Jump to content

Temps με SOnic Tower Και Athlon XP

BeetleJuice

Recommended Posts

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

παντως το καλοκαιρι μαλλον θα το βγαλω και το αντικαταστησω με ενα της ΑΚΑΣΑ που ακουω οτι κανει καλη δουλεια.

Επισης ενα συμπερασμα για την ψυκτρα στο οποιο κατεληξα χτες μετα απο πολλες παρατηρησεις. Οταν το συστημα ειναι αδρανες εχει γυρω στους 27 βαθμους και σε πληρες φορτιο δεν ξεπερναει τους 29-30. Δεν μασαει με τιποτα το εργαλειο

και τελος να πω οτι για ολα χρωσταω ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο φιλο μου τον Beetle που μου εδωσε ιδεες για να βελτιωσω την συνολικη αποδοση του μηχανηματος μου και να πειραματιστω και λιγακι με το πισι

4 σελιδες γεμισαμε αδερφε...δεν ειναι και ασχημα

και ολα ξεκινησαν απο κεινο τον πειραματισμο μου για την ψυκτρα του κολητου μου

και τελικα επωφεληθηκαν πολλοι...

οποτε σε βγαλει ο δρομος αθηνα-πατησια περνα να με κανεις ενα τετραγωνο βολτα ή εστω να βγαλω 2-3 φωτο με τη μηχαναρα σου...

νασαι καλα bro δεν κανει τπτ:T: :T:

Αρχική απάντηση από BeetleJuice

οποτε σε βγαλει ο δρομος αθηνα-πατησια περνα να με κανεις ενα τετραγωνο βολτα ή εστω να βγαλω 2-3 φωτο με τη μηχαναρα σου...

αν μπορεσω καποια σρτιγμη θα στειλω πμ. αν και το βλεπω δυσκολο(αλλα οχι αδυνατο)

• 3 weeks later...

ΚΑι ετσι οπως εψαχνα για ψυκτρα,βρισκω αυτο το topic.Εχω εναν 2600+ και Idle 41,full 48.Θορυβος μπολικος.Μαλλον παω και εγω για αυτην.Να παρω και εναν 12αρι αθορυβο ή ειναι too much?Τι λενε oι owners?

εγω προσωπικα και φανταζομαι οτι θα συμφωνει και ο φιλος μου ο Beetle λεω να την παρεις με κλειστα ματια. Εγω ειχα 32 βαθμους fuul load με τον επεξεργαστη 400 MHz πανω απο την κανονικη του συχνοτητα.Σκεψου....

Αρχική απάντηση από manosone

Να παρω και εναν 12αρι αθορυβο ή ειναι too much?Τι λενε oι owners?

να παρεις και αν θελεις το λιγοτερο δυνατο θορυβο να τον βαλεις πισω απο την ψηκτρα για να βγαζει εξω τον ζεστο αερα. αλλα και η ψυκτρα αν και φανλες δεχεται πανω και 2 12αρηδες αν θες(που δεν θα θελησεις)

Αρχική απάντηση από BeetleJuice

4 σελιδες γεμισαμε αδερφε...δεν ειναι και ασχημα

και οι 3 ειναι του hayabusa...:hehe:

no ofense...δεν κρατηθηκα...:hehe:

Edit....για την αποκατω απαντηση....εγω ειμαι μπαμπουινος....αλλα εσυ εχεις παπι και οχι hayabusa......:hehe:....και προσεχε γιατι ειναι περιοδος ζευγαρωματος....:hehe:

• 4 weeks later...

Καλησπέρα ρε παλουκάρια,

μου βάλατε σκέψεις σήμερα...

Έχω 1 ΧΡ 2400+ με τη μαμίσια ψύχτρα του...

Στο μπρίκι του κολλητού μου όμως (Duron 1200+) έχει ψοφήσει εδώ και 1-2 χρόνια εντελώς το φαν της ψύχτρας οπότε τόσο καιρό το δούλευε με ανοικτό κουτί κι επιτραπέζιο ανεμιστήρα ξάπλα... :p ΕΛΕΟΣ!!!

Τώρα είναι φαντάρος και με παρακάλεσε η αδερφή του να κάνω κάτι ώστε να ξεφορτωθεί τον τεράστιο ανεμιστήρα... κι επειδή προορίζεται για word, excel, mame, solitaire, κλπ λέω ή να του βάλω καμιά μάπα τελείως ψύχτρα για σόκετ Α με 15 ή τη δικιά μου και να πάρω εγώ τίποτα πιο της προκοπής...

Το πολυσυζητημένο τερατάκι μου φαίνεται πολύ καλή περίπτωση, αρκεί βέβαια να χωράει στο κουτάκι μου (πρόσφατα πήρα ένα gaming case red)...

Αυτό μετριέται φυσικά...

Κάτι άλλο: Έστω ότι χωράει και την παίρνω.... Το κουτί έχει 2 8άρηδες φάνηδες στο πλάι και πάνω και θέσεις για 2 μπροστά και 2 πίσω! Οι ήδη υπάρχοντες θα βοηθήσουν καθόλου ή έιναι πολύ μικροί οπότε να προσθέσω κι άλλους;:help:

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Απ' ό,τι μέτρησα όμως το κουτί μου και παρατήρησα τη μητρική, μάλλον θα έχω πρόβλημα!

Στο κουτί χωράει οριακά (18cm ύψος χωρίς board), ενώ μου φαίνεται θα ενοχλεί το northbridge και κάποια dimmακια μνήμης. Την ΑSUS A7V8X έχω για σόκετ Α. Την έχει κανείς μήπως που θα μπορούσε να με βοηθήσει; Και δεν πρέπει να έχει και τρυπούλες... :confused::o:hm:

για να δεις αν εχει τρυπες μαλλον πρεπει να βγαλεις την υπαρχουσα ψυκτρα. αν δεν εχει τοτε υπαρχει προβλημα και δεν μπορεις να βαλεις την ψυκτρα.

θα το ψαξω παντως και θα σου πω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.