Jump to content

Temps με SOnic Tower Και Athlon XP

BeetleJuice

Recommended Posts

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Beetle, θα έχω την ψύκτρα αυτή την Τετάρτη στα χέρια μου για ένα φιλαράκι με 3.2 478 που θερμαίνει με τη στοκ ψύκτρα όλη τη Θεσ/νίκη, αν είναι θα σου πω και τα δικά μου αποτελέσματα.

Φαίνεται πραγματικά καλή πάντως, αν δεν είχα την ΧΡ-120 ίσως την τιμούσα. Βαριά όμως βρε παιδί μου, 700 γραμμάρια είναι πολλά, θα ντελαπάρει το κουτί :hehe:

Moνο βολτα????? Εγω ελεγα να σου παρω μια δωρο στα γενεθλια σου, μονο που θα εχει κοφτει ενω η δικη μου δεν εχει και πιανει original τελικη 320 κμ/h. Λοιπον μεσα στην βδομαδα μαλλον θα την εχω παρει και οταν βρω χρονο και την στησω θα γραψω τα αποτελεσματα. Ως τοτε ομως...........

A! και κατι που παρατηρηση μολις πριν απο λιγα δευτερολεπτα. Το ram shop την εχει περιπου 10 ευρω πιο ακριβα απο το e-shop. Βεβαια δεν με πειραζει και θα την παρω κατα 99% απο το ram shop απλα το ανφερω για να το εχουν υποψιν τους οι επομενοι υποψηφιοι αγοραστες

Αρχική απάντηση από gznp [Σήμερα, στις 17:44]

Beetle, θα έχω την ψύκτρα αυτή την Τετάρτη στα χέρια μου για ένα φιλαράκι με 3.2 478 που θερμαίνει με τη στοκ ψύκτρα όλη τη Θεσ/νίκη, αν είναι θα σου πω και τα δικά μου αποτελέσματα.

Φαίνεται πραγματικά καλή πάντως, αν δεν είχα την ΧΡ-120 ίσως την τιμούσα. Βαριά όμως βρε παιδί μου, 700 γραμμάρια είναι πολλά, θα ντελαπάρει το κουτί :hehe:

ει το νου σας

δεν ειπα οτι ειναι η καλιτερη ψυκτρα του κοσμου

ειναι στα τοπ 3

αλλα η big typhoon και η hyper 6+ δεν ειναι φανλες

απο φανλες ισως ειναι και η πιο καλη

και υπολογιστε οτι η big typhoon εχει καπου 47 ευρω και η hyper 6+ εχει 52

ενω αυτη που σας λεω ειναι στα 35-38 ευρω

εγω πως την πηρα 30 αραγε , καμια λαθος τιμη λογικα θα ητανε

παντως το ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΡΟΥΣ ειναι χαμηλα

αμα την βαλετε θα το δειτε και μονοι σας

ογκο εχει , βαρος εχει αλλα δεν το νιωθεις το mobo να ζοριζεται

και η βαση ειναι ακλονητη , πολυ δυνατη κατασκευη

σηκωνεις απο κει το mobo ανετα

ποπο βολτα με hayabusa , που τετοια τυχη

αν και τις φοβαμαι τις μηχανες , με πηγε ενας με μια gsx k5 ...

1)Τετοιες μηχανες πρεπει να τις αντιμετωπιζεις σαν τις γυναικες. Πρωτα αρχιζεις με το μαλακο, σιγα-σιγα και με τον καιρο αρχιζει να αγριευει ωσπου στο τελος θα μπορεσεις να απολαυσεις αυτο για οποιο ξεχωριζει και την κανει να ειναι η καλυτερη.

2) Ποτε μην φοβασαι μια μηχανη. Ειναι οτι πιο ωραιο υπαρχει(μην την φοβασαι για να μην σε φοβηθει loooooooooooooooool)

3)Πες σε εκεινον που σε πηγε βολτα με το κ5 να το πεταξει και να παρει καμια Hayabusa αν θελει να δει τι σημαινει γκαζι στην πραγματικοτητα

Oσο για το οτι θεωρεις απιθανο να πας βολτα με αυτη τη μηχανη εγω θα σου πω οτι η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια. Ουτε και εγω το φανταζομουνα οτι θα μπορουσα να την οδηγησω και να τωρα που απο τα τελη του 1999 την απολαμβανω

Mια τελευταια ερωτηση(αληθεια λεω). Αν γιατι πες οτι βαριεμαι να παιδευομαι αφησω πισω τον 8αρη τον ανεμιστηρα μου θα υπαρχει κανενα προβλημα; Θα μπορει να τραβηξει αερα ετσι δεν ειναι;

Αρχική απάντηση από hayabusa

Mια τελευταια ερωτηση(αληθεια λεω). Αν γιατι πες οτι βαριεμαι να παιδευομαι αφησω πισω τον 8αρη τον ανεμιστηρα μου θα υπαρχει κανενα προβλημα; Θα μπορει να τραβηξει αερα ετσι δεν ειναι;

αν ειανια κοντα στην ωυκτρα ναι.... αν εχει πριπου 5-8 εκατοστα αποστασι να ευχεσε να εχεις καλη ροη....

