο το e-shop. Βεβαια δεν με πειραζει και θα την παρω κατα 99% απο το ram shop απλα το ανφερω για να το εχουν υποψιν τους οι επομενοι υποψηφιοι αγοραστες Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Φεβρουάριος 27, 2006 Author #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2006 Αρχική απάντηση από gznp [Σήμερα, στις 17:44] Beetle, θα έχω την ψύκτρα αυτή την Τετάρτη στα χέρια μου για ένα φιλαράκι με 3.2 478 που θερμαίνει με τη στοκ ψύκτρα όλη τη Θεσ/νίκη, αν είναι θα σου πω και τα δικά μου αποτελέσματα. Φαίνεται πραγματικά καλή πάντως, αν δεν είχα την ΧΡ-120 ίσως την τιμούσα. Βαριά όμως βρε παιδί μου, 700 γραμμάρια είναι πολλά, θα ντελαπάρει το κουτί ει το νου σας δεν ειπα οτι ειναι η καλιτερη ψυκτρα του κοσμου ειναι στα τοπ 3 αλλα η big typhoon και η hyper 6+ δεν ειναι φανλες απο φανλες ισως ειναι και η πιο καλη και υπολογιστε οτι η big typhoon εχει καπου 47 ευρω και η hyper 6+ εχει 52 ενω αυτη που σας λεω ειναι στα 35-38 ευρω εγω πως την πηρα 30 αραγε , καμια λαθος τιμη λογικα θα ητανε παντως το ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΡΟΥΣ ειναι χαμηλα αμα την βαλετε θα το δειτε και μονοι σας ογκο εχει , βαρος εχει αλλα δεν το νιωθεις το mobo να ζοριζεται και η βαση ειναι ακλονητη , πολυ δυνατη κατασκευη σηκωνεις απο κει το mobo ανετα ποπο βολτα με hayabusa , που τετοια τυχη αν και τις φοβαμαι τις μηχανες , με πηγε ενας με μια gsx k5 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 27, 2006 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2006 1)Τετοιες μηχανες πρεπει να τις αντιμετωπιζεις σαν τις γυναικες. Πρωτα αρχιζεις με το μαλακο, σιγα-σιγα και με τον καιρο αρχιζει να αγριευει ωσπου στο τελος θα μπορεσεις να απολαυσεις αυτο για οποιο ξεχωριζει και την κανει να ειναι η καλυτερη.2) Ποτε μην φοβασαι μια μηχανη. Ειναι οτι πιο ωραιο υπαρχει(μην την φοβασαι για να μην σε φοβηθει loooooooooooooooool)3)Πες σε εκεινον που σε πηγε βολτα με το κ5 να το πεταξει και να παρει καμια Hayabusa αν θελει να δει τι σημαινει γκαζι στην πραγματικοτηταOσο για το οτι θεωρεις απιθανο να πας βολτα με αυτη τη μηχανη εγω θα σου πω οτι η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια. Ουτε και εγω το φανταζομουνα οτι θα μπορουσα να την οδηγησω και να τωρα που απο τα τελη του 1999 την απολαμβανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 28, 2006 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2006 Mια τελευταια ερωτηση(αληθεια λεω). Αν γιατι πες οτι βαριεμαι να παιδευομαι αφησω πισω τον 8αρη τον ανεμιστηρα μου θα υπαρχει κανενα προβλημα; Θα μπορει να τραβηξει αερα ετσι δεν ειναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Φεβρουάριος 28, 2006 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2006 Αρχική απάντηση από hayabusa Mια τελευταια ερωτηση(αληθεια λεω). Αν γιατι πες οτι βαριεμαι να παιδευομαι αφησω πισω τον 8αρη τον ανεμιστηρα μου θα υπαρχει κανενα προβλημα; Θα μπορει να τραβηξει αερα ετσι δεν ειναι; αν ειανια κοντα στην ωυκτρα ναι.... αν εχει πριπου 5-8 εκατοστα αποστασι να ευχεσε να εχεις καλη ροη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 28, 2006 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2006 Aπο την ψυκτρα δεν θα απεχει ουτε 2 ποντους. Οποτε δηλαδη δεν υπαρχει προβλημα, σωστα???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Φεβρουάριος 28, 2006 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2006 Αρχική απάντηση από hayabusa Aπο την ψυκτρα δεν θα απεχει ουτε 2 ποντους. Οποτε δηλαδη δεν υπαρχει προβλημα, σωστα???? μια χαρα θα ειναι σε αυτη την αποσταση δεν απιζει να εχεις κανενα προβλημα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Μάρτιος 1, 2006 Author #31 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2006 Κουκλι θα ειναι οσο πιο κοντα τοσο πιο καλακαι οσο πιο κεντραρισμενος πανω της τοσο πιο καλααυταααα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 10, 2006 #32 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2006 Παιδια την παρελαβα και την εστησα εχτες. Μιλαμε το εργαλειο ειναι φοβερο. Αυτη τη στιγμη ο επεξεργαστης μου εχει μολις 25 