Jump to content



Δεν κάνει restore ο υπολογιστής


Vagelis2000

Recommended Posts

Συμβαίνουν κουφά πράματα.

Ξαφνικά μου εμφανίστηκε κάτω στο tray (εκεί που είναι η ώρα) ένα εικονίδιο που αναβοσβήνει

μια σε ένα κόκκινο χ και μια σε μια σφαίρα και κάθε τόσο βγάζει ένα μυνημα που λέει ότι ο υπολογιστής είναι μολυσμένος απο spam.

Oταν το πατάω μου ανοίγει ένα site και απο εκεί μου καταβάζει ένα αντιspam προγραμμα το SPYFALCON το οποίο όμως θέλει να βάλεις κωδικό να δουλεψει.

Aυτό το εικονίδιο λοιπόν είναι εκνευριστικότατο και δεν φεύγει με τίποτα. Aφαίρεσα όλα τα εικονίδια του startup και αυτό δεν φεύγει.

Και το κουφο, πήγα να κάνω 3 φορές restore τον υπολογιστή και δεν κάνει. Γράφει ότι δεν ήταν δυνατόν να γίνει διότι δεν υπήρχαν αλλαγές, ενώ υπήρχαν.

Επίσης χρησιμοποίησα αντισπαμ και αντιvirus.

Τι να κάνω?

Link to comment
Share on other sites

Καθάρισέ το από τον register. Βρες το όμονα του αρχείοιυ που τρέχει από το shortcut και στην συνέχεια από το start>run>regedit>ctrl+f> το όνομα του αρχείου....DELETE. Επειδή αυτό μπορεί να υπάρχει σε πολλά μέρη του register ξανακάνε ctrl+f μέχρι να βεβαιωθείς ότι δεν υπάρχει τίποτα.

:)

Link to comment
Share on other sites

Στο tray, το εικονίδιο που εμφανίζεται ενεργοποιείται με κάποιο τρόπο ..Κάνε Double click και από εκεί δες τι ανοίγει...Ταυτόχρονα έχε ανοικτό το Task Manager ---Processes και δες τι σηκώνεται.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.