Jump to content

Temps με SOnic Tower Και Athlon XP

BeetleJuice

Recommended Posts

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Και εγω το χαρηκα πραγματικα.

Τωρα κατι αλλο. Αν βαλω ρικοφον περμετρικα γυρω απο τους ανεμιστηρες θα κανει καθολου δουλεια; Επισης υπαρχει καποιος αλλος τροπος να το κολλησω στα πλαινα του κουτιου εκτος απο βενζινοκολλα; Θα εχει προβλημα αν βαλω και γυρω απο την βαση του δισκου;

λοιπον , τα αντικραδασμικα δεν ειναι και κανα τρελο εξοδο

τα παιρνεις και ξερεις οτι εχεις κανει σωστη δουλια , εισαι κυριος

για το σκληρο λαστιχενιες βασεις ειναι οτι πρεπει , δωσε φωτο του κουτιου σου

φαντασου οτι το ιδανικο ειναι να μην εφαπτεται ο σκληρος με το ρικοφον

ας πουμε στο στακερ ανα το κουτι που μπαινουν οι δισκοι το μονωσεις εξωτερικα εισαι κυριος

γιατι και αερας μπαινει αθορυβα , και βγαινει , και λαστιχενιες βασεις εχεις και ο θορυβος των δισκων μειωνεται γιτι μονωνεις ολο το κουτακι ΧΩΡΙΣ να περιοριζεις την ροη αερα

εσυ στειλε μια φωτο απο το κουτι σου να σου πω τι να κανεις

καλο ειναι και λαστιχενιες βασεις που κανουν το σκληρο 5,25 σε μεγεθος

και η ζαλμαν εχει ενα τετοιο γκατζετακι αλλα ακριβουτσικο

ρικοφον μην βαζεις στους ανεμιστηρες , βαλε σε μεγαλες επιφανειες , πλαινα , πατος , οροφη , πισω μερος

τα παΠοΥτσακια επισης φερνουν κραδασμο πολυ και εκει υπαρχουν γκατζετακια

κοιτα να μην τριζει κατι μεσα , καμια φορα ολο και κατι ακουμπαει καπου...

να ξερεις επισης οτι ενας ανεμιστηρας που κανει θορυβο λογω ροης μπορεις να τον φιμώσεις με το να φευγει ο αερας μεσα απο κατι σαν φισουνα , σαν πλαστικος αγωγος , σαν τουνελ

ενα τελευταιο ειναι οτι συρματινα φιλτρα και χαρτινα εχουν και στα ειδη αποροφητηρα και ειναι και πολυ καλα

παντως το χοντραινεις το θεμα και δεν την γλιτωνεις την βολτα με την μηχαναρα...

1)αυτον τον πλαστικο αγωγο που τον βρισκω; Υπαρχει στην αγορα η πρεπει να τον φτιαξω μονος μου;

2)για το ρικοφον υπαρχει αλλος τροπος να το κολλησωψ εκτος απο την βενζικολλα.

Οσο για την βολτα με την μηχαναρα οταν τελειωσει η δουλεια θα σε παω Θεσσαλονικη και θα σε γυρισω

τον αγωγο μπορεις να τον φτιαξεις με πολλους τροπους

ενας ειναι απο καποιο αλλο εξαρτημα απο οτιδηποτε μηχανημα

αλλος ειναι απο χαρτι

αλλος απο πολυεστερα

ετοιμο δεν το εχω δει καπου , αλλα αν βρεις μαγαζι με πραγματα μεταχειρισμενα που τα πετανε -ανακυκλωση -διαλυση-κατι παλιοι σερβερς ειχαν κατι τετοιους αγωγους μεσα σε κατι ειδικα σερβεροκουτια

σπανιο αλλα υπαρχει

βενζινοκολλα βαλε και κοιτα να πατησει καλα

οσο πιο καλα παταει τοσο πιο καλα μονωνει

μη τι τσιγουνευτεις κακομοιρη , παμφθηνη ειναι

ανεβασε καμια φωτο ρε συ

βολτα δεν θελω σαλονικη ρε , φοβαμαι

2-3 χιλιομετρα αποσταση πηγαινε με απλα να λεω οτι εχω ανεβει στο θηριο

απλα πραγματα ζηταω , ακου σαλονικη, να καψει 50 ευρω βενζινα...

εγω παλι θα σου προτεινω να μην βαλεις βενζινοκολλα...θα μπορουσες να βαλεις καλη διπλής οψεως...αν και οπως ειπε το σκαθαρι δεν θα κανει την ιδια δουλεια...

αν βάλεις κοιτα να σχεδιασεις καλα το που θα μπει και που οχι...