βαθμουες ενω με ρτην προηγουμενη στην αντιστοιχη χρονικη στιγμη θα ειχε τουλαχιστον 40!!! Σε λιγο θα ανεβουν και οι φωτογραφιες. Εχω τρελαθει. Εχω παθεοι την πλακα μου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 10, 2006 #33 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2006 Ιδου και οι φωτογραφιες. Εδω ειναι πριν μπει στο κουτι. Σκετο θηριο ετσι; Προσωπικα την συστηνω σε ολυς ανεπιφυλακτα. Αξιζει τα λεφτα της ακ ακομη παραπανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 10, 2006 #34 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2006 Ρε παιδια τωρα που ειδα ποσο λιγοτερο θορυβο κανει το συστημα θα ηθελα να μου πει κανεις αν ξερει αν υπαρχουν πουθενα στην αγορα μονωτικα θορυβου για τους ανεμιστηρες ποσο κανουν και τι δουλεια κανουν. Επισης χρησιμοποιωντας κατι τετοιο η αποδοση του ανεμιστηρα μειωνεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Μάρτιος 11, 2006 Author #35 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2006 μεγειες αρχηγελοιπον για να μειωσεις τον θορυβο ,κανε τα εξης-μονωτικο λαστιχενιο στον ανεμιστηρα εκει που παταει-ανεμιστηρα αθορυβο και ακομα καλιτερα ρυθμιζομενο-φιλτρο στον ανεμιστηρααυτα περι ανεμιστηρων , οτι αλλο θες μπορεις να ρωτησειςκαλοδουλευτη και χαρικα πολυ που βοηθησα...(λιωμα ειμαι μετα απο παρτυ και εχω και εφαγα και μια γκομενα και εχω ντερτια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 11, 2006 #36 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2006 Oλα αυτα τα υλικα που ταβρισκω, ποσο κοστιζουν και πως τα τποθετω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Μάρτιος 11, 2006 Author #37 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2006 και τα 3 που σου ειπα εχουν κανα 5ευρο το καθεναεδω αθηνα βρωμανε τα μαγαζια , ειδικα ραμ σοπ εχει απολακαι το χακ σοπ εχειτα τοποθετεις πανευκολα-το μονωτικο κοβει κραδασμους απο ανεμιστηρα-το φιλτρο κοβει λιγο ροη και θορυβο αλλα κραταει και τι σκονη-ο ρυθμιστης σου ρυθμιζει στροφες-ο αθοριβος φαν ειναι οτι πρεπει για ροη και ησυχια και δεν θες και ρυθμιστη μαυτονΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΕΝΙΑ -ΤΣΟΧΙΝΑ ΡΟΔΕΛΑΚΙΑΠΑΝΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΩ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΚΗΣΘΑ ΕΧΕΙΣ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΜΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΟΥ ΚΟΩΕΙ ΤΟ ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΚΑΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΟ ΤΥΠΩΜΕΝΟ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΚΗΣΒΙΑΣΟΥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Μάρτιος 11, 2006 #38 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2006 Θηρίο και αποδοτικό.Σε εμενα απο 44/54 με Globalwin CAK488πηγε 34/40.Πρόσεξε αρκετά να την στήρίξεις καλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 12, 2006 #39 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2006 Αρχική απάντηση από BeetleJuiceΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΕΝΙΑ -ΤΣΟΧΙΝΑ ΡΟΔΕΛΑΚΙΑΠΑΝΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΩ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΚΗΣΘΑ ΕΧΕΙΣ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΜΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΟΥ ΚΟΩΕΙ ΤΟ ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΚΑΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΟ ΤΥΠΩΜΕΝΟ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΚΗΣΒΙΑΣΟΥ Δεν χρειαζεται να ανησυχεις. Τα εχω βαλει κανονικα και με τον νομο στο κατω μερος τις μητρικης. Αυτο που φαινεται στην φωτο ειναι το χρωμα της μητρικης γυρω απο τις τρυπες Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 12, 2006 #40 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2006 Μαγκες ακουστε να δειτε τι γινεται στον κοσμο. Κλοκαρισα τον επεξεργαστη απο τα 1900 στα 2100 και δεν εχει πιασει ουτε 30 βαθμους!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. και η πλακα ειναι οτι ουτε κολλαει ουτε τιποτα......ΘΕΕ ΜΟΥ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.