Αρχική απάντηση από hayabusa

Aπο την ψυκτρα δεν θα απεχει ουτε 2 ποντους. Οποτε δηλαδη δεν υπαρχει προβλημα, σωστα????

μια χαρα θα ειναι σε αυτη την αποσταση δεν απιζει να εχεις κανενα προβλημα....

• 2 weeks later...

Παιδια την παρελαβα και την εστησα εχτες. Μιλαμε το εργαλειο ειναι φοβερο. Αυτη τη στιγμη ο επεξεργαστης μου εχει μολις 25 βαθμουες ενω με ρτην προηγουμενη στην αντιστοιχη χρονικη στιγμη θα ειχε τουλαχιστον 40!!! Σε λιγο θα ανεβουν και οι φωτογραφιες. Εχω τρελαθει. Εχω παθεοι την πλακα μου..

Ρε παιδια τωρα που ειδα ποσο λιγοτερο θορυβο κανει το συστημα θα ηθελα να μου πει κανεις αν ξερει αν υπαρχουν πουθενα στην αγορα μονωτικα θορυβου για τους ανεμιστηρες ποσο κανουν και τι δουλεια κανουν. Επισης χρησιμοποιωντας κατι τετοιο η αποδοση του ανεμιστηρα μειωνεται;

μεγειες αρχηγε

λοιπον για να μειωσεις τον θορυβο ,κανε τα εξης

-μονωτικο λαστιχενιο στον ανεμιστηρα εκει που παταει

-ανεμιστηρα αθορυβο και ακομα καλιτερα ρυθμιζομενο

-φιλτρο στον ανεμιστηρα

αυτα περι ανεμιστηρων , οτι αλλο θες μπορεις να ρωτησεις

καλοδουλευτη και χαρικα πολυ που βοηθησα...

(λιωμα ειμαι μετα απο παρτυ και εχω και εφαγα και μια γκομενα και εχω ντερτια)

και τα 3 που σου ειπα εχουν κανα 5ευρο το καθενα

εδω αθηνα βρωμανε τα μαγαζια , ειδικα ραμ σοπ εχει απολα

και το χακ σοπ εχει

τα τοποθετεις πανευκολα

-το μονωτικο κοβει κραδασμους απο ανεμιστηρα

-το φιλτρο κοβει λιγο ροη και θορυβο αλλα κραταει και τι σκονη

-ο ρυθμιστης σου ρυθμιζει στροφες

-ο αθοριβος φαν ειναι οτι πρεπει για ροη και ησυχια και δεν θες και ρυθμιστη μαυτον

ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΕΝΙΑ -ΤΣΟΧΙΝΑ ΡΟΔΕΛΑΚΙΑ

ΠΑΝΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΩ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΚΗΣ

ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΜΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΟΥ ΚΟΩΕΙ ΤΟ ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΚΑΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΟ ΤΥΠΩΜΕΝΟ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΚΗΣ

ΒΙΑΣΟΥ

Αρχική απάντηση από BeetleJuice

ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΕΝΙΑ -ΤΣΟΧΙΝΑ ΡΟΔΕΛΑΚΙΑ

ΠΑΝΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΩ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΚΗΣ

ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΜΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΟΥ ΚΟΩΕΙ ΤΟ ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΚΑΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΟ ΤΥΠΩΜΕΝΟ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΚΗΣ

ΒΙΑΣΟΥ

Δεν χρειαζεται να ανησυχεις. Τα εχω βαλει κανονικα και με τον νομο στο κατω μερος τις μητρικης. Αυτο που φαινεται στην φωτο ειναι το χρωμα της μητρικης γυρω απο τις τρυπες

Μαγκες ακουστε να δειτε τι γινεται στον κοσμο. Κλοκαρισα τον επεξεργαστη απο τα 1900 στα 2100 και δεν εχει πιασει ουτε 30 βαθμους!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. και η πλακα ειναι οτι ουτε κολλαει ουτε τιποτα......ΘΕΕ ΜΟΥ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.