αν μπει μετα βγαίνει παααρα πολυ δυσκολα οποτε τυχων διορθωτικη ενεργεια θα σε δυσκολεψει πολυ...εκτος κι αν δε σε νοιαζει η εμφανιση του εσωτερικου του κουτιου σου...

βεβαια να σου προτεινω κατι...αν βαλεις βενζινοκολλα παντως πηγαινε και παρε σε σπρευ...πολυ καλυτερη δουλεια και θα γινει ποιο ομοιομορφα και πιο γρήγορα...

και σχεδιασε καλα πρωτα προχειρα και δοκίμασε τα κομματια με ταινια διπλής οψεος πριν τα δεσεις και μετα οταν σιγουρευτεις για τα κομματια βαλτα κανονικα...

αυτα απο μενα και σορρυ για το μεγαλο ποστ...

φωτο του κουτιου θα ανεβασω σε λιγο για να μου πειτε γνωμες και αποψεις. οσο για την μηχανη για να παρεις μια μικρη γευση θα σου προτεινω να πας μεχρι την εκθεση μοτοσυκλετας στο ελληνικο και να την καβαλησεις.

@ haris1984: ακριβως για αυτο ρωτησα αν γινεται να κολλησει με αλλο τροπο. για να μην μου βγει το λαδι αν χρειαστει κατι η γινει καμια στραβη. Με διπλης οψεως βγαινει ευκολα τουλαχιστον;

να σημειωσω οτι ο ανεμιστηρας που φαινεται κατω απο τον δισκο ειναι αυτος εχει μπει με μονταερισμα στο πισω μερος της ψυκτρας. στην θεση αυτου του 8αρη θα προσαρμοσω ενα 12αρη οταν βαλω το ρικοφον

ασε εναν πισω (οσο μεγαλυτερο μπορεις) και ο αλλος δεν χρειαζεται

μην ξεχνας ησυχια ηθελες , τωρα με 2 μικρους ανεμηστηρες θα γινει ο ιδιος χαμος με πριν...

εναν μεγαλο πισω και τελος , η ψυκτρα ειναι ΦΑΝΛΕΣ

με το ρικοφον δεν θα κοπει καθολου η φασαρια; οσο για το οτι η ψυκτρα ειναι φανλες εχεις δικιο αλλα ο δευτερος ανεμιστηρας την βοηθαει ακομη περισσοτερο.

σκεφτομαι να βγαλω τον μικρο που εχω βαλει στο πισω μερος της ψυκτρας και να βαλω εναν 12αρη που θα ειναι και πιο ησυχος.

παντως πριν απο οποιαδηποτε κινηση θα βαλω το ρικοφον για να δω τι γινεται και να κινηθω αναλογως

ο πισω του κουτιου ειναι στις 1600 , 12αρης . Ακουγεται αλλα δεν κατεβαινει πιο χαμηλα σε στρογες , τι να κανουμε...

σαυτο που λες εχεις δικιο , και με λιγοτερες στροφες μια χαρα θα πηγαινε...

και στις 600-800 η ροη θα ηταν αρκετη

γιατι και 1800 και 2200 που τον πηγα με πατεντα δεν ειχα διαφορες στις θερμοκρασιες...

μαγκες ξεκινησα απο χτες το βραδυ την ενισχυση του κουτιου με ρικοφον. μεχρι σημερα το απογευμα θα εχει τελειωσει η δουλεια και ελπιζω να δω αποτελεσματα. τις πρωτες εντυπωσεις θα τις ποσταρω αυριο.

Αρχική απάντηση από BeetleJuice

ο πισω του κουτιου ειναι στις 1600 , 12αρης . Ακουγεται αλλα δεν κατεβαινει πιο χαμηλα σε στρογες , τι να κανουμε...

σαυτο που λες εχεις δικιο , και με λιγοτερες στροφες μια χαρα θα πηγαινε...

και στις 600-800 η ροη θα ηταν αρκετη

γιατι και 1800 και 2200 που τον πηγα με πατεντα δεν ειχα διαφορες στις θερμοκρασιες...

οχι απλα σου λεω οτι αν τον βγαλεις τελειως θα ψηνεται.αλλο passive και αλλο ροη...εστω και 500 στροφων.Τον 12αρη που λες τον εχω και εγω.

δεν νομιζω οτι εχω πει ποτε οτι η παθητικη ψυκτρα δουλευει χωρις καν ροη

εχω πει οτι χρειαζεται εναν ανεμιστηρα πισω Η ενα πανω της

αλλα και οι 2 ειναι υπερβολη

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.